- Анастасія З***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Чорний
Мишка супер все чудово працює якість на рівні, окрема подяка продавцю, все швидко та професійно дуже дякую
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний
Дуже задоволені. Мишка зручна, легка, добре лежить у руці, сенсор працює чітко — для ігор саме те, що потрібно.
Окремо хочу відзначити упаковку — вона реально виглядає дуже круто. Завдяки цьому мишка чудово підійде не тільки для себе, а й як подарунок.- Переваги:
- Приємні матеріали, якість збірки, зручна форма, топова начинка, красива упаковка
- Недоліки:
- на мою думку відсутні
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миша прийшла в оригінальні коробці з пломбою, із зовнішнього пакування було тільки клійончастий пакет від нової пошти. Підключив без проводу до 8К ресіверу. Одразу побачив що в грі миша зависає при русі вліво. Підключив по кабелю те ж саме.. так нормально і не зміг пограти.
- Переваги:
- Не зміг знайти так як миша зависає
- Недоліки:
- Брак
Представник постачальникаДобрий день, Олександре!
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Описана Вами ситуація не є типовою для роботи Proove Gaming RC Raider 8K. Для точного визначення причини необхідна перевірка пристрою.
Рекомендуємо звернутися до продавця для проведення діагностики та, за потреби, гарантійного обслуговування. Гарантія на модель становить 12 місяців з моменту покупки.
Приносимо вибачення за можливі незручності та сподіваємось, що питання буде оперативно вирішене.
З повагою,
Команда Proove Gaming
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Выбирал мышку с хотсвапом на механических переключателях, бо у меня этих микриков целая коллекция. Решился на эту. Отличная мышка, даже не ожидал что настолько. Царская комплектация. Сборка на высоте именитых брендов - ничего не люфтит, не скрипит, приятный клик. Ну и проверенная временем форма корпуса.
- Переваги:
- Сборка, хотсвап, комплектация.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний і приємний відгук!
Раді, що миша виправдала очікування - особливо по збірці, кліку та комплектації. Нехай і надалі приносить задоволення у використанні та грі!
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже порадувала комплектація, а саме вибір підключення на вибір по радіо каналу ( Що доволі зручно ) через BT, або за допомогою шнура USB.
Але саме цікаве як для мене була наявність додаткових перемикачів, можна по експериментувати та вибрати на свій смак. Особисто мені дуже сподобались перемикачі: Huano Silent, це легке спрацювання та відсутність звуку. На додачу
функції: Hot Swap можна міняти перемикачі як кажуть на ходу. Але в цьому моменти я помітив один недолік, це короткі шнури до перемикачів. Якщо замінювати перемикачі не обережно є рижик порвати шнури.
В цілому скажу так покупкою даного девайсу задоволений та отримую насолоду від користування.- Переваги:
- Комплектація, сенсор.
- Недоліки:
- На мою думку недоліків не має.
Представник постачальникаІлля, дякуємо вам за такий детальний та корисний відгук!
Дуже приємно чути, що вам сподобалась комплектація, сенсор, а також можливість обирати спосіб підключення та тип перемикачів - ми справді хотіли зробити RC Raider 8K максимально універсальною мишею.
Щодо короткого ходу у перемикачів - це нормальна особливість моделі, особливо у Huano Silent, адже вони створені саме для тихого натискання та швидкого спрацювання.
А от момент із з проводами ми обов’язково передамо на виробництво - дякуємо, що звернули увагу Раді, що миша дарує вам задоволення від використання! Якщо виникнуть питання - ми завжди на зв’язку
- СаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
топова миша, легко дає фору лоджитек суперлайт 2, начинка та форма не хуже, зробіть у різних кольорах
- Переваги:
- сенсор
- Недоліки:
- колір
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що RC Raider 8K так добре себе показує - сенсор і правда один із найсильніших у цій категорії.
Щодо різних кольорів - передамо побажання команді, ми постійно працюємо над розширенням лінійки.
Гарного користування та точних хедшотів!
- Артем Н***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Чудова якість
- Недоліки:
- Не працює софт, неможливо налаштувати мишку
Представник постачальникаПерепрошуємо за цю ситуацію та незручності з програмним забезпеченням. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою. У цьому випадку рекомендуємо оформити повернення товару через магазин - вам обов’язково допоможуть згідно з умовами гарантії. Дякуємо за зворотний зв’язок.
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная мыш, для полного комплекта ей не хватает грипсов, с ними выглядит ваще круто, но в продаже их нет. На фото самодельные грипсы.
- Переваги:
- Вес, 3 типа подключения, хорошее скольжение, удобная форма, hot swap, 3 вида переключателей, пинцет для снятия
- Недоліки:
- Отсутствие грипсов
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук
Так, погоджуємось - з гріпсами вигляд був би ще крутішим
Зараз окремо гріпси до цієї моделі не продаються, але ми вже передали побажання команді продукту. Якщо з’являться - додамо в асортимент.
- Антон Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Абсолютну відстній будь-які налаштування мишки, в інструкції посилання на застосунок взагалі не для цієї миші, програми для конкретної моделі немає, інші моделі за 1000-2000 грн мають прогаму. на коробці та на сайті вказано наявність додатку. Також в інструкції відсутня інформиація про те які налаштування DPI, як для геймінгу навіть бюджетного це важливо, в порівняні з іншимии брендами, що коштують у двічі дешевше мають схожий сенсор та додаток
- Переваги:
- Дешева, хороший сенсор, гарна комплектація.
- Недоліки:
- Відсутній додаток.
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з незручністю у налаштуванні миші. Програмне забезпечення для цієї моделі вже було доступним, але ми виявили технічні моменти, які потребували доопрацювання. Зараз наша команда завершує оновлення, і у найближчий час нова версія софту буде доступна для завантаження.
Вдячні за ваше терпіння та довіру- Роман П***
Відсутність по в 2025 це вже плюс
Представник постачальникаДоброго дня! Додаток уже доступний для завантаження, можете користуватися