Відгуки покупців про Простирадло на гумці MirSon 16-5703 Light Gray 120 х 190 см (2200001079892)

Оцінка користувачів 4.04/5
  • Відгуки про товар продавця SONMIR_homes
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Світло-сірий

Після місяця користування зауважень немає

• Продавець  SONMIR_homes

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за відгук

Нам дуже приємно чути, що навіть після місяця користування ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням та комфортом

Команда SONMIR_homes

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Фіолетовий

Відразу почала інтенсивно ліняти. Лінією й досі. Після 5 разів користування покошлатилась.

Вітаємо!
      Дякуємо вам за зворотний зв’язок.

Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти вказані на вшивній бірці виробу або на нашому офіційному сайті.

Ми обов’язково ретельно розглянемо ваше звернення. У разі підтвердження факту нестійкості фарби, внесемо необхідні зміни до опису товару та процесу контролю якості, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Дякуємо за вашу уважність і розуміння.

• Діана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Зелений

Зробили чудовий подарунок для батьків) Найкраще простирадло за ціною та якістю

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що простирадло стало чудовим подарунком для батьків. Раді, що ви оцінили його якість і доступну ціну. Нехай дарує комфорт і затишок!

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сірий

Рекомендую за співвідношення ціна/якість. Товар точно відповідає опису.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що простирадло виправдало очікування, а співвідношення ціни та якості вам сподобалося. Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Коричневий

Якість добра,але прислали зовсім інший колір

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже прикро, що колір виробу не повністю відповідав вашим очікуванням.
      Звертаємо увагу, що відтінок тканини на екрані може відрізнятись через індивідуальні налаштування кольору дисплеїв (яскравість, контрастність, колірний профіль тощо).
      Ми завжди намагаємось максимально точно передати кольори на фото, але незначні відмінності можливі.

Дякуємо за розуміння та зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими!

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Погана якість тканини. Фарба навіть при низьких температурах прання змивається, не рекомендую прати з іншими речами, бо від ефекту фарбування ви не будете в захваті. На жаль, рекомендувати не можу.

Шановний клієнте,
      Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з проблемами з якістю тканини. Ми серйозно ставимося до таких зауважень і хочемо знайти оптимальне рішення.
      Будь ласка, зверніться до нас через розділ Контакти на нашому офіційному сайті або надішліть листа на електронну адресу, вказану на бірці виробу. Опишіть ситуацію та, за можливості, додайте фото - ми обов’язково розглянемо ваше звернення й зробимо все можливе, щоб вирішити питання.
      Дякуємо за зворотний зв'язок - саме завдяки йому ми можемо ставати кращими.

• Павло П***

Шукав такий коментар. Купив підковдру від цього виробника і при 30 градусах зелена фарба змивається. Кольорове не рекомендую брати

Дякуємо вам за зворотний зв’язок!
      Дякуємо за вашу уважність і розуміння!

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 200. Колір: Пудровий

С початку подобралось, але с часом зявились катишки((

Недоліки:
    Зявились катишки

Дякуємо вам за відгук про простирадло на резинці MirSon Бязь Premium Domiano!
      Раді, що спочатку воно вам сподобалось, і водночас шкода, що з часом з’явились катишки.
      Хочемо пояснити:
      - Бязь - це 100% натуральна бавовна, яка є дихаючою, зносостійкою та приємною на дотик.
      -Але як і всі натуральні тканини, бавовна може давати легке "скочування" волокон (катишки) - особливо при інтенсивному пранні, терті об жорсткі поверхні (матрац, ковдра з жорсткою наволочкою) або через використання агресивних мийних засобів.
      Щоб зменшити ризик появи катишків, радимо:
      - прати при температурі до 40°C
      - використовувати делікатний цикл
      - уникати пересушування
      - застосовувати м’які засоби без агресивних добавок

Дякуємо за ваше зауваження - для нас це можливість ставати ще кращими!

• Алик Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Пудровий

На даний момент все влаштовує. Подивлюся, як буде після прання.

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Чорний

Якість супер) колір дуже глибокий, дійсно чорний-чорний

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий

Простирадла гарної якості.
    Дуже приємні кольори :)

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200. Колір: Синій

Профарбована тканина не рівномірно, затяжка маленька, неякісна, не рекомендую.

Переваги:
    Пошито хорошо
    Недоліки:
    Візуальний брак, ще не відомо як буде в використанні

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200. Колір: Синій

Отримала простирадло, за якість тканини ще не можу нічого сказати, ще не користувалася, а профарбована тканина не рівномірно місцями темніша місцями світліша, ще і маленька затяжка.

Переваги:
    Пошито хорошо
    Недоліки:
    Колір не рівномірний, затяжка

• Рома Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Сірий

Чудова якість! Тканина м’яка і приємна на дотик.

• Олександр К***

Магазин дурить з якістю товару. Утворилися катишки. Склад тканини не відповідає заявленої. Як не соромно постійно брехати, у відповідях замість того, щоб торгувати чесно. Подивився відгуки, бачу, що це не лише з білизною, а й із подушками. Купувати у вас ніколи більше нічого не буду. Сподіваюся розетка опублікує правдивий відгук.

Переваги:
    Розмір відповідає заявленому.
    Недоліки:
    Склад тканини не відповідає заявленої
    • Яна

так а фото складу є? що не так?

• Олександр К***

"Яна
      так а фото складу є? що не так?"

Не має наміру нічого нікому доводити. Перегляньте інші коментарі на цю тему, де є фотографії. Мені є із чим порівнювати, і я знаю, що таке натуральна тканина. Проблема в тому, що знайти простирадло з натурального матеріалу зараз дуже складно. Люблю залишати добрі, заслужені коментарі. Написав цей коментар тільки для того, щоб інші люди не потрапили в обман та не повторили мою помилку. Я вибрав простирадло виключно за натуральний склад тканини, а за фактом отримав не те, що обіцялося.

Дякуємо за відук!
      Перепрошуємо за незручності.Тканина простирадла бязь, тобто 100% бавовна.Опис на сайті Розетка вірний.Стосовно якості тканини інформацію вже опрацювали та передали постачальнику.

• Владислава И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Сірий

Вибачте, але як простирадло з таким цінником, під час першого використання може почати кошлатитися? Це ви називаєте нормальною якістю?

Переваги:
    Нормально сидить на ліжку
    Недоліки:
    Кошлатиться відразу, після першого прання

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Інформацію вже передали постачальнику для покращення якості тканини. Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.

• Неоніла В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Зелений

Колір,як на малюнку,відповідає дійсності

Недоліки:
    Линяє

• Полина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Пудровий

Все ок, но все-таки не очень приятный для тела материал. Лучше все-таки не пожлобиться и купить хотя б сатиновую простынь

Дякуємо за Ваш відгук!
      Інформацію вже опрацювали та передали постачальнику тканини.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
      Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Фіолетовий

Простынь на резинке оптимальный вариант. Практически не линяет. Но появились катышки небольшие. Но по всей простыни.

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію вже опрацювали та передали постачальнику для покращення якості тканини.

• Зотнікова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Білий

Колір та розміри отримала як і замовляла.

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 190. Колір: Пісочний

Идеальная! За 2 года стирая на высоких градусах недостатков нет!

Переваги:
    Резинка

Дякуємо за відгук!
      Згідно з рекомендаціями по догляду прати можна за температури не більш ніж 40 °C

• Ніна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Сірий

Прати легко,катишків немає.Розміри згідно замовлених.

• Діна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Білий

В характеристиках вказано, що тканина - бавовна 100%. Це брехня. На сьогоднішній день простирадло все в ковтунцях, як синтетичне. Бавовна ковтунцями не береться. А пошиття якісне. Прикро, що вказують неправдиву інформацію. Я хотіла бавовняне простирадло.

Переваги:
    Якісне пошиття
    Недоліки:
    Склад тканини вказаний інший

Дякуємо за відгук!
      Всі описи до товарів на сайті Розетка актуальні.Дане простирадло із матеріалу бязь тобто 100% бавовни.Стосовно якості інформацію вже опрацювали та передали постачальнику тканини.

• Анатолий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190. Колір: Пісочний

Качественный хлопок. За пол года нет никаких недостатков.

• Александра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190. Колір: Білий

Простирадло чудове. Якість відмінна.

Переваги:
    Дуже зручно

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Добре

• Анатолий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Пудровий

Афігєнна простиня,хбшичка не "слизька"

Переваги:
    Вище

• Лілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Сірий

Гарний колір,Приємна на дотик тканина,щільна,колір відповідає заявленому,сірий такий більше.

• Ірина К***

Легка і міцна. Приємна на дотик

Переваги:
    Міцна

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Блакитний

Задоволена

• Алекс Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Бірюзовий

Насправді матеріал зовсім не бязь, а повна синтетика. Скоріше всього гіпоалергенна мікрофібра. Дуже штучне на відчуття, але не кошлатиться.

Переваги:
    Не кошлатиться
    Недоліки:
    Не бязь, не натуральне, повна синтетика

Дякуємо за Ваш відгук.
      Ми повідомимо постачальника про невідповідність якості тканини та зробимо все можливе для вирішення цього питання.

• Олександр К***

Сподіваюся якість буде не гірша за Турецьку білизну.

Переваги:
    Приємний колір розмір відповідає заявленому.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено

• Олександр К***

На жаль, якість не виправдала очікування. Через кілька прань на поверхні простирадла з'явилися дрібні жорсткі котушки, чого ніколи не було з турецькою білизною. Висновок один, у тканині є синтетика. Бачу на простирадло знижка, але купувати таку білизну знову не виникає бажання

• інна

гарний колір

• Ганна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Зелений

В мене не буде райдужного коменту. Маю з цієї серії простирадло, півковдру, наволочки. Простирадло найгірше в експлуатації. Читала коменти інших людей про погану якість тканини і кошлатість. Я то думала, що вони просто правильно прати не вміють. Так ось, ні. Я прала цю білизну на 30 градусах, з мʼяким засобом для шерстяних виробів, на мінімальному віджимі. І все одно, ці мерзенні тверді катушки зʼявляються, навіть без прання, чисто в ході використання. Через 2 місяці вже не хочеться на ньому спати.

Переваги:
    Колір, початкова мʼякість
    Недоліки:
    Якість тканини, кошлатість

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий

Дуже погана якість. Бязь дійсно дуже тонка і одразу з'являються катишки.

Переваги:
    Недоліки:
    Низька якість матеріалу

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Andrew V***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Білий

Тоненька тканина класу "економ". Просвічується матрац крізь неї. Тільки не треба писати про ціну, бо саме за таку ціну в Європі простирадла зі значно щільніших тканин.

• Михаил Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сірий

Отличное качество, приятный плотный материал. Хорошее качество резинок.
    Немного отдало краску ( полиняло) при первой стирке, так что при покупке хорошенько постирать отдельно от других вещей

Переваги:
    Качество материалов хорошее, давно пользуюсь именно этой фирмой.
    Недоліки:
    Как по мне все ок