- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
Килимок не дуже хорошої якості. Вдома є інший, який слугує давно і не має пошкоджень, то ж є з чим порівняти.
Як туристичний чи для пляжу я б його не радила. Лише дома чи в спортзалі і то обережно поводитися.- Переваги:
- Мала вага
- Недоліки:
- Ненадійний матеріал, з якого зроблено килимок, дряпається, надривається
- Ірина Д***
4 роки цей коврик служить нам вірою і правдою ,один із найкращих моїх капіталовкладень)старша і менша використовувають на танцях для розминки,а раніше я також використовувала його для занять каланетикою дома . От чому його охрестили пляжним,то дійсно питання)
- ольга л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
Бракований пошкоджений товар
- Недоліки:
- Пошкодження
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
При первом использовании надорвался. Для пляжа подойдёт натяжкой.
- Переваги:
- Цена. Размеры больше заявленных.
- Недоліки:
- Только для домашнего использования
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
Хороший, качественный коврик, очень плотный. По размерам подойдёт для ребенка. Яркий двухсторонний.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
- Иванова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
купила второй,ибо решили поехать на фестиваль с палаткой. всем рекомендую.
- Переваги:
- цена,качество,быстпая беспл .доставка
- Харченко А***
свой коврик опробовала ,свои функции он выполняет хорошо, понравилось еще то что значительно шире моего предыдущего,да и цвет меня радует даже)
- Харченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
Хороший коврик как для пляжа так и для туристического похода.Не промокает,мягкий,удобный,легкий,красочный...Нет никаких нареканий,покупка полностью удовлетворила потребность! Розетке спасибо за отличный сервис и доставку!
- Переваги:
- соотношение цена-качество
- Иванова Л***
вы уже опробовали в походе?поделитесь апечатлениями
- Иванова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
коврик замечательный!плотный,мягкий,непромокаемый,то что надо мне на моем песчано-ракушечном пляже,где на обычной ткани не полежишь. легенький,возьму в поезд.
- Переваги:
- качество,цена,беспл.доставка
- Недоліки:
- нет,он прекрасен