Картка Rozetka

Відгуки покупців про Туалет лоток закритий металевий санітарний із закритою конструкцією для кота кішки маленької собаки з нержавіючої сталі гігієнічний стійкий що миється із захистом від запахів з високими бортами великий для дому квартири тварин 60х40х38 см сірий (002321)

Оцінка користувачів 5/5
  • Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Все качественно и легко собирается, разбирается и обслуживается.
    В комплекте не очень удобная лопатка, но зато для нее предусмотрено место на лотке.

Переваги:
    Качество, продуманность
    Недоліки:
    Пока не вижу
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Лоток хороший. Значно знизив кількість наповнювача, що розноситься по квартирі.
    Легко миється.

• Продавець  ЗооТорг

Андрій, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Високоякісний. Вартує своїх грошей. Фільтр ідеальний. Дуже місткий. Підійде для великих котів

Переваги:
    Все що зазначено
    • Продавець  ЗооТорг

Оксано, Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що товар підійшов Вашому улюбленцю. Бажаємо йому приємного користування та будемо раді новим замовленням!

• Галина А***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Хороша якість, лоток вмісткий , глибокий. Киця швидко звикла.

• Валентина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Лоток дуже класний! Якісні матеріали: добротний пластик, надійні кріплення, глибокий і великий металевий лоток. В комплекті фільтр для поглинання запахів, лопатка з кріпленням.
    Підбирала закриту конструкцію, бо у ванній немає місця, необхідно було розмістити в прихожій;)
    Вигляд шикарний. Син подумав, що це будиночок для кота, в не туалет

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Лоток чудовий. Найкращий зі всіх, що в мене був. Купити саме закритий лоток мене змусили мої собаки, які почали їсти наповнювач. Цю проблему він вирішив бездоганно. Моя кішка з першого дня зрозуміла, як їм користуватись, і тепер її звідти не виженеш. Дуже багато місця-гребтися одне задоволення. Лоток великий по обʼєму, але я такий і шукала, бо порода не мала. Металевий піддон дійсно вирішує проблему запаху і довговічності. Збірка якісна, доглядати дуже зручно-одним словом рекомендую!

Переваги:
    Металевий піддон, великий розмір, різні варіанти збірки, якісні матеріали, лопатка, яка не загубиться.
    Недоліки:
    Не бачу
  • Маргарита А***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

лоток великий, не пропускає запахи, коти не розсипають наповнювач по підлозі

Переваги:
    не пропускає запах
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Горщік дуже сподобався, відмінна якісь, легко складається, великий плюс високий металевий піддон. Рекомендую однозначно!
    Також хочу залишити відгук магазину "Зоо Торг" в особі менеджера Євгенії, дуже приємна та професійна дівчина)

Переваги:
    Одні плюси
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ЗооТорг

Наталіє, вітаємо! Щиро вдячні Вам за такий теплий відгук про наш товар та рівень сервісу! Дуже приємно, щод від покупки в нашому магазині у Вас позитивні емоції і "горщік" відповідає очікуванням!

• Інна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Це просто знахідка! Після пластикових лотків — небо і земля. Ніякого стороннього запаху, все легко миється, виглядає стильно й акуратно. Дуже сподобалось, що наповнювач майже не розноситься по підлозі — в квартирі стало значно чистіше. Конструкція продумана, кришка добре тримається, нічого не люфтить.
    Киця звикла буквально одразу, без стресу. Видно, що лоток якісний і прослужить довго. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Нержавіюча сталь, не вбирає запахи, легко миється, закрита конструкція, не розсипається наповнювач, якісна збірка.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Оля

міцний

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Чудова якість. Все сподобалося.

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Крутой лоток! Две кисы в восторге, намного лучше пластиковых аналогов

Переваги:
    Всё
  • Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Класний лоток, цілі хороми :)
    І залізо, і пластик якісні, всі кріплення гарно тримаються, все добре оброблено, виглядає класно. Є різні варіанти дверцят, тож можна підлаштувати під вподобання свого пухнастика. Киця з радістю гребеться, людям добре, що все це залишається в лотку, а не висипається назовні. Миється легко. Дуже вдале придбання

• Продавець  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук про наш лоток-хороми) Дуже приємно, що від покупки у Вас тільки позитивні враження, а прибирання стало більш легким та комфортним!

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Здравствуйте! Приобрела данный лоток, мои девочки в восторге, пока собирала, они его изучали:-))) Качество хорошее, дизайн интересный, большой, высокий, для позагребать пространства достаточно. Единственный маленький недочёт, сложно было откидную часть верхнего корпуса вставить в отверстия основного, пришлось аккуратно распаять боковинки отверстий. А в целом отличный лоток, старшая кошка капризная к новым вещам, но оценила по достоинству с первого взгляда:-)))

Переваги:
    Качество, обьем, дизайн
    • Продавець  ЗооТорг

Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Нам дуже приємно, що лоток прийшовся до душі Вашій киці) а інші покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Лоток зроблений дуже якісно, як металева так і пластикова частини, великий і просторий для будь-якого кота. Особлива зручність це те, що можна по різному складати: просто бідон/з бортиками/повністю закрита конструкція. Також передня частина легко відкривається доверху, моє кошеня поки боїться в двері заходити, тому оцей привідкритий варіант дуже підходить, та й легко чистити, не потрібно знімати всю кришку. Підставка дуже рятує, бо забирає багато наповнювача і нема стільки сміття, і для маленького кошеня це зручна сходинка. Повністю закрита конструкція не дає запаху поширюватися. Великий плюс це наклейки (і для лотка і для підставки), не дре підлогу і міцно стоїть.
    Купувала вперше, довго вибирала, це ідеальний варіант за дуже пристойну ціну!
    Звісно конструкція доволі важка і займає достатньо місця, але я усвідомлювала ці моменти, коли брала, і не шкодую!

• Продавець  ЗооТорг

Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний, максимально обгрунтований, відгук! Сподіваємось, Ваше кошенятко швидко адаптується і буде заходити до лотку через дверцята!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Отличный лоток, качественные материалы, выглядит отлично!

• Продавець  ЗооТорг

Олеже, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв`язок від наших покупців дуже важливий для нас!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже зручний, стильний, легко миється, розмір підійде для великих котів (і малих собак). Звісно за рахунок розміру потребує багато наповнювача.

Мій кіт все ще трішки боїться тих дверцят, і не розуміє їх приниципу роботи на верхній вихід. Але з часом привчиться, головне проводити з ним час - навчаючи і мати терпіння.

Переваги:
    великий розмір, легкий у митті
    Недоліки:
    дверцятка важко знімаються (поки що зняла їх, бо котик не розумів як зайти і щоб звик використовувати його без них на початках)
    • Продавець  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук, сповнений турботою та увагою! Сподіваємось, Ваш котик адаптується до дверцят і буде із задоволенням користуватися лотком в повній комплектації!

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Лоток із нержавіючої сталі перевершив усі очікування! Дуже якісний, виглядає стильно та сучасно. Найголовніше – надзвичайно легко прибирати, нічого не вбирає запахи, швидко миється й завжди виглядає охайно. Коти одразу звикли, а для мене догляд став набагато зручнішим. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!

• Продавець  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук про наш товар! Дуже раді, що тепер питання гігієни для Ваших котиків та чистоти простору для Вас стали більш комфортнішими!

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Я в повному захваті від цього лотка і дуже рада, що наважилась його купити. Це найкраще рішення для власників котів, які шукають чистоту і порядок у домі.
    Два варіанти входу/виходу. Мій кіт може зайти спереду або вийти через верхній отвір, що відповідає його природі та ігровій поведінці. Це дуже зручно! Великий розмір, коту 7 кг зручно та просторо всередині.
    Наповнювач залишається всередині, а не розкидається по підлозі. Додатково, сітка біля входу допомагає очищати лапки кота, тому бруду стало набагато менше.
    Легке прибирання. Конструкція з металевою нижньою частиною і знімним дахом значно полегшує процес чищення. Я можу швидко зняти нижній лоток і промити його.
    Завдяки закритій конструкції всі неприємні запахи залишаються всередині. Це справжній порятунок для моєї квартири.
    Окремий плюс — це стильний дизайн і міцна пластикова конструкція. Лоток виглядає дуже сучасно, а якість матеріалів відчувається одразу. Я однозначно рекомендую цей лоток-будиночок!

• Продавець  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Дякуємо Вам за такі розгорнуті рекомендації нашого товару! Це допомагає покупцям зрозуміти функціонал, користь та зручніть використання лотка з високими бортами та металевим піддоном!

• Милевский В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Купив цей лоток для свого перського кота, і я дуже задоволений. Він великий та місткий, саме такий шукли. Якісний, міцний пластик, та продумана конструкція дозволяє легко його чистити. Металевий із нержавіючої сталі піддон — це просто знахідка: він не дряпається і його можна мити навіть гарячою водою, що особливо важливо для гігієни.
    Вхід і вихід зроблені так, щоб мінімізувати розсипання наповнювача. Додаткова сітка-килимок збирає залишки з лапок, що дуже зручно. Також є зручний совок, який вішається збоку. Виглядає стильно та добротно. Нарешті, забули про постійне прибирання розсипаного наповнювача. Товар повністю виправдав очікування.

• Продавець  ЗооТорг

Вікторе, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за розгорнутий відгук про наш товар! Це допомагає покупцям обрати для себе дійсно корисну та сучасну річ для свого побуту, наразі ми єдині продавці цієї моделі лотка з нержавіючої сталі!

• Юрій С***

Яким чином застібається верхня частина? Можна фото? На скільки надійний механізм?