- ?Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Раджу до покупки
- Переваги:
- Швидка доставка,прекрасний звук,колір свічі і т.д як на мене клава ідеальна
- Недоліки:
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний із сірим. Розкладка: Англійська
Імбова клавіатура задоволений з перших часів користування все дуже швидко прийхало
- Переваги:
- Дуже гарно і дуже крутий тайпінг
- Недоліки:
- Не бачив якщо будеть напишу
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Прийшла без укр розкладки (500 грн просто так подарували)
Вся потерта, колесо побите- Недоліки:
- Стан б/у
- КратосВідгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Перша механічна клавіатура тому порівнювати ні з чим. Тайпінг звучить дуже приємно , стаби змащенні добре, не пісочить.
І магазин доречі дуже класний - раджу- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Anix retail. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Приехала другая клавиатура хотя я заказывал серую
- Недоліки:
- Другая клавиатура коробка не в идеальном состоянии
- Степан Б***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Хороша комплектація, якісний пластик дуже тиха і легка, топ за свой гроші
- Недоліки:
- Коробка приїхала не в ідеальному стані
- Лина Б***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Дуже класна клавіатура , якісна, все працює , кольори яскраві ! Дитина задоволена ! Рекомендую
- Недоліки:
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Темно-сірий. Розкладка: Англійська
Чудова клавіатура, топ за свої гроші
- Недоліки:
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Дуже крута клава мені дуже подобається
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Супер!
Неймовірно!
Все життя я намагався користуватися клавіатурами великих брендів наприклад logitech, steelseries але за свої кошти я отримував якусь х***ю, а тут за 3000 грн просто космічний корабель!
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Якість/кількість функцій
- Недоліки:
- Абсолютно ідіотське фірмове по
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Супер клава
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- роман п***Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний із сірим. Розкладка: Англійська
Брав сину, залишився довільним
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не знайдено
- Оля
А на клавіатурі є українська мова чи тільки англійська?
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Клава четкая
- Недоліки:
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Клавіатура хороша, гарний тайпінг, хороший комплект, кей-капи з хорошого пластику за рахунок матового ефекту не залишається плям, гарна на вигляд, багато видів підсвітки я рахую вартує своїх грошей)
- Переваги:
- Свічі,комплектація,зовнішній вигляд,
- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Продавець був ввічливим, швидко відправив товар. Клавіатура працює справно та приємно клацає.
- Переваги:
- Приємно клацає і можна налаштувати підсвітку під свій смак, виділяти клавіші різним кольором для ігор.
- Недоліки:
- Поки немає
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: ClickCore. Розкладка: Англійська
Клавіатур прийшла без недоліків все працює гарно світчі змазані лишнього шуму немає
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
клавіатура дуже гарна та якісна
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Panovision Shop. Колір: Чорний з білим
Клавіатура супер. Но в такій коробці як мені прийшла вона це жах і ще це я замовляла на подарунок
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Кохання з першого погляду. Абсолютно чудова клавіатура, звук, тактильність, якість збірки - все чудово. І виглядає дуже стильно. Софт трішки дебільний, але в висновку все вийшло налаштувати. Сподіваюся, що клавіатура прослужить довго
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний з рожевим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Супер. Коштює своїх грошей.
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Дуже гарна клавіатура,добре тримає заряд,та гарна за тайпінгом
- Ваше і*** та прізвищеВідгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
- Ренат Ч***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Отличная клавиатура,кому нужно белые свитчи
- Переваги:
- Хороша за свою цену
- Недоліки:
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Все чудово! Дякую
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Клавіатура дуже класна. Всім раджу)
- Переваги:
- Дуже класний звук після натискання клавіш. Дуже красива підсвітка. Клавіатура по розмірам не дуже велика. Є 3 способи приєднання клавіатури до ноутбука, комп'ютера.
- Недоліки:
- Недоліків немає
- ІванВідгук від покупця. Продавець: ClickCore. Розкладка: Англійська
Вже працюю більше як місяць з даною клавіатурою, все супер
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Чудова клавіатура, син задоволений
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: Panovision Shop. Колір: Чорний з білим
за свою ціну гарна але є мінуса по типу п.о. не дуже зрозуміле в мене до самой клавіатури є один мінус нема укр розкладки
- Переваги:
- тайпінг, п.о
- Недоліки:
- нема української розкладки, п.о не дуже зрозуміле
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Дуже классна клавіатура с ніжним тайпом
- Переваги:
- 3 види підключення, Софт для налаштування
- Недоліки:
- Мені прислали білу без закрученого провода.(замовляв чорну з ним)Забрав, бо не хотів чекати ще 1.5 неділі
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX. Розкладка: Англійська / Українська
Чудова клавіатура!!! Дитина задоволена.
- Переваги:
- Дизайн, підсвітка, наклейки з українською розкладкою.
- Продавець VALMAX
Дякуємо за відгук!
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Дитина в захваті
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Немає Української мови
- Ярослав Н***Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Perfect
- тетяна б***Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Хороша клавіатура
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Найкраща клавіатура в своїй ціновій категорії
- Артем І***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Фіолетовий. Розкладка: Англійська
Замовив бо на офіційному сайті були недоступні позиції. Відправили та доставили дуже швидко (2 дні) , коробка була трохи помятою , сама клавіатура повністю відповідає опису та очікуванням
деякі люди скаржаться що коробка не відповідає клавіатурі але це стандартна коробка для цієї моделі , при замовлені завжди буде ця коробка
при отриманні обов'язково перевіряйте усі клавіші бо друзі китайці можуть насипати одинакові клавіші- Переваги:
- швидка доставка
- Недоліки:
- Пошкоджена коробка