- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 5XL. Колір: Сірий
Нормальна
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Світлий графіт
Потужно
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Синій
Роками перевірена якість.
- Антоніна Ц***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: S. Колір: Жовтий
Футболка чудова, дякую продацю за швидку доставку!
- Недоліки:
- Інна Ц***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Світлий графіт
Такі футболки видають у Польщі на заводі.
- Леонід С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: S. Колір: Чорний
Все супер
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 5XL. Колір: Білий
Брала по скидкам футболкой довольна
- Недоліки:
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 5XL. Колір: Чорний
Велика футболка розмір 5XL на ОС 160см, пошита акуратно осталась довольна
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонковат матеріал но не критічно
- влад в***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 2XL. Колір: Синій
Норм
- Димтрий Д***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Все ок молодцы
- Переваги:
- Ок
Відповідає
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Білий
Все чудово
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Білий
класна футболка, прочитав багато відгуків про розмірну сітку. бо я то L то M ношу,
взяв M сіла ідеально- Переваги:
- хороша якість
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Синій
взяв M сіла ідеально
при пранні колір веде себе дуже добре- Переваги:
- хороший колір
Замале
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Сірий
взяв M сіла ідеально- Переваги:
- хороша якість
Замале
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Оливковий
За свои деньги качество на уровне. Покупаю не в первый раз,как всегда все отлично.
- Переваги:
- Качество исполнения
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Червоний
Покупал в 2019. Ношу дома. Под ярким солнцем не хожу, соответственно.
Но за это время стиралась много раз. Цвет вообще не изменился.- Переваги:
- Стойкий цвет
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Темний синій
До першого поту, потім появляються сліди, які не відпираються, в моєму випадку, шлейки від рюкзака на спині відбилися на вічно...
- Переваги:
- Ніяких, гроші на вітер
- Недоліки:
- Краска Г***о
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Блакитний
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Бордовий
позавчора замовила цю футболку для чоловіка- одразу ж відзвонилися і відпарвили. тут респект. але прислали повну маячню, ще й білого кольору, замість бордового. на дотик як тонка спідня білизна,яку краще було б дитині під сорочку одягнути, а ніяк не парадня футболка. ще й чека не поклали. як мені повернення оформлювати і хто тепер має доставку проплачувати??? Ви мені день зіпсували!!!!
- Переваги:
- розмір
- Недоліки:
- якість тканини і колір зовсім мимо!!!!
- Вікторія Ж***
Дуже дякую за вашу реакцію на мій коментар. мені одразу ж передзвонили і запропонували за їхній рахунок повернути товар і відправили мені очикуване замовлення (теж за їхній кошт). усе підійшло, футболкою задоволена!!!!!
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 3XL. Колір: Білий
Очень устроило, что есть очень большие размеры!
- Переваги:
- Хорошая
- Игорь Л***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Білий
Быстро отправляют заказ. Спасибо !
- Переваги:
- Нормальные футболки
раді, що Вам все сподобалось) Будемо раді новим замовленням
- incognito_e.sВідгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Жовтий
Футболка очень солнечная)
- Переваги:
- Легкая ткань,для жаркого лета.
Хорошо гладится.
Цена) - Недоліки:
- Слюсар С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 2XL. Колір: Червоний
Размер xxl не соответствует заявленному. Брала для мужа. Реальный размер ближе к 56 нашему. Буду менять Но качество трикотажа не плохое. Как для каждого дня подойдет.
- Переваги:
- пока незнаю
- Недоліки:
- после носки и стирки напишу
- БУДЬ Я***
Доброго дня! Якщо Вам не підійшов товар, ми можемо оформити обмін, або повернення.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Синій
Колір після проння не поміняла
- БУДЬ Я***
Доброго дня) дуже приємно, що Вам сподобався товар. Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів)
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Синій
Якість задовільна
- Переваги:
- Тканина якісна
- Недоліки:
- Размір не підійшов велика
- БУДЬ Я***
Доброго дня! Якщо Вам не підійшов розмір, можемо обміняти, або повернути кошти.
- Свечкарева М***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Чорний
Отличного качества футболка
- БУДЬ Я***
Дуже дякую! Раді будемо бачити Вас знову)
- grishaВідгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Білий
Хороша якість,гарний пошив
- Переваги:
- Ціна якість
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Зелений
Футболки соответствуют критерию цена-качество, для ежедневного ношения очень удобные, мягкие. яркие цвета. Нашей семье понравились, рекомендую
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Жовтий
Футболки этого продавца хорошего качества, цены приемлемые, яркие цвета
- Переваги:
- Приятная к телу, мягкая, хорошая футболка. Цвет яркий, рекомендую
- БУДЬ Я***
- Неля К***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Чорний
Заказ пришел быстро и точно. Заказала 4 футболки в 3-х цветах. Качество понравилось. На обхват груди 120 заказали ХL - хорошо. Можно побольше, кто любит посвободнее. После стирки футболки не испортились. Спасибо продавцу.
- Чуйко А***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Білий
Як на свою ціну, нормальні футболки.
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Чорний
Отличные футболки , качество отличное тем более за такие деньги ! Брал на тренировки доволен !!размер отлично подошёл !
- Переваги:
- Цена качество
- БУДЬ Я***
- Хомяк С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Оливковий
- Переваги:
- все добре
- Недоліки:
- не виявлено
- БУДЬ Я***
- Хомяк С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Жовтий
- Недоліки:
- не выявлено
- БУДЬ Я***
- Хомяк С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Бордовий
- Переваги:
- товар соответствует описанию
- Недоліки:
- ненайдено
- БУДЬ Я***
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: XL. Колір: Лайм
футболки стоят своих денег, главное что у них комфортно
- Переваги:
- комфортно