Відгуки покупців про Жіноча сумка-рюкзак SKINS Wine

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 4 відгуки
  • Татьяна Т***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Якість пошиву залишає бажати кращого. Ще навіть не клала в нього ноутбук, а вже понадривалися обидві ручки (див. фото)

Переваги:
    Колір, дизайн
    Недоліки:
    В першу ж годину використання відірвалися ручки
    • Продавець  Colorgoods

Оскільки це нетипова ситуація для наших рюкзаків, бо ми використовуємо у виробництві армовані нитки, необхідно провести експертизу для визначення причини: або це брак, або було надмірне навантаження. Тому я пишу вам у приватні повідомлення дані для відправки нам рюкзака, ми проведемо експертизу і зв'яжемося з вами для вирішення цього питання

• Татьяна Т***

Товар повернула назад, продавець повернув кошти. Дуже відповідальний продавець

• Анастасія С***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Довго поглядала на цей рюкзак, він мені сподобався, але прочитала попередній відгук і коливалась. Як же добре, що вирішила проігнорувати і довірилась інтуіції! Рюкзак суперовий, якість шкіри супер, моя мала вже замовила собі на новий рік точно такий самий, тільки чорго-білий з совою.
    дякую продавцю, будемо ще замовляти у вас на подарунки.
    П.С. За таку якість ціна реально смішна.

Переваги:
    Дуже класний, якість пошиву, матеріалу. Я користуюсь і кайфую!
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Іра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Colorgoods. Колір: Червоний

Незадоволена рюкзаком, ціна як за шкіру, а насправді замінник, ще й не зовсім високої якості. Хоча дизайн цікавий.
    Дуже прикро. Не рекомендую!

• Printskins

Ірино, дуже дякуємо за відгук. Але хочемо звернути Вашу увагу, що в описі до рюкзака вказано, що матеріал виготовлення - пресована шкіра. Зі свого боку хочу сказати, що в мене такий же самий рюкзак, як замовили Ви. Він витримує перейзди та подорожі та повсякденне користування вже більш як півроку.

• Printskins

Нам дуже прикро, що Ви вважаєте цей матеріал не високої якості, адже ми не економимо на якості матеріалу та його ціні. Вона майже така, як у шкіри першого гатунку, але без насильства над тваринами та браку притаманному натуральній шкірі.

• Ирина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Colorgoods. Колір: Червоний

Очень красивый и оригинальный рюкзак. отличное решение с деревянной ручкой. Выглядит оригинально и практично в использовании.
    Уже брала рюкзак с собой в путешествие. Прошел как ручная кладь в самолет. Достаточно вместительный, на 3 дня вещи все поместились.
    Материал изготовления плотный, так что даже если вещей в рюкзаке мало, он не провисает и держит форму.
    Очень довольна покупкой! Все знакомые спрашивают, где покупала такой рюкзак))

Переваги:
    Оригинальный, вместительный, красивый