Відгуки покупців про Мухобійка електрична ракетка Кіллер 05/08-3

Оцінка користувачів 4.24/5
  • Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Додатково до мого вчорашнього відгуку. Я можу припустити, що ця інструкція стосується не тільки цієї моделі. На ручці трохи вище червоного індикатора високої напруги є місце для ще чогось. Можливо, виробник випускає ще іншу модель, в якій є також і якась підсвітка (Lighting).

Переваги:
    Працює вже другий день. Мухи інколи вбиває наповал, а інколи оглушує. Чудова гімнастика для людини, яка веде переважно сидячий спосіб життя. сидячим
    Недоліки:
    Поки що істотних недоліків не виявив.
  • Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

До продавця питання: Продавець мав ознайомитись з "інструкцією" на цей виріб і навести на сайті зрозумілою мовою. Я не можу второпати, що написано в пункті d розділу 2:
    "Lighting method: put the electrical source switch to ON direction, and push the light undersIde control switch, make the light lighting or not". Це якась маячня, про що в цьому реченні взагалі йдеться? що таке Lighting? який " light undersIde control switch"?

Переваги:
    Поки що працює. Хтось правильно написав, що мухи не вбиває, а лише збиває і мухи продовжують борсатись на підлозі. Потрібно добивати. Це негуманно.
    Недоліки:
    "Інструкція" написана якоюсь незрозумілою мовою, так ніби англійська, але як почитати, то виникають сумніви. Потрібно вважати, що напруга 1-2 кВ - це не жарти, і інструкція має бути зрозумілою. Див. Коментар. .
    • Продавець  Meolpotamia

Вітаємо вас!
      Дивний від вас відгук!
      Це не арифметика!
      Це проста річ якою ми користуємось кожен рік і в мене люди замовляють по два по три рази!
      Якщо ви хочете муху вбити її треба навчитися ловити в саму ракетку щоб вона попадала і тоді вона буде згорати!
      Бажаємо вам вдалих навчань

• Продавець  Meolpotamia

Якщо для вас щось незрозуміло, коли ви робили замовлення,ми вели переписку у вайбері і ви могли просто задати питання і ми вам надали би відповідь, все що вам потрібно знати І на що вам незрозуміло!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Окай

Це вже друга мухобійка, придбана в цьому магазині. Одна була для військових, а коли потім сестра сказала, що їй треба, я вже знала куди йти.
    Зручна і корисна у побуті річ.

Переваги:
    Працює від акумулятора, а не від батарейок
    Недоліки:
    Може бути недоліком - заряджається від розетки, а не через ЮСБ
  • Татьяна И***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Быстрая доставка. Как я раньше без нее жила…. Ооочень увлекательное занятие.

• Сергій Д***

Все працює

Переваги:
    Виконує свої функції
    Недоліки:
    Слабий акумулятор
  • Олександр К***

класна річ

• Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Олександр!

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Приїхала не працююча і в пакеті надірваному. Таке враженяя, що я в неї 100 хозяйка.

Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Meolpotamia

Доброго дня, дякуємо вам за зворотній зв'язок,якщо у вас бракована попалась ми дошлемо!

• Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Замовляв 2 шт. Прислали одну за ціною двох… сам винен, не перевірив посилку на почті..

• Продавець  Meolpotamia

Вітаємо вас! Мабуть помилка! Дослали вам за наш рахунок!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Добрий день, а як її зарядити ?)ця міні розетка нікуди не влазить ((

• Продавець  Meolpotamia

Доброго дня! Якщо у вас немає розеток таких в які можна всунути вилку, тоді просто купить перехідник, вони 10 грн коштують чи 15

• Доридов К***

На несколько отзывов ниже, есть вот, как выйти из положения)

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Дуже гарна мухобійка! Дякую продавцю за швидкість та якість товару

Переваги:
    Гарно б'є комарів навіть в польоті)
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Доридов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Все устраивает. Почти все.

Переваги:
    Работает.
    Недоліки:
    Короткая вилка. Нужно допилить костыли)). Но это не беда))
  • Данило В***

Свою функцію виконує на 100%
    Покупкою задоволений

• Анатолий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Гуманна мухобійка. Мух не вбиває. Шокує. Звук шикарний. Бояться коти-собаки, тікають і дружина не підходить, не заважає полюванню.

Переваги:
    звук при попаданні комах
    Недоліки:
    мух не вбиває
    • Продавець  Meolpotamia

Доброго дня! Дякуємо вам за зворотній зв'язок! Ви просто не до кінця ще розібрались і наловчились! Я спочатку сам не розумів як їх вбивати ,а Зараз їх просто смажу і вони згорають! Сам користуюсь такою! Дякую

• Доридов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Были у меня и до этого подобные мухобойки. Одна плохо работала. Другая имела плохой аккум. Пришлось допиливать. Цеплять 18650 снаружи.
    Но эта... Эта работает как надо)). И аккум держит. И разряд мощный. Наглухо мочит и мух и комаров.
    Отличный товар. Рекомендую

Переваги:
    Мощный разряд. Не оставляет подранков
    Недоліки:
    Не увидел.
  • Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Як говорится - очікування/реальність (фото). Явно китайський ширпотреб, але є але. Повністю виконує свою функцію, набагато ефективніша за шорти, якими я до цього лупив комарів. Зарядив одну ніч і працювало кілька днів. Можливо працювало б і більше, але я просто час від часу вирішив підзаряджати. Продавцю за оперативність шана та повага, але якщо буде класти як подарунок перехідник на євророзетку то буде йому ще більша шана та повага. Повністю впртує своїх грошей.

Переваги:
    Знищує комарів за 1-3 розряди. Запах паленого хоч і не дуже приємний, але викликає моральне задоволення. Спеціальна кнопка запобігає випадковому ураженню випадкових цілей. Тримає досить довго заряд.
    Недоліки:
    Спосіб заряджання лишає бажати кращого, хоча за такі гроші чого ще бажати?
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Мухобійка гарна, зі своєю метою справляється. Єдиний мінус: неможливо зарядити без перехідника на більшості розеток (про таке варто попереджати)

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Потрібно купувати окремо перехідник, щоб мати змогу заряджати
  • Михаил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Замовляв у вихідний день. В понеділок вже була на точці видачі. До появи цієї штуки я навіть уявити не міг як пахне смажена муха. А тепер знаю. Смаже мухабойка комах дуже гарно. Нарікань немає, працює добре. Дитина в захваті від процесу, а ось жінка свариться. Каже не гуманний спосіб. Потрібно ловити і відпускати назовні.. ну то таке))) користуйтесь)

Переваги:
    Оперативно відправили
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Я стал убийцей комах. Хожу с ракеткой и уничтожаю по квартире всех посторонних комах. Работает четко. Ни разу не подвела. Заряда хватает надолго. Прислали быстро. Продавец адекватный. Все кого замучили эти гады рекомендую.

Переваги:
    Удобная
    Недоліки:
    Пока не вижу
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Найкраще рішення проти комах яке знайшов на даний момент. Пробував лампу, за весь час зловилось дві мошки. З цією ракеткою за вечір перебив усе що було. Ще й виявилось досить весело

Переваги:
    Ціна. Ефективність перевершила очікування
    Недоліки:
    Не вийде зарядити в євро розетці без перехідника
  • Андрій А***

Все супер

• Марианна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Вбила дві мухи і перестала робити

• Продавець  Meolpotamia

Вітаємо Вас! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Її треба просто зарядити і все буде працювати потім заново! Дякую

• Трохин В***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Магазин порадовал, отправили прямо в день заказа. Удобная штука, за свои деньги так вообще супер. В первый день не было света, пришлось вставить батарейки(заряжаемые) со светильника, они были уже чуть подсевшие, при этом комара ударило током, он упал на землю и взлететь уже не смог, добил его на полу ногой. Сегодня уже зарядил батарейки и нашёлся один комар для испытания, ударило его громко и даже видно искру, комара я этого уже не нашёл, так как сильно замахнулся этой ракеткой,и куда его отбросило не увидел. Но после этого уже он точно не летал. Крутая вещь, советую.

Переваги:
    Удобно придумали с кнопкой включения, можно зажимать её перед самым взмахом и после удара сразу отпускать что не садить батарейки
    Недоліки:
    Впринципе их нет, можно было конечно сделать на аккумуляторе, но если купить хорошие батарейки то думаю что их хватит на долго
    • Продавець  Столиця Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Віталій!

• Анатольевич Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Работает хорошо, но заряда на много не хватает.

• Анастасія М***

А на скільки заряду вистачає?

• Доридов К***

Я бы попробовал запитать эту мухобойку от аккумулятора 18650. Да, немного эстетика нарушится. Аккум будет приклеен снаружи. Но заряда в разы будет больше. И недолго менять. Я уже так делал на моей первой мухобойке.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Легка, зручна, ефективна. За пів години ні одної дрофіли не залишилося. Весною візьму з собою на дачу проти комарів

Переваги:
    Легка, зручна, ефективна
    Недоліки:
    Вилка на ручці в глибоку розетку не зайде, але перехідником за 25 грн усе вирішується
  • Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Очень довольна работой мухобойки ))) своеобразная игра в догонялки))) советую для подвижных и активнокреативных)))

Недоліки:
    Их просто нет
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

не користуюсь, лежить на полиці. мухі розумні, ховаються від неї

Доброго дня! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань,

• Олександр С***

Вещь интересная,но ожидал большего

Переваги:
    Мух и комаров эффектно бьёт током
    Недоліки:
    Зарядку в розетку подключить невозможно.
    Мух не убивает ,а только глушит
    Заряжать нужно очень долго.
    • Продавець  Саметой

Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару та нарікань не було. З Вами намагався зв'язатися менеджер для вирішення даного питання, але нажаль Ви не відповідаєте. Звертаємо Вашу увагу, що на сайті в характеристиках товару вказано, що час зарядки орієнтовно 8-15 годин.

• Костянтин Б***

Гарна цяцька!

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутність інструкції
    • Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Костянтин!

• Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Зі своєю функцією справляється на відмінно, сподобався.

• Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Денис!

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Мухобойка отличная штука, работает на 2х батарейках пользуемся уже неделю брали для зсу, мух и комаров бьёт на ура, даже людей отпугивать можно. Короче штука классная у нас конечно она как игрушка. Но если у кого маленькие дети надо быть осторожным чтобы не попала в руки. Короче если есть мухи и комары то их не будет, даже мотыльков бьёт испытали.

• Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Денис!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Купила це диво, і ні одної затраченої копійки не пошкодувала. Це наша паличка-виручалочка.

Дуже рекомендую!!

Переваги:
    Тепер можна спати спокійно і мухи і комарі більше не відволікають.
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Ганна!

• Горохова Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Поки не можу оцінити бо треба перехідник для заряджання, знайду - виправлю оцінку

Переваги:
    Невідомо
    Недоліки:
    Щоб зарядити треба купувати перехідник
    • Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Галина! Так, вилка може не підходити до деяких розеток, фото в описі товару.

• Олег Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Шикарна тема. Лупить міль на раз.

Недоліки:
    Коти лякаються розряду. )
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Олег!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Річ в будинку реально необхідна. Брала собі і на подарунки рідним. Потім зацікавилися ще й знайомі. Їм теж замовила. Правда мух важко наздогнати, бо дуже швидко літають. Але коли наздогнав, то їм уже не втекти. Думаю буде добре справлятися при необхідності з міллю і комариками. Дякую магазину за оперативність.

Переваги:
    Зарядка від мережі.
    • Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Татьяна!

• Юрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

На пункте выдачи пришел со своими батарейками и сразу проверил, мало ли) А так, второй день, мой внутренний ребенок на радостях, избавляется от мух и комаров. Что понравилось - нет следов на поверхностях как от простой мухобойки. Единственно, особо жирных мух надо бить искрой несколько раз, какие-то они собо живучие. Насколько хватает комплекта батареек - пока не знаю. Ну и аккуратнее надо размахивать ею, все таки пластиковая, чтобы не разбить ее в азарте)

Переваги:
    Нет следов на стенах, стеклах и т.д.
    Недоліки:
    Пока не особо не придраться не к чему.
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Юрій!

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Якість досить непогана. Мав похожу але на вилку а не на батарейки. То за пару місяців акумулятор здох. Вирішив взяти на батарейки. Мухи підсмажує, комарів забиває.

Переваги:
    Працює. Недорого. Швидко доставили.
    Недоліки:
    Покищо немає
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук!