- МаріяВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 800 мл. Колір: Синій
Класна штука. Працює, як слід, містка і зручна. Пес (лабрадор) задоволений)
- Переваги:
- Гарно зроблено
- Продавець ЗооТорг
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про якість нашого товару! Раді, що дорожня поїлка для Вас та Вашого улюбленця корисна та зручна)
- АртурВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 800 мл. Колір: Бірюзовий
Поїлка класна, працює без нарікань, рекомендую для тих хто бажає велику та якісну поїлку
- Переваги:
- Велика, якісна
- Недоліки:
- Не виявив
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 800 мл. Колір: Бірюзовий
Дякую ,поїлка якісна, дуже зручно брати на прогулянку.Рекомендую.
- Переваги:
- Якість,ціна
- Продавець ЗооТорг
Оксано, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 800 мл. Колір: Бірюзовий
Швидка обробка замовлення. Поїлка супер. Брали для лабрадора, все підходить, морда влазить в складну чашу, пити зручно. Розмір пляшки 800 мл достатній, щоб напився пес на вулиці. Не протікає, зручна у користуванні. Все супер!!! Дякую за товар!!!
- Переваги:
- Підходить для великих собак, зручна у користуванні
- Недоліки:
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 800 мл. Колір: Синій
Шукали поїлку саме такого великого об'єму для нашої великої собаки, і ця модель – справжнє спасіння. 800 мл вистачає на всю довгу прогулянку. Якість пластику чудова, а головне – механізм подачі води дуже зручний! Кнопка-слайдер легко відкривається/закривається однією рукою, і нічого не протікає. Тепер не хвилюємося, що пес залишиться без води.
- Продавець ЗооТорг
Валентино, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям більш детально ознайомитися із функціоналом дорожньої поїлки!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Обсяг/Об'єм: 800 мл. Колір: Бірюзовий
Придбала цю поїлку для прогулянок з моїм ретривером і залишилася дуже задоволеною. Вона має великий об'єм — цілих 800 мл, чого цілком вистачає, щоб напоїти великого собаку. Особливо сподобалася функція повернення води, що не випита, назад у пляшку — це дуже економно. Собака п'є з задоволенням, і не треба носити окрему миску. Якісна та зручна річ, рекомендую.
- Продавець ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти всі "+", якість та ергономічність нашої дорожньої поїлки!