Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Наволочка MirSon №19-0000 Monument Mikrosatin Premium 40 x 60 см (2200007235551)

Оцінка користувачів 2.78/5
  • Іванова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 60 x 60

Чудові наволочки гарно пошиті нитки ніде не стирчать

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що наволочки Вам сподобалися та виправдали очікування — охайний пошив і якість завжди були нашим пріоритетом

Бажаємо лише затишку та приємного користування з продукцією MirSon

З повагою,
      команда MirSon

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Матеріал дуже приємний на дотик. Розмір підійшов. Швидко отримала.

Недоліки:
    Не має

• Костянтин В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Чудова якість і адекватна акційна ціна.

Переваги:
    Недоліки:
    Брав разом з простирадлом та півковдрою в однаковому кольорі №19-0000 і трохи відрізняється відтінком - та то мабуть так задумано і взагалі не критично.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Вікторія Х***
    Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 50

Хоч наволочка і неймовірно мʼяка, вона дуже швидко зношується, бо надто тонка( просто врахуйте це при покупці мікросатину. На фото світло сіра - мікросатин. Чорна - бʼязь.

Переваги:
    Колір гарний, дуже мʼяка, майже невагома.
    Недоліки:
    Дуже і дуже тоненька(

• Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 40

Замовив 2шт, прийшли різні, хоча на упаковках артикули одинакові, повернення не робив тільки тому, що не хотів чекати на інші

Переваги:
    Приємний матеріал
    Недоліки:
    Надіслали різні

Дякуємо за Ваш відгук!
      Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60

Наволочки непоганої якості, видно звичайно домішки синтетики, а в цілому норм. Але помилково надіслали не той розмір, тому перевіряйте в точках видачі.

Переваги:
    Нормальна якість
    Недоліки:
    Не той розмір

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Замовила простирадло і наволочки з однієї колекції, але відтінок відрізняється,
    Також вказано, що наволочка однотонна, але вона з дизайном.

Цікаво, чому оф.магазин бачить відгуки про невідповідності свого товару, не робить дій в кращу сторону?!

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам.Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.

• Бердик Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Приїхав товар (наволочки) пошитий з різного матеріалу і різного кольору одна світло-сіра, інша темніша. Поки були запаковані видно не було, потім роздивилась і, ну я не розумію, аби що.... Я незадоволена, замовляти цієї фірми товар більше не буду

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.

• Анастасія К***

Не той товар прийшов

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дякуємо вам за відгук щодо наволочки MirSon Mikrosatin Premium Monument 40*40 см.
      Нам щиро прикро, що ви отримали не той товар - ми обов’язково хочемо розібратись у ситуації та все виправити.
      Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості через електронну пошту, зазначену на бірці виробу або на офіційному сайті MirSon.
      У листі коротко опишіть ситуацію та, за можливості, додайте фото отриманого товару - це допоможе нам швидше вирішити питання.
      Дякуємо за розуміння й перепрошуємо за незручність.

• Алексей

Хлам...

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Хочемо більш детально розібратись в даній ситуації. Для подальшого вирішення питання та уточнення, просимо Вас звернутись до нас на вказану електронну адресу виробника [email protected]. Після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо за розуміння.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Замовляла 10 одиниць, розраховувала, що вони будуть однакові і такі як простирадла (їх також замовляла).
    На фото і простирадло і наволочки одного кольору.
    А отримала все в різнобій - однотонні, з візерунками різними і жоден в тон простирадла.

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Ми розуміємо ваше розчарування, особливо зважаючи на кількість замовлених наволочок. Будь ласка, зв’яжіться з відділом контролю якості за контактами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника — ми обов’язково розглянемо ситуацію та запропонуємо можливі варіанти вирішення.

• Валентина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Жуткий продавец! Відправілі разного кольору!

Переваги:
    Пришли різного коліру!!!

Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за незручності.Помилка на пакуванні.Стосовно обміну Ви можете написати на наш офіційний сайт.