- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Користуюсь декілька днів, але подобається платформа. Вона майже безвучна. Задоволена покупкою
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Товар відповідає дійсності! Легкий в користуванні, нам подобається , і дитині з особливостями дуже подобається . Ціна приємна!
Швидка доставка, Дякую - Евгения И***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Платформа працює гарно, дякую!
- Переваги:
- Багато програм!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Дуже задоволена покупкою! Віброплатформа якісна, працює тихо, багато режимів і рівнів вібрації. Зручний дисплей, Bluetooth — приємний бонус Компактна та проста у використанні. Рекомендую!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Суперова якість товару. Чудово запаковано. Мені подобається. Результат відчутно одразу. Дякую за приємну ціну
- Переваги:
- Все на найвищому рівні
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Доповнюю відгук за віброплатформу з відео.
- Переваги:
- Не великі габарити, функціональна
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Давно хотіла собі таку віброплатформу. Купили, і ні разу не пожалкувала, дуже хороша річ. На ній зручно стояти, можна займатись з еспандером в цей час, коли платформа працює, або просто в телефоні щось переглядати. Особливо мені сподобалась планка на платформі, реально працює, це не легко, але воно того стоїть.
- Переваги:
- Не багато місця, корисна річ
- Натали А***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Доброго дня, все сподобалось! Дуже гарні відчуття, без зайвих навантажень! Рекомендую! Велике Вам дякую!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
- Аня К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Все супер. Працює ідеально. Вся сімʼя задоволена
- Вікторія У***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Потрібний девайз для всієї родини, діти після тренувань розслабляються, сама тренуюся - дуже зручно, батьки також знімають набряки, звичайно у повільному режимі, але усім подобається.
- Переваги:
- Безшумна, легка у використанні, компактна
- Недоліки:
- Не бачу
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
В кого сидяча робота дуже допомагає розтрусити тіло, на другий день я відчула значне полегшення, як для похудання щє не знаю, а для масажу круто
- Переваги:
- Я працюю сидячі цілий день і в мене почали боліти ноги, замовила вібро платформу і не пошкодувала, відправили швидко і гарно заспокоювали, поки працює все добре і пульт працює, легка у використанні
- Недоліки:
- Поки немає дуже задоволена
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Якщо немає інструкції українською, то, будь ласка, вказуйте це у комплектації.
- Переваги:
- Тиха, зручна платформа. Сьогодні отримала та випробувала. Згодом буде видно, скільки прослужить.
- Недоліки:
- Немає інструкції українською.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Швидко доставили. Чудовий варіант за таку ціну. Наразі все працює, платформою задоволені.
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Якісна комунікація, швидка доставка
Всі заявлені функції працюють, а сама платформа виглядає стильно і вписалась і інтер'єр
По ефекту поки нічого сказати не можу, але потенціал точно є) - Дмитрий Я***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Вібрує потужно
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Задоволена товаром, працює гарно. Доставили швидко.
- Переваги:
- Знімає набряки , після тренування прилив енергії.
- Недоліки:
- Не виявила
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Згоріла платформа рівно через місяць, користувалася 10 хвилин зранку, 10 ввечері, 55 кг., перевантаження не було.
- Недоліки:
- Не довго попрацювала
- Продавець First Toys
Добрий день! Очікуйте на зворотній звʼязок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Мені сподобалось , після роботи саме то !
- Переваги:
- Знімає набряки , знімає біль у шиї та набряки з рук .
- Стоцкая Ю***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Покупкою задоволена. Купляла для себе, але користується вся сім'я. Тато з хворими колінами, сидить ноги 90°, дуже йому полегшує стан ввечері після роботи, мама також ввечері сидячі покращує кровообіг (мороз по тілу, починаючи з ніг і підіймається вище). Обов'язково в положенні стоячи потрібно трохи сгинати коліна, щоб не було тиску на суглоби.
- Переваги:
- Компактний, майже безшумний
- Недоліки:
- Короткий шнур живлення
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Купили цю віброплатформу для дому - і чесно, дружина просто в захваті
Дуже зручно, що не займає багато місця, можна займатися хоч щодня без спортзалу. Є різні режими, можна підібрати під себе - від легкого масажу до нормального навантаження. Вже після перших тренувань відчувається, що м’язи працюють, особливо ноги і живіт.
Окремий плюс - еспандери в комплекті, з ними тренування стає ще цікавішим. Пульт теж зручний, не треба постійно нахилятись.
Працює тихо, виглядає якісно, нічого не люфтить. Спокійно витримує вагу, відчувається як надійна штука.
В цілому - топ варіант для домашніх тренувань, особливо якщо хочеться підтягнути тіло без зайвого напрягу. Дружина каже, що це одна з найкращих покупок за останній час
Рекомендую!- Переваги:
- Компактна Проста у використанні Є різні режими Добре включає м’язи Покращує кровообіг Є ефект масажу Тиха Еспандери в комплекті
- Евгений Ч***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Все добре мені сподобалось
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Якісна платформа, добре розтрясує. Особисто я відчуваю прилив енергії, після довгого сидячого режиму. Чув що вона допомагає в схудненні, але тут треба робити замір і висновки хоча б через місяць
- Переваги:
- Збірка, ціна
- Недоліки:
- Пульт прям дуже кволий, але основні функції можна запустити и на самій платформі зручно все вмикати
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Платформа дуже сподобалася !Рекомендую
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Отримала саме те, на що сподівалася, дякую за позитивні емоції від замовлення
- Переваги:
- Все сподобалось
- Недоліки:
- Не маж
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Получила платформу дуже швидко, вже неділю її тестую. В мене нема жодних нарікань за цей виріб. Як буде подальшому час покаже. Покупкою задоволена. Дякую
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Платформа чудова, дуже допомагає зняти важкість в ногах після робочого дня.
Все працює, товар прийшов гарно запакований.- Переваги:
- Чудовий прилад
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Усі відгуки, як виявилось - це після надокучливого переслідування покупців (впевнена, що до кожного дзвонили ,щоб відгук написали)))) . Я про гарантію. Пропрацювала ця платформа рівно місяць , причому при мінімальному користуванні раз в день 10 хвилин. Після звернення до магазину за гарантійним обслуговуванням, будьте готові до того, що товар ви будете відправляти поштою за свій рахунок. І доставку у сервіс і навіть після ремонту по гарантії, доставку назад, ви також будете оплачувати з свого гаманця. Хоча по правилам це би мав робити продавець. Після ремонту, ніхто не подзвонив, нічого не повідомив, прийшло просто повідомлення з пошти, що прийшла посилка... Сервіс якийсь дивний. Не знаю що було поломане, чому перестала працювати, що саме відремонтували...просто приїхала платформа яка вже працює... (Чи надовго, не відомо) Зверталась на "Розетку" , з приводу хто має оплачувати доставку гарантійних товарів, сказали що продавець, але чомусь оплачувала я.... Такі самі платформи в інших магазинах дешеві на 1000-1500грн. Я повелась на гарантію, але не все так райдужно)
- Переваги:
- Працювало один місяць
- Недоліки:
- Працювало один місяць
- Продавець First Toys
Добрий день! Перепрошуємо, якщо потурбували, ми лише хотіли дізнатися Ваше враження після придбаного товару. При гарантійному обслуговуванні доставка здійснюється за рахунок покупця, ремонт за наш рахунок. Товар було відремонтовано та відправлено Вам назад, якщо Вас цікавлять додаткові деталі - напишіть нам у чат, де наш менеджер вів з Вами переписку, будемо готові відповісти, ми завжди на звʼязку.
- Продавець First Toys
Кошти за доставку Вам повернули.
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Чуда річ!
Брав на подарунок!
Працює бездоганно!
Прийшло максимально швидко!
Раджу всім і саму платформу і продавця! - Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Брав на подарунок жінці, залишилась задоволена і не тільки вона, а й вся сім'я!
- Переваги:
- Тихий, компактний і зручний!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Доброго дня. Посилочка прийшла ну дуже швидко. Агрегат вже випробували(на мінімалках). Розберемся з використанням думаю буде ще краще. Ще гарантія 12 місяців, це зовсім ТОП.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Выбор был сделан на основании предоставленной данному товару 12 месячной гарантии. Это лучшая реклама данного тренажера.
- Недоліки:
- Короткий провод
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Товар супер!
Задоволена.
Рекомендую усім хто вагається- Переваги:
- Дизайн,швидкості ну усе супер
- Інна Щ***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Задоволена покупкою на 100%. Пристрій якісний, функціональний та займає мало місця. Ціна адекватна. Магазин спрацював оперативно. Рекомендую!
- Переваги:
- Чудова якість та приємна ціна
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Товар повністю відповідає опису, отримали саме те на що очікували.
Добротний пластик, приємне на дотик резинове покриття, без запаху.
Людину вагою близько 100 кг. трясе без проблем.- Переваги:
- Якість за відносно невелику ціну.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний
Виброплатформа — это тренажер, создающий высокочастотные вибрации, которые заставляют мышцы рефлекторно сокращаться до 30–50 раз в секунду. Это улучшает кровообращение, лимфодренаж, укрепляет мышцы, повышает плотность костей и способствует похудению (при сочетании с упражнениями). 10–15 минут занятий заменяют длительную тренировку.
Спасибо, за хороший товар, оправдал ожидания . Магазин товар отправил быстро