Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Садовий візок вантажна тачка для саду та городу Kraft&Dele KD3087 складаний 90 л на 4 колесах сталева рама регульована ручка транспортний візок для багажу дачі складу та переїзду посилена конструкція

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools
    Переваги:
    Єдині переваги -не несеш в руках
    Недоліки:
    Торохтить шалено ,фіксаторт ручку не тримає,колеса не гумові
  • Костянтин Д***

Швидка доставка.
    Товар відповідає характеристикам.
    Якість гарна.
    Дякую.

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Купили візок для дачних справ. Візок виправдав наші сподівання. Перевозили мішки с землею по ділянці та інші дачні дрібниці. Візок удобний навіть для використання дитиною. Раджу купувати.

• Людмила З***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Цей візок взяли для домашнього використання. Я задоволена: компактний та легкий. Але є один мінус — ручка візка занадто коротка для мене. А взагалі — чудова знахідка.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Коротка ручка.
  • Єва С***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Ми взяли цей візок на дачу, бо постійно возим купу всякої городньої справи, і скажу чесно, він дуже виручає. Легко складається, колесики класні, навіть по ґрунту нормально котить. Можна ручку під себе підлаштувати, що зручно для різного зросту. Правда, інструкція була трохи заплутана, але сам розібрався без проблем. В підсумку таскати важке стало набагато простіше і швидше.

Переваги:
    Можна під себе підлаштувати
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Купували цей візок для дачі, але вже встигли випробувати його і під час переїзду. Враження — супер! Найбільший плюс це те, що він складаний. У складеному вигляді займає мінімум місця в багажнику або коморі, але розкладається у містку тачку на 90 літрів вопше кайф

Переваги:
    КОМПАКТНИЙ і зручний