Картка Rozetka

Відгуки покупців про Форма футбольна дитяча із символікою збірної УКРАЇНИ з вашим прізвищем та номером, розмір XL(30), зріст 155-165, синя + гетри у подарунок

Оцінка користувачів 4.45/5
  • Верещака О***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

Взагалі концепт форми цікавий, не враховуючи купи ниток, що стирчить та неякісних швів. Продавець відправив форму оперативно. Надписи прізвища та номера зробив.
    Але є досить багато неприємних нюансів. Гетри вклав зовсім не ті, що вказані на фото, тобто не для збірної, а біло-сині, що зовсім не пасує під форму. Хоча пр замовленні було вказано розмір стопи дитини 17см, на це зовсім не звернули увагу. Кинули «на відстань» гетри розміром, який підійде на ногу 26-28,5см. На ногу 17 см вони просто неймовірно величезні.
    На фото на формі є ґудзики, які мають застібати комірець. Футболка прийшла без ґудзиків, комірець не тримається і висить. Що викликає максимальні незручності, тобто явно це брак форми.
    Після того, як забрали форму та оглянули вдома, на звернення продавець не реагує.
    Можливо форма неякісна, можливо продавець необачний. Будьте уважні при замовленні.

Переваги:
    Надпис на формі
    Недоліки:
    -Відсутність ґудзиків на футболці
    -Інші гетри, не такі як на зображенні, які не пасують до форми
    -Не відповідний розмір гетр до розміру форми
    -Відсутність реакції продавця
  • Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Жовтий. Розмір: S

Отримали форму. Співвідношення ціна/якість дуже круте. Менеджер проконсультувала щодо розміру, то ж костюм з невеличким запасом, що чудово для дитини, яка швидко росте. Друк чіткий, якісний. Дитина щаслива, а, отже, покупка вдала.
    Рекомендую!

Переваги:
    Ціна, швидка доставка
  • Таня С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

Дитині дуже сподобалась форма. За розміром сіла ідеально, трішки із запасом.

• Пасичник Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

Дитина в захваті! Дуже дякую!

Переваги:
    Відмінна якість, швидке виконання!
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

Якість класна!Форма виготовлена в потрібні терміни!Менеджер відмінно проконсультував с приводу розміру!Рекомендую!

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: M

Все чудово. Якість виробу гарна. Все в межах зазначеного по телефону строку.

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: XS

Пошито нічого собі, стрічки рівні, трохи сторчать нитки. Але ж сама тканина тонка як папіросна бумага, таке враження що як що футболку та шорти зшорниту у купку то помістиця у одній ладоні руки.

Переваги:
    Шви та строчки рівні, нанесені літери та цифри чіткі та охайні (до прання до них зауважень немає) далі буде видно
    Недоліки:
    Стирчать нитки, затонка тканина
  • Анастасия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: 28

Форма підійшла. Відповідає опису. Син задоволений.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Гетри малуваті. До зросту 150 см ми маємо розмір взуття 38. То гетри десь на 35-36.
  • Хомин
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Жовтий. Розмір: M

Все дуже добре,все підійшло форма класна .Дякуємо продавцю ,дитині сподобалася форма.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Жовтий. Розмір: M

Все дуже сподобалось. Гарна якість, швидка робота. Рекомендую.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

Все дуже сподобалось. Гарна якість, швидка робота. Рекомендую.