Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Цифрова фоторамка 10.1" Акрилова | Прозора велика електронна рамка для фото та відео | HD Дисплей

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Рамка дуже сподобалася через свій дизайн. Дуже атмосферна і досить велика по розмірах. Хороша якість екрану за свою ціну. Подарувала батькам, їм було приємно

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Рамка приїхала неушкоджена, в пристойній коробці в якій не соромно дарувати.
    Налаштування інтуїтивно зрозумілі. Можна налаштувати яскравість, дату й час, таймер слайд-шоу. Можна включити режим годинники і буде вам стильний цифровий годинник. Фото можна показувати або з внутрішної пам'яті (попередньо загрузивши фотографії) або з флешки. І рамку можна залишати і горизонатльно і вертикально

Переваги:
    Великий розмір, дуже стильна через рамку, тому і виділяється серед конкурентів
  • Андрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Дивитися сімейні знімки стало набагато приємніше і цікавіше, в сучасній обгордці

Переваги:
    Рамка показує фотографії чітко і з гарною кольоропередачею
  • Андріана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Шикарна рамка, легко налаштовувати. Брала як подарунок дуже сподобався

Переваги:
    Все відмінно працює, якість екрану хороша і звуку теж
  • Яна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Дуже хвилювалась, щоб прийшла фоторамка саме така, як на фото, але, насправді, даремно хвилювалась. Все супер! На подарунок - те, що треба! Якість зображення та звук хороші. Розмір ідеальний, не знаю чи менша виглядала б так само ефектно.

• Євгеній Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Все працює зручно та без складнощів. Гарна цифрова фоторамка, через це і обрав саме цю серед інших моделей

Переваги:
    Фоторамка легко підключається через Type-C і швидко завантажує зображення
  • Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Фотографії виглядають яскраво та дуже красиво на екрані.
    Фоторамка виглядає стильно і сучасно вдома

Переваги:
    Приємно здивувала якість зображення та зручністю використання
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Купила фоторамку для сестри на день народження. Вагалася між звичайною пластиковою і цією в акрилі. Ця мені все таки більше сподобалася, виглядає гарніше і дорожче. Трохи переживала чи не буде маленька, але ні, в житті вона більша, ніж на картниці, але менші купувати не раджу, не той ефект буде

Переваги:
    Чітка якість дисплею, вбудована автоорієнтація зображення, якісна конструкція
    Недоліки:
    Без недоліків
    • Юлія Ш***

Скажіть будь ласка яку кількість фото можна туди завантажити?

• Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Рамку купував на подарунок. Якість зображення гарне, подарунок вразив і сподобався

Переваги:
    Рамку отримав вчасно, добре запакована
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Freebie

Гарний подарунок, особливо коли вже немає ідей що подарувати)

Переваги:
    Є режим годинника, добре стоїть вертикально