- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Golden butterfly. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Теплий білий
Дуже задоволена цією гірляндою, мені на ялинку висотою 1,8 вистачило більше і не треба.
- Арсеній Б***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий
Все чудово! гірлянда дуже сподобалась, вистачило на декор ялинки, вийшло гарно та яскраво!
- Продавець SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Самойленко Ю***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
в мене немає слів!
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Працює, пульт також працює, але могли б його і покраще зробити. На ялинці 1,8м. гірлянда 100м. виглядає так.
- Переваги:
- Все норм.
- Недоліки:
- Пульт на вигляд не дуже.
- Єва Д***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Гірлянда класна, створює святковий настрій, дріт тонкий і непомітний
- Продавець promanics
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Чекаємо на Вас знову!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Гірлянда супер, світить красиво, і пульт дуже зручний!
- Продавець promanics
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий
Топ! Гірлянда хороша! Нарікань немає, рекомендую до покупки.
- Продавець SmatX
Дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Швидко зв'язалися та відправили. Дуже добра гірлянда,вистачило на ялинку 1.4 для гарного эффекту. Беріть не пожалкуєте. Продавцю велике дякую за таку красиву ялинку на Новий Рік)
- Переваги:
- Зелений дріт,швидкість доставки
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Гарна
- Продавець SmatX
Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що ви задоволені. Будемо раді новим замовленням у нашому магазині!
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Дуже крута і не помітна.
- Переваги:
- Гарно
- Недоліки:
- довго мотати)
- Продавець SmatX
Дякуємо за вашу оцінку. Раді, що гірлянда вам сподобалася зовні. Довжина справді додає часу на змотування, зате дає більше варіантів для декору.
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: AllDayMarket24. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Жовтий
Супер!
- Продавець AllDayMarket24
Дякуємо)
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Golden butterfly. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Різнобарвний
Очень крамвая ёлка с этой гирляндой
- Переваги:
- Красота все цвета радуги)))
- Недоліки:
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Жовтий
Чудова гірлянда, дуже гарно виглядає на ялинці
- Продавець SmatX
- Євгеній Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Швидко відправили, товар відповідає характеристикам, хороша гірлянда)
- Продавець SmatX
- Ангеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 200. Кількість джерел світла: 2000. Колір світіння: Жовтий
Все супер! Працює, є 8 режимів, як вказано на упаковці, доставка до точки видачі Розетка — декілька днів.
- Продавець SmatX
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Все горить. Брала 100 м.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Красива гірлянда
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Гірлянда топ
- Переваги:
- Прийшла така яку і замовляли
- Любомир Х***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Жовтий
Все супер. Гарно світить і працює без проблем.
- Переваги:
- Все супер
- Продавець SmatX
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Чудово виглядає , адекватна ціна
- Переваги:
- Вигляд, ціна
- Демьян Г***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Різнобарвний
Дууууже довга гірлянда, працює, при розмотуванні потрібно бути уважним та акуратним!
- Переваги:
- Працює
- Продавець SmatX
- Джейкоб Ш***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Чудова гірлянда!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Задоволений
- Переваги:
- Яскраво світе
- Недоліки:
- Не виявив
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Різнобарвний
Все працює, яскраві кольори
- Переваги:
- Працює
- Продавець SmatX
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Дуже гарно виглядає, все працює
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Доставка тиждень
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Яскраво світиться, багато режимів, буду ще замовляти. Вся гірлянда працює, доставка новою поштою была швидка.
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: HD Shop. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Хороша гірлянда , відправили швидко. Єдине що я з розміром не вгадала . Взяла спочатку 100 метрів , а мені трохи не вистачило на ялинку 1,80. Тому в цьому ж магазині до замовила таку ж але 50 метрів . Вийшло дуже гарно
- Продавець HD Shop
Дякуємо вам за відгук! Раді, що гірлянда сподобалась і що вдалося швидко доповнити довжину, щоб прикрасити ялинку саме так, як хотіли.
- Анастасия Х***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Жовтий
Дуже гарна
- Переваги:
- дуже гарно мерехтить
- Продавець SmatX
- Соломія К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий
Гілянди повністю хватило на мою велику ялинку)
- Переваги:
- Гарно світить, є багато режимів, швидка доставка
- Недоліки:
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий
Товар якісний, відповідає характеристиці!
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Гірлянда гарна, зручна у використанні, світло приємне.
- Захар К***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Гірлянда класна, регулюється яскравість. Рекомендую!
- Софія Т***Відгук від покупця. Продавець: promanics
шикарна гірлянда, давно таку шукали
- Продавець promanics
Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо Вас у нашому магазині знову!
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий
гарна гірлянда, на середню ялинку ідеальна
- Продавець SmatX
- Галина Є***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий
Дуже сподобалась гірлянда, в реальності виглядає гарно!
- Продавець SmatX
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий
Дуже яскрава хороша гірлянда, виглядає ефектно