Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мило для гоління Proraso для Вразливої ​​Шкірі 150 мл (New Version)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 21 відгук
  • вячеслав б***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Мило дійсно гарне. Піниться, для чутливої шкіри. Продавець УМНІЦА, швидка доставка, відправка і комплектація міттьєва. Пунктуальні товар брендовий не підробка. Хочеться замовляти і замовляти. Я вже в друге замовляю у цього продавця і не шкодую, ціни на багато дешевши , товар не путають як інші. Упаковують дуже гарно . ПРОСТО ОДНИМ СЛОВОМ . ПРОДАВЕЦЬ НАЙКРАЩИЙ ЗА МОЄ ЖИТТЯ. ДЯКУЮ ПРОДАВЦЮ ЗА ГАРНІ РЕЧІ. БАЖАЮ ВАМ ПРОЦВІТАННЯ І БЕЗЛІЧ ПОКУПЦІВ ,ЩОБ ВІДБІЮ НЕ БУЛО. ЩИРО БАЖАЮ І ДЯКУЮ.

Переваги:
    Оригинал
    Недоліки:
    Їх нема
  • Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Просто мило , просто супер !!!

Переваги:
    Все
  • Анатолій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Хороше мило. Гарно піниться. Приємне бриття.

• Нечепуренко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Пів року як втік з рабства касєт джилєт і гелю нівєя і не пошкодував.Добре мило для гоління .Аромат вівса і зеленого чаю.Піна добра . Взагалі за такі гроші справжнє італійське мило.Я вже спробував всі , зелене і червоне .
    Всі хороші.Після білого хочу спробувати вже дорожче мило українського виробництва Аріфасоуп.Дуже хвалять.

Переваги:
    Якість ,ціна, Італія,банка.
    • Віталій Г***

Добрий день!
      Що використовуєте після бриття?

• Сергей Ж***

Нравится. Упаковка удобная не надо и чаши для намыливания- 2 в одном

• Гуржий Д***

Сподобалось.

Переваги:
    Якісне.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Євген Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Якість, аромат, нанесення все на як має бути

Переваги:
    Нанесення
  • Сашко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Це моє перше милко для гоління, тому можу порівняти лише з балонами.
    Жалкую, що не спробував раніше — піна густа, змивається в рази легше, подразнення також немає (голю голову, а не обличчя), аромат приємний.
    Коротше кажучи — можна брати.

Переваги:
    Купа
    Недоліки:
    Не виявив
  • Павло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Мыло отличное. Бреет гладко, запах очень приятный, хотя и немного необычный. Пенится легко.

• Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Шикарная штука!!! Жаль что 20 лет брился гелем из баллона. Конечно не последнюю роль играет помазок. До этого в 70% было раздражение которое долго не проходило. Купил мыло, лосьон и бальзам Proraso.(бальзам на зиму, лосьон на лето) Спустя неделю кожа стала гораздо здоровее, практически идеальная. Единственный минус не могу оценить запах, по распространённой в нынешнее время причиной. Продавец супер, оперативность крутая. Спасибо большое.

Переваги:
    Цена/качество
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Вмовила чоловіка спробувати і він не пошкодував. Ніжне гоління, без подразнення. Брали в парі з лосьйоном цього бренду. Приємно було отримати замовлення в брендовій стильній коробці.

Переваги:
    Ніжний, м'який. Гоління без подразнення
  • Роман Р***
  • Валерій

Добре піниться, легкий запах

• Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Из всех четырех линий Прорасо (красная, синяя, зеленая и белая) именно это мыло мне больше всего понравилось. Как минимум, по запаху и то, что после него кожа не "горит". Единственное, как мне показалось, пенится чуть хуже, чем зеленая и красная, но не исключено, что это скорее всего я просто чуть лучше замочил те два вида мыла.

• Андрей М***
  • Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Добросовестный продавец. Качественно упаковал, быстро отправил. Бритье с этим мылом намного лучше чем со всеми пенами и гелями в баллонах.

• Наташа П***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Покупала мужу. Он остался доволен. Из магазина перезвонили уточнили по все по заказу. Могу рекомендовать продавца этого товара, как ответственного и порядочного.

Переваги:
    Намного лучше гелей и пенок. Мягкое приятное не вызывает раздражения.
  • Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz

Чудове мило для класичного вологого гоління

Переваги:
    Приємний свіжий запах. Трохи охолоджує шкіру
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Полишко А***
  • Андрей М***
  • дмитрий

Недорого и качественно.

Переваги:
    Запах. Свежий зелёный чай. Похож на свежий 'Тегуанинь" (если кто знает такой сорт чая) ментола почти нет .
    Недоліки:
    Невыявил.