Відгуки покупців про Рідина для зняття гель-лаку з натуральних нігтів Grace 500 мл
Є в наявності
- Батищева А***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Не знаю, як змиває гель, але для зняття звичайного лаку - це просто вогонь. Магазинні просто не попадають. Моментально знімає те, що звичайною магазинною рідиною я терла по хвилині на ніготь. Запаху майже немає. Класна рідина.
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Ще більше матеріалів тут посилання
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Не дуже добре знімає
- Продавець E-Style
Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Цей товар призначений для професійного використання. Радимо верхній шар знімати механічно та використовувати фольгу.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Величезна банка. Ще не випробували, але фірма якісна, тому думаю, що проблем не буде
- Переваги:
- Гарна ціна, великий об'єм
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Ще більше матеріалів тут посилання
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Не знаю який засіб у дії, але надіслали мені об'єм 100ml замість 500ml. І ця сама помилка і ще з одним товаром- інший об'єм отримала. Шкода, що не одразу це помітила.
- Продавець E-Style
Доброго дня. Приносимо вибачення за неуважність. Ми вже вирішили питання - відправили вам Рідину 500мл та 150мл за наш рахунок.
- Каспирская Ю***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
До этого была другая жидкость, которая не справлялась с задачей от слова совсем. Эта отлично снимает. Обязательно куплю ещё раз. Хотя думаю не скоро. Флакон очень большой а расход минимальный.
- Переваги:
- Отличная жидкость. Хорошо снимает гель лак.
- Недоліки:
- E-Style
Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв, приятно видеть обратную связь от наших покупателей. Очень рады, что товар Вам понравился, желаем успешного пользования и ждем Вас снова. Спасибо, что Вы выбрали компанию E-Style! посилання
- Кучеренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
На сегодняшний день - это лучшая жидкость для снятия гель-лака.
- Переваги:
- Качество
- E-Style