Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сумка спортивна жіноча для спортзалу дорожня пляжна через плече для тренувань спорту подорожей відряджень зручна з відділенням для спортивної форми водонепроникна тканина з карманами OnePro бежева 73940

Оцінка користувачів 4.98/5
на основі 53 відгуки
  • Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже дякую, якісний товар. Ношу із задоволенням

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до товару. Раді, що сумка вам сподобалась і ви носите її із задоволенням. Нехай зручно слугує у спортзалі, подорожах та щоденних справах. Завжди раді вашим замовленням і будемо старатися й надалі виправдовувати очікування.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка супер дуже подобається якість собі брала для спортзалу а також для подорожей, я залишалася дуже задоволеною

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася і зручно слугує і для спортзалу, і для подорожей. Ваша довіра дуже цінна для нашої компанії. Бажаємо з комфортом користуватися сумкою та із задоволенням планувати нові поїздки й тренування!

• Маріанна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка хорошего качества. Соответствует описанию.
    Как дорожная, на мой взгляд маловата.

Переваги:
    Качество материала
    Недоліки:
    Нет отделения для обуви
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали нашу сумку. Раді, що якість та відповідність опису вам сподобалися. Зауваження щодо розміру та відділення для взуття взято до уваги, це допоможе вдосконалювати модель. Бажаємо зручного користування у поїздках та тренуваннях!

• Каріна З***

чудово

• Продавець  opsale

Дякуємо за високу оцінку та відгук про сумку. Раді, що товар вам підійшов і справив приємне враження. Нехай сумка зручно супроводжує у спортзалі, поїздках та щоденних справах. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити серед постійних покупців.

• Татьяна О***

Дякую,сумка просто чудова!

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  opsale

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася та виправдала очікування за ціною й якістю. Нехай вона зручно служить під час тренувань, подорожей і щоденних справ. Завжди готові бути корисними для ваших наступних покупок.

• Катя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудова сумка ,рекомендую !

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що сумка вам сподобалася і ви можете її рекомендувати. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай сумка зручно служить у спортзалі, подорожах і щоденних справах. Завжди відкриті до ваших нових замовлень!

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже класна сумка, ще краща, ніж на фото.

Переваги:
    Якісний матеріал та фурнітура
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що сумка сподобалася навіть більше, ніж ви очікували, а якість матеріалу та фурнітури вас задовольнила. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо зручного користування і приємних поїздок!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Швидка відправка, приємний менеджер)

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Мария С***

Товар отримала, все гарно

• Дарина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка бомба, я задоволена. Все як на фото
    Дуже швидка відправка

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Красива, зручна, розміри відповідають заявленим. Рекомендую точно, але особисто для мене трішки виявилась малуватою, але у кожного свої потреби. Дякую за якісний товар.

Переваги:
    Якісно зроблена, міцна, глибокі внутрішні кишені
    • Продавець  opsale

• Кожушко А***

Зручна та гарна сумка

• Наталія П***

Все супер. Дуже зручна, хороша тканина, все необхідне влазить. Рекомендую

Переваги:
    Багато місця, зручна в використанні

• Диана З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка дійсно зручна, тканина надійна і водонепроникна.

• Мария П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купила для сестри. Нарікань немає.

• Агата К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Легко носити через плече, ніби й не відчуваєш. Бежева тканина виглядає стильно.

• Ауріка О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка класна, зручно таскать і все помещається.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарна якість і товар відповідає заявленому опису

• Аделіна Д***

Сумка сподобалась. Все ок

• Инна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Користуюсь цією сумкою для тренувань і поїздок вона дуже зручна і містка. Матеріал водонепроникний і легко чиститься, тож все завжди в порядку і сухо.

Переваги:
    Хороша сумка, гарний відтінок, короткі ручки і довга на плече
    • Продавець  opsale

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Ця сумка реально зручна для моїх тренувань і подорожей. Відділення для спортивної форми дуже допомагає тримать вещи окремо, а водонепроникна тканина не дає переживать, якщо раптом попаде вода.

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  opsale

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка выполнена из качественного водонепроницаемого материала, что удобно для тренировок и поездок. Вместительные отделения помогают эффективно организовать вещи.

Переваги:
    Хорошая
    • Продавець  opsale

• Владислав У***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дочка ходить на фітнес, купив для неї. Була рада

• Аліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Як на фото, навіть краща! Матеріал дуже сподобався, добре, що є довга ручка. Мені подобається

Переваги:
    Гарна сумка
    • Продавець  opsale

• Роксолана О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже мені подобається колір, все влазить, користуюсь довгим ременем.

• Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дівчині сподобалась, носить в спортзал, все ок

• Карина Р***

Класна

• Алина И***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Швидко відправили, приємний колір, дуже містка. Мені подобається.

Переваги:
    Містка, красива
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  opsale

• Василина К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка удобна и практична, материал качественный и водонепроницаемый.

• Дмитрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купив на прохання дружини, все як в описі, досить містка, є кишеня для вологих речей. В басейн те, що треба.

• Віра Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка удобная, вместительная, ткань действительно не промокает.

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка прикольна. Тканина гарно зчищається.

Переваги:
    Велика
    Недоліки:
    Як на мене не дуже зручна довга ручка. Але то може особисте
    • Продавець  opsale

• Вероніка Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Сумка норм, вміщає багато речей.

• Алексей М***

Норм сумка. Як на фото

• Иван О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Жінка задоволена. Сумка класна.

• Алина С***

Неймовірно зручна, гарна тканина