Картка Rozetka

Відгуки покупців про Теплозберігаюче покриття (солярна плівка) для басейну Intex 28012 діаметр 348 см

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спочатку виглядало нічого, навіть працювало, але на жаль недовго, через місяць пухирці потріскали і все, якість зовсім нульова

Переваги:
    Недоліки:
    Термін служби не довше місяця
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная штука! Защищает воду от грязи, легко укладывается на поверхность, греет воду и сохраняет тепло. Воздух 23С⁰, вода под плёнкой 29С⁰, за счёт циркуляции воды будет прогреватся полностью. Вначале купил чехол intex, для защиты воды от грязи в не погоду, но его одному сложно натянуть и собрать, чтобы было аккуратно. Пленку за минуту постелил и готово. Однозначно рекомендую к покупке.

Переваги:
    Цена, качество, функционал и результат
      Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням!
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Євгенія Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підказали придбати таку плівку, дякую за швидку доставку. Укладається дуже легко

Недоліки:
    ні
      Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я не дуже надіялась, що спрацює, але таки спрацювало, дійсно тримає тепло плюс захищає від бруду

Переваги:
    ефективна