Відгуки покупців про Поїлка пляшка дорожня для собак котів чаша портативна для прогулянок вигулу походів подорожей цуценят котів герметична з поворотним механізмом подачі води вбудованою мискою захистом від протікань пластикова харчова 510 мл синя (002346)
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Зелений
Дуже зручно! Гарна якість
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Кілька днів як отримала. Сподобалась ціна, купувала зі знижкою. Гарний колір, приємний пластик на дотик, різкого неприємного запаху пляшка немає. Поки не користувалась, але перевірку на протікання пройшла. Ємність не пропускає води. У відсік для пиття рідина наливається гарно, назад теж воду можна злити, якщо багато чи зайва. Товаром задоволена, рекомендую поїлку та продавця.
- Переваги:
- Не пахне дешевим пластиком, приємна на дотик. На вигляд добротна.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ЗооТорг
Ірино, дякуємо, що поділилися результатами перевірки на герметичність — для поїлок це критично важливо, і ми раді, що товар пройшов Ваш тест. Нехай поїлка служить довго та надійно!
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 510 мл. Колір: Білий
Щиро дякую за поілку для песиків ,вона дуже зручна ,та дуже класна.В багатьох пляшечках ,водичку не допиту треба кудись зливати.Це не завжди зручно в деяких місцях.В цій вона заливається обратно в пляшку,це і економія води ,і зручність під час руху в машині чи в магазині,чи будь де. Чудовий продавець , класний товар . Дякую.Безпечних днів ,тихих ночей ,миру та
злагоди всій нашій країні.- Переваги:
- Достоїнства -всі
- Продавець ЗооТорг
Ліліє, дякуємо за довіру та такий детальний відгук! Щасливі, що Ви задоволені покупкою, а Вашим песикам тепер комфортно пити воду під час подорожей. Користується із задоволенням!
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Дякую, гарна якість. Відповідає фотографії на 100%. Песик задоволений. Гарно брати с собою , не протикає
- Продавець ЗооТорг
Юлія, дякуємо, що залишили відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість нашої дорожньої поїлки. Дякуємо за довіру і бажаємо чудових доріг!
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Дякую, компактна і зручна поїлка!
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, величезне дякуємо за високу оцінку нашого товару. Раді, що поїлка зручна у використанні та підійшла Вашому вихованцю. Користуйтеся із задоволенням!
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Зручна, гарно виглядає, не протікає
- Продавець ЗооТорг
Марія, дякуємо, що поділилися враженнями від покупки. Раді, що ви оцінили зручність, дизайн та герметичність нашої поїлки. Ваша довіра та висока оцінка — найкраща мотивація для нашої команди.
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Поїлка для собаки
- Переваги:
- Зручна , якісний пластик
- Продавець ЗооТорг
Світлана, дякуємо за відгук! Раді, що поїлка Вам підійшла. Бажаємо Вашому улюбленцю міцного здоров'я та комфортних прогулянок!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Синій
Все добре
- Переваги:
- Товар відповідає опису
- Продавець ЗооТорг
Володимире, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що якість дорожньої поїлки Вам сподобалася, а інші покупці можуть переконатися, що товар відповідає зазначеним характеристикам та опису!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Рожевий
Все нормально, але інколи протікає коли пою собаку
- Продавець ЗооТорг
Ольго, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Ця модель поїлки має функцію блокування від протікання. При використанні верхня частина фіксується до резервуару за різьбленням, завдяки поворотному механізму та замку-фіксатору забезпечується герметичність!
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 510 мл. Колір: Синій
Дуже зручна пляшка, велика. Дякую за швидку відправку.
- Переваги:
- Велика ємність, можна залити залишки води назад
- Продавець ЗооТорг
Маргарито, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та високу оцінку рівня нашого сервісу! Раді, якість дорожньої поїлки Вам сподобалася та підійшла за розміром для Вашого улюбленця, приємного користування!
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Все відправили швидко. Бутилка-поїлка зручна, якість непогана
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець ЗооТорг
Оксана, дякуємо за ваш відгук та покупку! Раді, що поїлка Вам сподобалася. Нехай користування буде в задоволення!
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Раджу друзям собачникам.
- Переваги:
- Дуже зручна поїлка для собак. У нас спаніель, їй дуже зручно пити, а нам дуже зручно, що води не проливається.
- Недоліки:
- Не помітили, хоча користуємося більше місяця.
- Продавець ЗооТорг
Марина, щиро дякуємо за такий детальний відгук після місяця користування! Радіємо, що поїлка пройшла перевірку на зручність. Окрема подяка за те, що рекомендуєте нас друзям!
- Соколова М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Зелений
Дуже зручна поїлочка. Особлива перевага - двосекційність. Це дуже зручно.
Щодо продавця: дуже раджу. Швидко, чітко, конструктивно, з піклуванням про клієнта і його улюбленців.
Спочатку помилково замовили і отримали поїлочку меншого розміру, не звернувши увагу, що в ній секція лише для води.
Це була наша помилка. Продавець швидко відреагував і замінив на іншу, двосекційну модель.
Покупкою задоволені. Дуже зручна. Без неї не виходимо)- Переваги:
- Двосекційність (водичка+корм)
- Продавець ЗооТорг
Марино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Нам дуже цінно, що від покупки у Вас такі приємні емоції, а дорожня поїлка активно використовується)
- Вітренко Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Білий
Все сподобалось, дуже зручно поїти в дорозі
- Продавець ЗооТорг
Жанно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що якість нашого товару сподобалася Вам та Вашому улюбленцю, а інші покупці можуть переконатися, що дорожня поїлка,-дійсно зручна та необхідна річ!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Рожевий
Сподобалась поїлочка-красива,зручна,якісна.
Рекомендую.- Недоліки:
- Продавець ЗооТорг
Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Нам дуже приємно, що дорожня поїлка Вам сподобалася, користуйтесь із задоволенням!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Білий
Дякую, користуємось
- Переваги:
- зручна
- Недоліки:
- нема
- Продавець ЗооТорг
Микола, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Рожевий
Поїлочка гарна, користуватися зручно, нас с улюбленцем все влаштовує.
Стосовно Продавця, тільки гарні враження, доставили швидко, отримувала в Розетці, доставка безкоштовна.- Продавець ЗооТорг
Надія, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Рожевий
Дуже гарна,зручна поілка.Дякую за швидке відправлення
- Воробйова О***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Білий
Якісний товар! В дорозі дуже гарно себе проявив
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Білий
Замовила цю дорожню поїлку для свого улюбленця — і залишилась дуже задоволена. Зручна двосекційна конструкція (вода + корм) справді рятує під час прогулянок і поїздок. Обидва відділення герметичні, нічого не протікає, пластик щільний і без запаху. Об’єм 320+170 мл якраз ідеальний: собака має свіжу воду та порцію корму під рукою в будь-який момент. Легко мити, зручно носити, виглядає стильно — особливо білий колір. Чудова, продумана річ для тих, хто часто гуляє або подорожує з тваринами. Рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий, максимально розгорнутий, неймовірний відгук! Дуже раді, що наша поїлка відповідає Вашим очікуванням та підійшла для Вашого песика, а прогулянки й подорожі стали більш комфортними та зручними!
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Рожевий
Моєму песику дуже подобається! Практичний та якісний товар. Міцний пластик, зручний механізм подачі води, герметична конструкція.
- Переваги:
- Дуже зручно
- Продавець ЗооТорг
Зоє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупцям більш детально ознайомитися із "+" нашого товару!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 510 мл. Колір: Зелений
Дуже зручна поїлка! Великий об’єм, вистачає для довгих прогулянок. Поворотний механізм працює ідеально, вода не розливається. Якість чудова, колір приємний.
- Продавець ЗооТорг
Віталію, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти, як працює наша дорожня поїлка та визначитися із подальшою покупкою для своїх улюбленців!
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Білий
Поїлка просто чарівна! Купувала для своєї маленької собачки. Пляшечка дуже компактна – легко поміщається навіть у невелику сумочку чи кишеню. Вода подається без проблем, нічого не протікає. Об'єму 330 мл нам цілком достатньо для прогулянки. Тепер напоїти улюбленицю на вулиці – справа кількох секунд. Рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Софіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти зручність та якість нашого товару!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 510 мл. Колір: Білий
Просто чудова річ! Користуємося щодня під час прогулянок у парку. Собака в захваті, нарешті можна швидко напоїти її чистою водою без зайвих зусиль. Зручно тримати в руці, а головне – нічого не протікає. Мій великий ретрівер легко п'є з цієї чаші.
- Продавець ЗооТорг
Максиме, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці можуть впевнитися в якості та зручності нашого товару!
- Нила Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Рожевий
Гарна якість. Корисна річ у дорозі. Рекомендую.
- Переваги:
- Два в одному. Не треба тарілку с собою брати щоб напоїти тваринку.
- Недоліки:
- Ціна завишена. Звичайна маленька пластикова пляшка.
- Продавець ЗооТорг
Ніло, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та зручності нашого товару!
- Наталія С***Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Зелений
Все дуже добре
- Продавець ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша поїлка підійшла для Вашого улюбленця, а інші покупці можуть впевнитися в якості товару!
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Рожевий
Все добре
- Продавець ЗооТорг
Вадиме, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша дорожня поїлка сподобалася Вам і Вашому улюбленцю, користуйтесь із задоволенням!
- Гелетий А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Рожевий
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша дорожня поїлка сподобалася Вам і Вашій собачці, користуйтесь із задоволенням!
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 510 мл. Колір: Зелений
Гарна і практична
- Продавець ЗооТорг
Галино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Інші покупці можуть побачити якість та практичість дорожньої поїлки для своїх улюбленців!
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Синій
Дуже гарна якість і практична у користуванні , не пожалкувала що придбала цей товар
- Продавець ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що наша поїлка відповідає Вашим очікуванням, приємних прогулянок Вам та Вашому песику!
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 330 мл. Колір: Синій
Придбав цю поїлку, щоб зручніше було гуляти з собакою. І не пошкодував! Пляшка компактна, легко поміщається в рюкзак. Зручно користуватись. Якість матеріалу хороша, без сторонніх запахів. Це справді незамінна річ для тих, хто багато гуляє зі своїм улюбленцем.
- Продавець ЗооТорг
Никито, вітаємо! Дякуємо за відгук про нашу дорожню поїлку! Такі рекомендації допомагають покупцям обрати для себе дійсно корисну та якісну річ!
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 490 мл. Колір: Білий
Цей напувалка — справжня знахідка для власників тварин. Дві секції, для корму і води, дозволяють легко взяти з собою все необхідне. Зручна, компактна, проста у використанні. Якісні матеріали, без запаху. Моїй собаці дуже сподобалося, я рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Дякуємо за такий розгорнутий відгук про поїлку! Це допомагає розвиватися, а покупці мають змогу побачити якість та надійність нашого товару!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 510 мл. Колір: Білий
Ця пляшка для води — наш порятунок у спеку! Раніше я постійно хвилювався, що собака захоче пити, а поруч не буде джерела. Тепер ця проблема вирішена. На прогулянку беру з собою цю поїлку, і моя собака щасливо п'є. Все дуже просто і гігієнічно. Це must-have для всіх власників собак. Якість матеріалів гарна, зручна у використанні. Дуже задоволений покупкою!
- Переваги:
- Безліч
- Недоліки:
- Не виявив ні одного.
- Продавець ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти, що товар відповідає зазначеним характеристикам та якості!