- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Milie's Home. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Оливковий
Ідеально
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Milie's Home. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Шоколадний
Ідеально
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Milie's Home. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Шоколадний
Не водонепроникне
- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Не водонепроникне
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Блакитний
Хороша я простынь, натуральная. Размер соответствует. Ткань не катается
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді, що простирадло Вам підійшло за розміром і якістю. Натуральна тканина та зручність у використанні — саме те, до чого ми прагнемо в кожному виробі.
З найкращими побажаннями, команда ТЕП!
- Сагайдак Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Блакитний
Доброго дня. Замовляла розмір 120×200. В один прекрасний момент поки товар полежав добу в корзині, його розмір став 90×200. При купівлі навіть не могла уявити, що товар в корзині можуть замінити. Прошу замінити товар на той, що замовляла. 120×200. Дуже шкода, що неможно довіряти продавцю
- Переваги:
- Недоліки:
- Поставили не той товар
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Блакитний
Я здивова такою якістю простирадла. Я брала постільну білизну даного виробника багато разів за 10 років. І це перший випадок коли така низька якість. Я завжди була задоволена якістю товару.
- Переваги:
- колір не втрачає, на дотик приємна тканина, здається натуральна.
- Недоліки:
- Дуже швидко зявилися катишки.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Блакитний
Гарне простирадло. Колір при пранні не втрачає. Зручно що на резинці. Брала також і в кольорі хакі. Задоволена.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Хакі
Моментально вкрилося катишками.
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана тканина
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Блакитний
Дуууже чудове простирадло. Рекомендую
- Переваги:
- Якість. розмір. ціна
- Недоліки:
- Не виявили
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Хакі
Простирадла даного виробника дуже класні. Купую не вперше. Рекомендую
- Переваги:
- Якість. розмір. ціна
- Недоліки:
- Не виявили