- Козеренко К***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний
Купив Attack Shark R5 Ultra вчора, перші враження дуже позитивні. Мишка неймовірно легка, ковзає плавно, сенсор працює бездоганно. Підключив одразу по 2.4 ГГц – жодних затримок не помітив. Дизайн стильний, в руці сидить зручно. Подивлюся, як покаже себе з часом, але поки що покупкою повністю задоволений.
- Павло Щ***
Як ваші враження просто думаю чи мені брати?
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Білий
Працює чудово, відчувається велика різниця між logitech g102 та цією мишею.
- Данило А***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Білий
отличная мышка без проводного подключения за свой прайс, подойдет для любых задач, с момента покупки еще ниразу не заряжал при активном пользовании (2 недели) и отличный запас дпи
- Переваги:
- вес, форма,энергоэффективная
- Недоліки:
- в щели может попадать мелкий мусор
- Владислав С***
А каа чистить ?
- Данило М***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Зелений
Чудова мишка за свою ціну, 3 варіанти підключення це маст хев, була до цього теж з 3 варіантами, але вона ще додатково мала донгл маленький на 1к герц, краще це чи ні не знаю, думаю блютуз підключення у виїзді буде достатньо. У всіх іграх достойно себе показує, почав реально легше попадати по цілях)
Потрібно під кожну гру ставити певні налаштування, але є профілі з налаштуваннями тому один раз налаштував і просто перемикаєшся.
Чудовий варіант для більшості онлайн ігор, та і сюжетних теж.
На редіті писали про відвал сигналу мишки на частоті у 8к герц але зазначали, що це на достатній відстані від донгла, якщо мишка близько, жодних проблем.- Переваги:
- Легка, продуктивна. Дуже приємно відчувається у руці. Клавіші просто божественні
- Недоліки:
- У всіх іграх без проблем, але у фортнайт на частоті 8к герц, якщо сильно вертіти екраном просідав фпс з 300 до 40, проблема скоріш за все саме у потужності пк. Тому якшо у вас таке виникає знижуйте гц
- І.
Як коврик називається?
- РОМАН К***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Білий
Дуже добре.
- Переваги:
- Легка, приємна у виконанні, швидко налаштовується і заряджається.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Білий
Мишка дуже крута, зручна , легка, все гарно працює, вартує своєї ціни) усім задоволена
- Переваги:
- Швидка, зручна
- Недоліки:
- Не виявила
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний
Все работает хорошо, соответствует заявленным характеристикам.
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Білий
Мишка супер, дуже легка, прийшла в охайній упаковці, все подобається
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий
Досить хороша ігрова мишка
- Переваги:
- Ціна, якість, зручна, легка
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Мишка огонь,малый очень доволен!!!
- Дмитрий Щ***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний
мышь бомба
- Переваги:
- очень очень легкая, удобный софт прямо в браузере, 3 типа подключение
- Захар П***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний
ідеально
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний
Мишка просто Імба рекомендую всім
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний
Дуже задоволений мишкою. Все супер, вага комплектація!
- Переваги:
- Вага, збірка
- Недоліки:
- Не побачив
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний
Пока хорошо пашет.
- Лісниченко О*** ВадимовичВідгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Білий
Сподобалась мишка, вперше купляю не рейзер мишку, але вона не репить, не скрипить, доволі міцна, при цьому неймовірно легка, довго тримає заряд, не погана
- Переваги:
- Прикольна
- Недоліки:
- невеличкий розмір, хотілося б трішки більшу
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Білий
Чудова мишка за свої гроші
- Переваги:
- 3 способи підключення
- Недоліки:
- Трохи дубовий кабель
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Зелений
Чудова мишка, держить довго заряд, не зриває сенсор
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний
Дуже крута миша, додбе тримає заряд, дуже якісна збірка, нічого не скрипить і не люфтить, зовнішній вигляд на висоті, працездібність теж. Магазин хороший, швидка відправка, хороший персонал. Рекомендую
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, працездібність, збірка
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Білий
Дуже крута
- Переваги:
- Грипси в копмлекті,легка,прочна,гоано лежить в руці.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний
Даже гарна мишка,прийшла дуже швидко
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний
Мишка супер легка, тримає довго заряд
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Чорний
За місяць використовування у всьому миша топ
- Переваги:
- Легка вага хороший сенсор зручна для руки
- Олександр Ц***Відгук від покупця. Продавець: ClickDevice. Колір: Чорний
Дуже крута мишка. Швидко доставили. Користуюсь вже місяць проблем немає, дуже круті кліки та колесо. За місяць заряджав 4-5 разів при користуванні в 4к Hz
- Петро Х***Відгук від покупця. Продавець: Panovision Shop. Колір: Білий
одна з кращих мишок на ринці в іграх не зриває сенсор дуже зручні 3 способи підключення та через отвіри рука не потіе
- Переваги:
- хороший сенсор зручні способи підключення
- Недоліки:
- нема
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний
Все добре
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Чорний
Удивлен тем насколько мало задержки в ней, пользуюсь в 4к Гц и ее вообще не ощущается. Сравнил с предыдущей мышью которая на порядок дешевле и разница небо и земля. Очень лёгкая и удобная, штуки из коробки не клеил на мышь, и без них отлично. Заряда хватило из коробки где то на 2 дня в 2к/4к Гц, думаю каждые дня 3 нужно будет заряжать -. Топ
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Чудовий комплект, гарна якість , все чудово
- Бордовський Г***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Четінька
- Переваги:
- Четінька
- Недоліки:
- Не четінька
- Макс П***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Мышка топ. На Маджестике с кайфом на каптах и на арене выношу всех геттоящеров теперь! Из-за лёгкости в руках теперь проще наводиться на модельки!!! В Арк Рейдерс тоже стало удобнее мочить всяких крыс, особенно на частоте опроса в 4к и 1600 DPI.
- Переваги:
- Лёгкость, удобство, топ сенсор
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Артем О***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Червоний
Класна мишка, рекомендую всим
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Чорний
Удобная
- РусланВідгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Працює, як і очікувалося, навіть трохи краще. За свою ціну це дуже хороша мишка: якісна, надзвичайно легка.
- Павло І***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий
- Віктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий
Отличная мышь. 8к ресивер выглядит стремновато, особенно с белой версией мышки, он почему-то чёрный, но это уже вопросы к китайцам. ПО тоже сделано стрёмно, но оно, по факту, нужно чтобы один раз настроить мышь, а потом просто проверять заряд, так что глаз мозолить не будет.
Как человеку, который постоянно сидел на мышках Bloody с огромным весом, хочу сказать, что по началу пользоваться 39 граммовой (хотя на самом деле +-42 граммовой, но это детали, разница минимальна и незаметна) будет очень непривычно.
Материал у мышки тоже хороший. У меня очень сильно потеют руки, поэтому на Bloody была такая проблема, но эта мышь дырявая, из-за этого рука больше дышит и за день активного использования всё ещё не вспотела. За это лайк. Это вам конечно не магнезиум, который охлаждает руку, и не полноценный карбон (про это есть разборы на ютубе), но разница с обычным пластиком лично для меня огромна, в положительную сторону.
Клики у мышки достаточно тихие, опять же, сравнивая с Bloody (если конкретно - со старой-доброй Bloody A70). Колёсико ощущается приятнее.
Для заядлых майнкрафтеров скажу, что cps лично я сделать большой не смог (15-17 баттерфляем - мой максимум), даже с дебаунс таймом на нуле. Но вот в osu! я ощутил разницу между 1к и 8к герцовкой - играть стало намного легче. В cs2 с аимом ситуация тоже улучшилась - из-за лёгкости мышки лично мне стало легче наводиться. Хотя, хочу сказать, что из-за её веса придётся перенастраивать DPI - мои 800 на Bloody по ощущениям равняются 2400 на этом грызуне.
В общем и целом - однозначно хорошая мышь. Я пользуюсь ей слишком мало, чтобы говорить о недостатках, но если поискать - на ютубе уже есть куча ревью на эту мышь. Так что выводы делайте сами.- Переваги:
- 8к герцовка, вес, форма, материал, сенсор, и всё что заявлено на официальном сайте
- Недоліки:
- Криво-косо сделанное ПО, стремноватый ресивер, но это уже больше субъективщина