- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Сірий
Качество хорошее, но геометрия рисунка явно не такая как на фото. Линии намного тоньше, да и сам цвет насыщенный с преобладанием тёмных оттенков.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви оцінили якість виробу, і водночас перепрошуємо за можливу різницю у відтінках чи деталях малюнка.
Іноді передача кольору може відрізнятись через налаштування екранів або партію друку тканини.
Ми обов’язково передамо ваше зауваження до відповідного відділу. Дякуємо за зворотний зв’язок — це допомагає нам ставати кращими!
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Синій
Прекрасный цвет. Надеюсь и не уйдёт при стирке. Нравится материал.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався колір та якість тканини. Для збереження насиченості кольору радимо прати виріб при температурі до 40°C та уникати агресивних миючих засобів.
Нехай постіль тішить вас довго!
З повагою,
Команда MirSon
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Сірий
Трошки блакітна ніж сіра((
- Переваги:
- Якість гарна, після прання все добре
- Недоліки:
- Колір не такий як хотілося
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви відзначили якість простирадла та його збереження після прання.
Щодо відтінку — дійсно, іноді колір виробу може трохи відрізнятися залежно від налаштувань екрану або освітлення під час фотографування. Ми врахуємо ваше зауваження та постараємось ще точніше передавати кольори на фото.
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Білий
Перші враження позитивні. Тканина цупка а одночасно приємна на дотик. Розміри практично відповідають заявленим:218*150.
Відтінок: паски білі і такі, що впадають у фіолет. Сервіс закупу добрий, як і раніше.- Переваги:
- Параметри відповідають заявленим.
- Недоліки:
- Наразі не виявив.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що простирадло MirSon Бязь 17-0605 Stripe White 150×220 см залишило приємне перше враження.
Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю тканини, відповідністю розмірів і сервісом — для нас це справді важливо.
Нехай користування буде комфортним і довговічним!
Завжди раді вашим новим замовленням
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Бежевий
Колір зовсім інший, дивіться фото
Представник постачальникаДоброго дня! Нам щиро шкода, що колір не відповідав очікуванням. Ми стараємось максимально точно передавати відтінки на фото, але, на жаль, відтінки можуть дещо відрізнятися через налаштування екрану або освітлення під час зйомки.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Білий з сірим
мені прислали зармість white gray щось бузкове:) замовлення не забирала, але якість тканини на дотик непогана!
- Переваги:
- тканина приємна на дотик
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Помилка на пакуванні.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Білий з сірим
Интересно то, что полосы - это не краска (простыня на самом деле чистого белого цвета), а разное плетение ткани. Любопытное решение. Ну и в целом качественная, приятная на ощупь бязь.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Стосовно вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.