- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Після покупки став рідше прокидатися серед ночі. Приємно здивувала зручністю та комфортом.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Брав в дорогу, але тепер користуюся нею і вдома. Зручна річ.
Маска суперова!
- Арсеній Ч***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Хороший варіант для тих, хто працює позмінно і спить вдень, маска не парить навіть у теплу погоду, ремінець легко регулюється і не тисне на голову. Свою задачу виконує на відмінно.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
В цілому ок але є нюанси. На літо занадто тепла. На зиму було б чудово. За таку ціну можна було б краще зробити.
- Переваги:
- Мʼяка
- Недоліки:
- 1 ремінець, через це суниться у вісні. На великий ніс прилягає не плотно.
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Гарно прилягає до обличчя і не пропускає світло. Клас!
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Купив через часті поїздки. Тепер без цієї маски взагалі не подорожую.
- Святослав П***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Дуже комфортна маска, м'яка і приємна до шкіри.
- Продавець MirJim
Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Бажаємо вам гарного дня!
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Після покупки став значно швидше засинати. Дуже задоволен.
- Продавець MirJim
Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Удобная маска, спать на боку не мешает
- Переваги:
- Не пропускает свет
- Продавець MirJim
Дякуємо за теплі слова! Нам важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволений. Якщо виникнуть питання - пишіть, із радістю відповімо. Гарного вам дня!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Загалом все подобається
- Переваги:
- Добре поглинає світло
- Недоліки:
- Трохи пропускає біля носа
- Продавець MirJim
Дякуємо, що поділилися враженнями! Для нас дуже важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову. Гарного дня!
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска виконує свою роботу, мінусів немає
- Єлизавета Б***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Сподобалося як маска виглядає, світло не пропускає зовсім, приємна до обличчя.
- Переваги:
- Якість, комфорт, затемнення 100%, не спадає
- Продавець MirJim
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Ми завжди намагаємось забезпечити належну якість товарів та сервісу.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска дуже м’яка і комфортна, не тисне на очі та не залишає слідів на обличчі. Сподобалось, що всередині є простір для очей, тому немає відчуття, ніби щось постійно давить на повіки. Світло блокує дійсно добре. Тепер беру її не тільки вдома, а й у поїздки. Для мене це одна з тих покупок, яка здається дрібницею, але реально робить сон набагато комфортнішим. Дуже задоволений якістю та зручністю.
- Продавець MirJim
Велике спасибі за ваш відгук! Дуже раді, що покупка принесла позитивні емоції. Якщо буде потреба у консультації - завжди готові підказати. Усього найкращого!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Якісна, зручна маска. Як і всім маскам, на мій погляд, не достає подвійної лямки, щоб не з'їжджала під час сну. Але з тих шо я купляла в цьому ціновому сегменті – найкраща. Дійсно очам не заважає
- Переваги:
- Якість, м'якість, простір для очей/вій
- Недоліки:
- Як завжди не вистачає подвійної лямки
- Продавець MirJim
- Геогрій К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска добре підійшла для мого обличчя, мені сподобалося.
- Продавець MirJim
Дякуємо за приємний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже радісно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання - із задоволенням допоможемо. Гарного вам дня!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска топчик
- Продавець MirJim
Щиро дякуємо за ваш коментар. Ми цінуємо думку кожного клієнта та завжди працюємо над тим, щоб сервіс залишався на належному рівні. Звертайтесь, якщо виникнуть питання.
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Замовила цю маску, бо останнім часом дуже погано спала через світло та сонце з вулиці. Після кількох ночей користування зрозуміла, наскільки це зручна і корисна річ. Маска не тисне на очі. У мене вже була колись інша, і я не могла в ній заснути, бо вона давила на повіки й було неприємно. Матеріал дуже м’який і приємний до шкіри, нічого не парить і не викликає дискомфорту. Резинка теж нормальна, тримається добре, але голову не передавлює. Я часто кручуся уві сні, але маска не сповзає. вона дійсно добре блокує світло. Навіть вдень можна нормально поспати або відпочити. Сон став спокійнішим, а засинати реально легше.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Найкраща маска, замовив ще для дружини)
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Якісна, приємна тканина, світла не видно, не давить на обличчя, під час сну не спадає.
- Продавець MirJim
Дякуємо за відгук! Ми завжди стараємось, щоб наші клієнти залишалися задоволені. Приємного користування.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Матеріал якісний, не давить, не натирає. Спати з нею сподобалось.
- Продавець MirJim
Дякуємо за відгук. Добре, що очікування справдилися і покупкою залишилися задоволені. Приємного користування, звертайтесь, якщо виникнуть питання.
- Святослав П***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска зручна та не пропускає світло
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска просто супер, ночью не спадает, держится крепко, очень качественная.
- ЮліанВідгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Основний недолік це ціна, бо така маска коштує вдвічі дешевше в Китаї. Регулювання мені не сподобалось. В мене особисто маска спадає, хоча я максимально затягнув резинку. Світла не пропускає, на очі не давить. Загалом комфортна. Маю іншу маску за $4 - приблизно те саме і регулювання значно краще
- Переваги:
- Маска якісна та доволі зручна. Світла не пропускає
- Недоліки:
- Оверпрайс, регулювання не найкраще
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска дуже сподобалась, легка, м’яка та зручна, зовсім не тисне на очі. Дихаючий матеріал приємний до шкіри. Добре блокує світло й допомагає швидше заснути.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Користуюсь маскою вже кілька днів і залишився дуже задоволений покупкою. Матеріал м’який та приємний до шкіри, маска не тисне на очі й комфортно сидить навіть протягом усієї ночі.
Регулювання зручне, нічого не сповзає та не натирає. За свою ціну чудовий варіантВідповідність розмірній сітці
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
У маски приємна тканина, вночі не сповзає, швидко звикла до неї)
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Супер комфортна маска, приємна до тіла, світло не пропускає зовсім, плюсів дуже багато.
- Недоліки:
- Мінусів немає
- Продавець MirJim
Дякуємо за відгук. Раді, що все пройшло без проблем. Якщо знадобиться допомога або консультація - звертайтесь.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Дякую за швидку доставку та за якісний товар!
- Недоліки:
- Немає зовсім
- Ангеліна Ж***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска сподобалась, коли спиш не давить, слідів не залишає, спати не жарко в ній.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Якість маски просто чудова! Приємна до тіла, темно, світло не проходить. Спати комфортно.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска підійшла просто чудово, дуже комфортно в ній спати, затемняє гарно, на ніс не давить, не сповзає вночі, дуже задоволена.
- Вероніка Ц***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Що сподобалось найбільше, вона не тисне на очі. У мене був досвід з іншими масками, де відчуваєш дискомфорт і хочеться зняти серед ночі. Тут форма така, що є простір для очей, і це дуже відчутно. Матеріал м’який, приємний до шкіри, не парить і голова під резинкою не болить. Світло блокує реально добре, навіть вдень можна нормально подрімати.
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Маска для сну Xiaomi Dreamlight 3S 3D sleep mask приємно здивувала якістю. Зручна 3D-форма не тисне на очі, матеріал м’який і комфортний для шкіри. Добре затемнює — світло взагалі не заважає спати. Ремінець легко регулюється і надійно тримається. Чудовий варіант як для дому, так і для подорожей
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Изначально примерил маску , вроде как особо не понравилась , но в процессе изменил мнение , отличный вариант за эти деньги , рекомендую на все . Спасибо, состояние идеальное , качество стоит своих денег . Рекомендую , за одекватные деньги в Украине не купишь лучший вариант. Спасибо, получил быстро , заказывал адресной доставкой, оплатив всю сумму до отправки.
- Переваги:
- Цена соответствует качеству .
- Недоліки:
- Время покажет , если есть недостатки .
- Продавець MirJim
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїми враженнями від користування. Вдячні за вашу довіру та бажаємо комфортного користування й надалі. У разі запитань - завжди на зв’язку.
- ГерманВідгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
Супер,зручно