- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка мне , очень понравилась.Качество видно хорошее.Коробку когда открыл ,а внутри всё красиво запаковано,а когда распечатывал мышку,шнур,и усилитель на 8 К,то приятный аромат от них
- Переваги:
- Цена, качество.Брал по акции
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за відгук!
Раді, що Proove Gaming Jester 8K залишила приємне враження — ми справді приділяємо увагу не лише характеристикам, а й деталям: упаковці, комплектації та загальному досвіду розпакування.
Бажаємо вам комфортної гри та тільки позитивних вражень від користування!
З повагою,
Команда Proove Gaming
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка бомба!за свою цену то что надо,доволен покупкой.Не вижу особого смысла переплачивать в два раза больше за мышку.Покупкой доволен.Что могу сказать берите не пожалеете.Брал по акции вообще супер по цене вышло.
- Переваги:
- 8К,лёгкая,как для меня и для большой долони она то что надо.Да и всё так чётко запаковано,и приятный аромат мышки и кабеля.Одним словом супер
- Недоліки:
- Нету .и думаю не будет.....
Представник постачальникаОлександре, ще раз дякуємо за вашу оцінку!
Приємно, що ви відзначили саме співвідношення ціни та можливостей — ми дійсно прагнули зробити Jester 8K максимально збалансованою моделлю для щоденного користування та гри.
Нехай миша служить довго та приносить тільки позитивні враження!
З повагою,
Команда Proove Gaming
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий
гарна мишка прийшла бистро пока недолiкiв нема
- Переваги:
- сенсор не рве заряда хвата на дня 3-4
- Недоліки:
- пока нема
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний
Мишка дуже приємна на дотик, легка. Розпаковка дуже приємна із-за амортизатора який вкладено в коробку, ароматний запах як кабеля так і самої миші. По роботі користуюсь не довго тому поки плавна і шустра
- Переваги:
- Дуже легка, компактна, блютуз 8000герц
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
за свою ціну мишка достойна, сенсу не зриває, достатньо налаштувань, заряд на 1к гц тримає досить довго (8к тестив, все ок, але автономність жахлива, не варта тих "переваг"), працюю по 12 годин на добу, раз на тиждень заряджаю, можливо трохи частіше
- Переваги:
- сенсор, дизайн, автономність
- Недоліки:
- трохи неприємний люфт при сильних натисканнях, але не критично за свою ціну
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук та за те, що обрали Proove Gaming.
Раді, що ви оцінили сенсор, дизайн та автономність Proove Gaming Jester 8K. Нам приємно, що миша стабільно працює навіть при тривалому щоденному використанні.
Дякуємо також за зауваження щодо люфту при сильних натисканнях — ваш зворотний зв’язок важливий для нас і допомагає вдосконалювати продукцію Proove Gaming.
Бажаємо комфортної гри та продуктивної роботи разом із Proove Gaming.
- Дар'я Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
легкая и удобная мышка, удобно что есть экранчик и не нужно постоянно сворачивать игру чтобы отрегулировать dpi. еще один + что выглядит очень мило
- Переваги:
- легкая, быстро конектится что по адаптеру что по блютузу
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний та позитивний відгук
Раді чути, що вам сподобалася легкість миші, зручний екран і можливість швидко змінювати DPI без відриву від гри. Приємно, що відзначили і дизайн, і стабільну роботу як через адаптер, так і по Bluetooth.
Бажаємо вам комфортної гри та яскравих перемог з Proove Gaming!
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Супер.
Представник постачальникаРаді, що Proove Gaming Jester 8K вам сподобалася - це справді топова мишка з точністю, яку оцінять навіть досвідчені геймери
Нехай кожен клік приносить перемогу!