Відгуки покупців про Іграшка для котів плетений м'ячик з дзвіночком і пір’ям GiGwi Гігві 13 см (4823089351469)

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Купляв для котика. І він пьянів, не грався. Купляв десь рік назад

Переваги:
    Не має

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ваш кіт просто відреагував на котячу м'яту. Це її звичайна дія: вона заспокоює або розвеселяє котів, це абсолютно безпечно. Рекомендуємо звернути увагу на іграшку, яка допомагає котику розвинути природні інстинкти і сприяє фізичній активності: посилання

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Класна іграшка, дуже цікава котикам через пірʼя та дзвіночок всередині

Переваги:
    Якість, цікава котикам
    Недоліки:

Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

пір'ячко в моїх улюбленців, як правило, десь на другий день висмикнуте повністю, але сама іграшка не втрачає актуальність.

Переваги:
    Приємний тихий звук
    Недоліки:
    не виявлено

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Александр Л***

Классная игрушка!
    Долговечная, приятный звук колокольчика и качественные материалы.

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Пилипчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Класна іграшка, кицьці дуже подобається, але нажаль недовговічна, за два тижні майже знищила

Переваги:
    Дуже подобається кицьці
    Недоліки:
    Недовговічна

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Емма К***

улюблена іграшка))

Переваги:
    все тримається- нічого не лізе))
    Недоліки:

Добрий день, шановна Еммо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Симпатична іграшка, дзвіночок доволі голосний. Кошеня час від часу нею цікавиться і гоняє по квартирі. За місяць гоцань іграшка все ще ціла і навіть пір'я здається все на місці (кішечка фанатіє від пір'їнок).

Переваги:
    Гарно виглядає, міцна, кошеня час від часу грається

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!