- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Отлично держит тепло, даже использовали как мини термос для горячей воды для смеси, когда с ребенком выезжали на природу
- anastasiia a***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Кружка сделана очень качественно, приятно эстетически держать ее в руках. Металлические стенки толстые, поэтому в руку не горячо. Цвет очень красивый, насыщенный тёмно-бирюзовый. Конструкция крышки как и у других похожих кружек, но резинки очень качественные. Возле открывающей кнопки есть такая маленькая защелка, которая не дает крышке самопроизвольно открыться. Прошла тест на протекание, несколько часов пролежав в рюкзаке с ноутом и другими вещами в разных позициях - все сухое. Спустя 4 часа кипяток. Эта кружка лучшая за эту цену из представленных на розетке, рекомендую к покупке)
- Переваги:
- Качественно сделана, цвет, долго сохраняет тепло, не протекает.
- Недоліки:
- Нет.
- Ivan S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Коричневий
Слишком хорошо. Я обжёг язык чаем который налил в 8:30. А сейчас ≈14:30. Чашка была в портфеле. Вообще бомба.
Если неправильно закрутить (а вы это поймёте) то естественно проливается, бывало такое. Но, такие у меня руки. Удобный замок чтобы чашка сама не открылась. Хороший цвет (хотя у кого какой вкус).- Переваги:
- Долго держит тепло. Воистину долго.
Как ранее писал — обжёг язык, хотя уже 5-6 часов как прошло. - Недоліки:
- Бывало такое что закручивал криво, и она протекала. Но это мой косяк
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
На вид непогані за таку суму, замовляв для себе і дівчини, сьогодні зробимо тест)
- Степанова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Зелений
Тестувала на протікання і з гарячою і з холодною водою - не протікає.О 18 залила окріп - о восьмій наступного ранку палець ледь втримала,але зараз тепло,сподіваюсь на морозі годин 5-6 протримається. Писали,що не зручно пить з нього? Та норм,кришечка достатньо відкидається.Поки що всім задоволена.
- Переваги:
- Приємний дизайн,ціна,якість
- Недоліки:
- Поки що немає
- Zhadan A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Странно, но держит хорошо тепло. Через 5 часов опекся. Не протекает, даже если ложить верх ноги. Наверное бракованный попался)
- Переваги:
- Сохраняет тепло на отлично. Не протекает. Цена
- Недоліки:
- Да ну
- katerok400Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Выбирала по отзывам. Кружки хорошо сделаны, все плотно закрывается, не течет даже есть перевернуть, без запаха. По тому как держит тепло: налили кипяток в 9 вечера, в 8 утра вода в кружке очень горячая, в 9 вечера, то есть сутки прошли, умеренно теплая. Как термос на 10 из 10. Используем и для холодных напитков. Из недостатов: в одной кружке при открытии нажав на кнопку, немного заедает крышечка, надо помогать открывать. Но покупкой довольна!
- Переваги:
- Держит тепло сутки.
- Недоліки:
- Заедает крышка при открытии кнопкой.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Чашка отличная,крышку доработать нужно чуть.Ни разу не пролилась,посторонних запахов нет.
- Переваги:
- Держит тепло на морозе до 4 часо
- Недоліки:
- чуть неудобно пить из-за крышки,которая по носу бъет и оставляет следы кофе
- Yura Y***
Хоча б одна людина написала правду !!!
це її основний недолік - все решта класно
Зауважу що є ще маестро на 400 г крушки з візерунками, там кришка відкривається (відхиляється) більше і краще фіксується. Правда вона більша.
Все більш товару роблять - не пробуючи на скільки ним зручно користуватись (( - Оксана Б***
У моїх дітей такі ж термоси, і кришка при питті впирає в лоб
- Анастасия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Видела точно такую же термокружку, только название лейбла другое, но все абсолютно одинаковое, на рынке 7км под Одессой.
Эта оказалась по сути не зеленой, а синей. Гуляю с открытой крышкой почти 2 часа, кофе до сих пор ошпаривает. Ничего не протекает, крышка плотная, замочек работает хорошо. При питье остаются капельки в желобке, но в сумке они не вытекают.
К покупке советую.
Носик пить пока не мешает, пока не допила кофе до конца, не могу сказать будет ли мешать крышка при последних каплях.
Корпус сам не нагревается возможно зимой будет скользить в перчатках.
320мл думаю в женский маленький рюкзачок - самое то. - Юля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Красивый, удобный, полностью устраивает. Немного поцарапался после 4 месяцев использования, однако это практически незаметно. Очень нравится. Цвет соответствует.
- Переваги:
- Хорошо держит температуру, не протекает, есть защитная кнопка для избежания случайного открытия крышки.
- Недоліки:
- Слегка поцарапался после ежедневной эксплуатации.
- Елена А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Кружка супер, за такие деньги качество отменное, рекомендую,
- Переваги:
- Держит долго тепло
- Портянко О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Купував дружині, кружка реально сподобалася і їй і мені (собі також придбаю таку, але не на Розетці), як на мене такий розмір (320 мл.) самий оптимальний (зручно тримати в руці і поміститься навіть в жіночій сумці), дехто пише, що вона протікає, проте я особисто тестував з кавою перевертав, колотив, залишав догори дном, - в мене протікань не було. Температуру тримає, після трьохгодинної прогулянки на вулиці (при температурі 0 ... -3) кава ще залишилася доволі теплою. І ціна на мою думку для такої термокружки доволі не висока.
Проте, як постійний покупець останнім часом все більше озчаровуюся сервісом Розетки при замовленні товару з самовивозом. Справа в тім, що я замовив дану термокружку з ранку, мені відразу прийшло повідомлення, що я можу в цей же день забрати її, оскільки вона мені була потрібна на ранок наступного дня я на це й розраховував (у разі якби розетка повідомила, що товару не буде в цей день я б його замовив де інде), але коли я приїхав забирати мені видали іншу кружку (450 мл.) і іншого кольору, проте це було не моє замовлення, я такої не замовляв... довелося відмовитися... (хоча Розетка рекламує себе "Завжди, що треба", виявляється, що не завжди), але так як це було вже ввечері, а кружка мені була потрібна вже на ранок, я все ж таки намагався добитися від Розетки добросовісного відношення (вдячний працівникам магазину, вони дійсно хотіли мені допомогти, проте у них нічого не вийшло) так консультант відразу ж вияснив, що у них на складі є ще одна така кружка як мені потрібна і перезамовив її мені, проте мені знову видали іншу кружку (450 мл.) і іншого кольору :((( довелося робити нове замовлення в Розетці, при цьому замовляти шість різних кружок, щоб з шести попалася хоч одна така яка потрібно, і довелося міняти плани тому, що нове замовлення змогли видати тільки наступного дня (в який вона мені потрібна була з самого ранку), тому мені довелося в друге їхати до Розетки, як результат: велика кількість даремно витраченого часу, і витрати на поїздки за товаром перевищили вартість самого товару)
І прикро, що таке, при замовленні товару самовивозом не вперше і не лише зі мною...
Вважаю це жахливе, недобросовісне відношення Розетки до покупців при самовивозі товару з магазинів, воно полягає в тому, що коли ти щось заказуєш і тобі приходить смс, що сьогодні можна забрати товар, то це ще не значить що коли ти приїдеш в магазин сьогодні або завтра, то його тобі видадуть, я приїжджаю в магазин, а мені говорять що вашого замовлення немає, ще не приїхало, або дають мені товар не такий як я замовляв, або не всі товари з мого замовлення... на аргументи, що ви ж самі мені присилали повідомлення, що мій товар уже готовий і чекає на отримання - одна відмовка, що вони прийом і формування замовлень та відправку смс не роблять, це робить програма (бот) тому типу всі претензії до неї, і так постійно... це так дістало, що ми вже з друзями коли щось замовляємо на Розетці укладаємо парі (спір): Чи налажає Розетка на цей раз?! Дуже розчарований Розеткою... дуже...- Переваги:
- Візуально має класний вигляд, не тече, добре тримає температуру, 320 мл - ідеальний розмір
- Недоліки:
- Сервіс Розетки з самовивозу товару - щоб отримати своє замовлення довелося двічі до них приїжджати, тому що при першому замовленні принесли і хотіли видати інший товар
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олександр! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Максим Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Первое, что бросается в глаза, - очень красивая. Бронзовый цвет радует глаз. И хотя это не главное в выборе термоса, но вынуть его из рюкзака и держать в руках приятно. Конструкция удобная, можно одной рукой открыть и попить, достаточно просто нажать на кнопку. Предусмотрена и защита от слишком горячей жидкости. Она сначала вытекает в маленькую емкость, ограниченную бортиком, немного остужается в ней, а потом можно делать глоток. Не протекает. Тепло держит хорошо. Ребенку хватает до конца занятий в школе (при том что неполный, к концу занятий чай в нем на грани сильно теплого и горячего, комфортный для питья). Компактный, помещается в боковой карман рюкзака. Есть блокировка случайного открытия. При закручивании крышки на последнем витке надо крутнуть чуть с усилием, чтобы она встала ровно на свое место и стала герметичной. С этим надо внимательней, а то нам сначала показалось, что неровно закручивается. Оказалось, что нужно усилие в конце. Доставила Укрпочта. Спасибо.
- Переваги:
- Герметичная (не течет, тепло держит), компактная, удобная конструкция, можно открыть одной рукой, защита от случайного открывания, красивая
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Анна К***
Покупала такую термочашку. Очень нравится, хорошо держит тепло.
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
купила мужу на подарок, теперь он везде с этой кружкой. говорит, что " это теперь моя любимая чашка"))). Дарите любимым подарки и радость.
- Переваги:
- Отличная удобная чашка
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Функционально кружка хорошая: тепло держит долго, удобно мыть все детали.
- Переваги:
- Хорошо держит тепло, легко моется
- Hrishenkova J***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Пользуюсь полгода, все прекрасно, ни капли не утратил свои свойства. Но не сразу привыкла к такому виду горлышка, и если чай(или что угодно) слишком горячий, легко обжечься.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Коричневий
До товару претензій не має,, дуже гарно тримає тепло,, дизайн на висоті,,але для мене чашка була потрібно щоб пити чай на роботі,,з цієї чашки випити зручно тільки половину,так як вона висока,але в діаметрі не велика,,іншу половину щоб допити потрібно налити в стаканчик (так як зі сторони в столовій нагадує казку про лисицю і журавля)коли допиваєш залишки,,тому ця чаша більше нагадує термос,,для моїх цілей не підійшла,,прийшлося замовити іншу.
- Переваги:
- Дизайн,,тепло тримає гарно в сім наливаю кипяток,в 13:00гарно гаряча,,450мл,,не протікає,,сама не відкриється в сумці,,
- Недоліки:
- До товару не має,та для моїх цілей не підійшла,,
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Крутой термос!
Купила уже второй.
Удобно заливать молоко. Заварили кофе, закрутили крышку, через некоторое время молоко вливаете через дзебик, крышку не откручивая.- Переваги:
- Удобный, красивый термос! Приемлемая цена! Кипяток целый день!
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Это моя первая термо-кружка. Цвет получился коричневый, красивый шоколадный (отдаёт тёмно-бордовым оттенком). Надо быть осторожным, чтобы не обжечься когда пьёшь. Вес 230 грамм самой кружки
- Переваги:
- красивая, удобная
- Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Чашка бомба-рекомендую...купила себе три штуки.
- Переваги:
- Держит тепло очень долго
- Недоліки:
- Dehtyarenko.tВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Отличная термочашка. Не протекает. Удобно пить. Держит достаточно долго горячий напиток. Покупкой довольна.
- Переваги:
- Не протекает, держит тепло
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Хорошая кружка, через четыре часа кофе горячий! Не протекает. Очень довольна покупкой!
- Переваги:
- Цена, дизайн
- Недоліки:
- Понько Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Отличная кружка
- Анатолий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Купил жене ей понравилась!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Купила бронзовую термокружку. Очень довольна, в семье незаменимая вещь. Все по фото и описанию. В диаметре чуть крупнее 0,5 л бутылки воды, но ниже. Хорошо горячую воду держит даже спустя 6 часов, т. е. в школу, в дорогу, везде. Буду покупать еще, когда снова появится в продаже (мне дома не досталась)))). Рекомендую и товар, и сервис Розетки.
- Переваги:
- Хорошо держит температуру, компактный, удобный, красивый)
- Недоліки:
- нет, и, надеюсь, не будет)
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Все добре зберігає тепло протягом дня.
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- НЕМА
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Отличная термокружка за свои деньги - надежность (не проливает),вид, качество. Я покупкой довольна)
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- не вижу
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Кружка отличная, тепло держит хорошо
- Переваги:
- Вот красивая, цена качество
- Недоліки:
- Не выявил
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Кружка приятная на ощупь, на вид. Удобно лежит в руке. Крышка герметично закрывается и ещё есть блокировка т.е. можно кидать в сумку и не переживать, что она случайно откроется - это круто. Как долго будет держать тепло ещё правда не знаю, но думаю она справится со своей задачей!
- Недоліки:
- Нет резиновой накладки на дне - будет скользить по столу. И это пожалуй единственный минус этой кружки.
- GoraВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Чудова кружка.Не протікає зручна,добре тримає тепло як мініму 3 год.
- Переваги:
- Класний дизайн блокування кришки.
- Лилия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Мне кружка понравилась. Температуру держит долго, больше 5 часов, не протекает, удобная и практичная.
- Недоліки:
- Когда пьёшь, крышка упирается в лоб.
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Коричневий
Отлична кружка, не протекает, внутри от чая не темнеет, держать в руке не горячо ( темпера вообще не чуствуется), удобный клапан и моется легко
Очень нравится. - ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Товаром задоволена, виконує своі іункціі на всі 100.
- Переваги:
- Зручна, приємна на дотик. Об'єм те, що треба. Добре тримає тепло, але більше 5годин не пробувала.
- Недоліки:
- Місцями важко вимити.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Бронзовий
Купувала 5 років тому дитині в школу, за всі роки нарікань немає взагалі, тримає дуже добре температуру,чай в обід ще гарячий. Чашка багато разів падала, взагалі їй нічого, як працювала так і працює. Не протікає, навіть коли лежить. Виправдала себе на всі 200%. Супер річ для дітей в школу.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Кухоль чудовий! Отримала задоволення від улюбленого кофе на рибалці! Дякую!
- Переваги:
- Тримаю температуру тривалий час.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Залила кофе сразу после закипения чайника в 2-ва дня, в 7-мь вечера было ещё очень горячее кофе. Классно что есть фиксация от открывания самой крышки, если в сумке воляется. Заказала ещё 6-ть штук знакомым.
- Переваги:
- Долго держит тепло
- Недоліки:
- Пока не нашла