Відгуки покупців про Книга "Книжка з наліпками. Потяги" Кристал Бук F00022578
- Лілія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер, дякую) Дитина задоволена)
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний журнал
Якісний папір
Яскраві картинки та багато наліпок
Син у захваті - Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала вже 2 раз, дитина захоплюється потягами. Бо першого разу не контролювала куди і що ліпить, то не вистачило наліпок на всі сторінки. Для дитини 5,5 років цікаво, але трохи не зрозуміло.
- Переваги:
- Багато цікавих наліпок, ціна
- Недоліки:
- Треба батькам уважно читати завдання і підказувати, а ще розпочинати з останніх сторінок і зі сторінок, де треба ліпити спеціальні для завдання наліпки (тіні, музей, складання з частин)
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна книжка, якісний папір, яскраві картинки великого розміру. Малечі сподобалось.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитини захваті.
- Александра В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні наліпки
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалася, і розфарбувати і поклеїти , швидка доставка
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені книга таке собі. Але я а) доросла, б) не хлопчик. Сину вона настільки сподобалась, що я замовляла для нього цю книгу більше 10 разів. Він любить швидкісні поїзда, а їх там не дуже багато, тому довелось купляти багато. Він склеював вагони та локомотиви один до одного та робив з них дуже великі потяги. Потім ці потяги були по всій хаті.
- Переваги:
- Багато потягів
- Недоліки:
- Мало швидкісних, причіпляються до всього. Зараз поїзд приклеєно у малого на ліжку.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитинi сподобалась !
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляю вже другий раз, дитина дуже полюбляє потяги, рекомендую! Яскраві картинки, дуже багато наліпок!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Багато наліпок, але якість середня - краще не переклеювати бо переважно рветься.
Дизайн непоганий, малому 2р сподобалось - Марина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила племіннику (2 роки). Він у захваті. Замовила ще декілька книжок цієї серії
- Алина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість супер
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині книжка сподобалась, навіть коли наклеіли всі наліпки, все одно з цікавістю роздивляється малюнки і коментує.
- Переваги:
- Якісний друк, папір
- Недоліки:
- Не знайшли
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені і сину 2,5р дуже сподобалось проводити час з цією книгою. Тут навіть не так наклейки вирішують, як різноманітність на кожній сторінці, плюс, все ж можна скласти в логічну історію
- Переваги:
- Яскраві наклейки, зручні, не рвуться, є розмальовка і можна навіть створити свій віммельбух
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина 2 роки з радістю клеїть поїзди.але хаотично, бо завдання які описані в книзі не можу зрозуміти навіть я.проте як просто наклейки супер.
- Переваги:
- Дитина з радістю клеїть поїзди
- Недоліки:
- Дійсно багато сторінок не зрозуміло що куди клеїти
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насправді не варте уваги вадання. Не логічно побудовані завдання.
- Переваги:
- Тільки розвиток дрібної моторики та фантазії
- Недоліки:
- Все. Безліч питань, якщо не знаєшь історію індустрії такого транспорту, то просто жах
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классная интересная книга.мальчик 6 лет очень понравилась
- Лера Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказывали на подарок, мальчику на 3 года. Ребенок в восторге! Очень интересная и яркая книга! Наклейки качественные и их достаточно много! Ещё в книге пару страниц есть с раскрасками, что тоже очень интересно ребенку который любит рисовать!
- Переваги:
- Яркая, интересная, достаточно много наклеек, есть раскраски.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
дитині дуже цікаво, гарні ілюстрації та достатньо наліпок
- Переваги:
- багато цікавих наклейок
- Николенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественные наклейки. Малышу трех лет интересно, но нужна помощь родителей
- SvjatoslavПродавець: Rozetka
Дуже якісна. Дитині дуже подобається