- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спочатку виглядало нічого, навіть працювало, але на жаль недовго, через місяць пухирці потріскали і все, якість зовсім нульова
- Переваги:
- Недоліки:
- Термін служби не довше місяця
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная штука! Защищает воду от грязи, легко укладывается на поверхность, греет воду и сохраняет тепло. Воздух 23С⁰, вода под плёнкой 29С⁰, за счёт циркуляции воды будет прогреватся полностью. Вначале купил чехол intex, для защиты воды от грязи в не погоду, но его одному сложно натянуть и собрать, чтобы было аккуратно. Пленку за минуту постелил и готово. Однозначно рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Цена, качество, функционал и результат
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням!
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- Євгенія Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підказали придбати таку плівку, дякую за швидку доставку. Укладається дуже легко
- Недоліки:
- ні
Представник брендуВелике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я не дуже надіялась, що спрацює, але таки спрацювало, дійсно тримає тепло плюс захищає від бруду
- Переваги:
- ефективна