- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Дуже зручна для роботи та для ігор миша. Прям дуже сподобалося. За свої гроші прям топ!
- Переваги:
- Дизайн, ергономіка, підсвітка
- Недоліки:
- Кнопки налаштувань на нижній панелі
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна не злітає дуже хороший варіант для купівлі
- Переваги:
- Недоліки:
- Незвична трохі погано розташована 3тя кнопка збоку нема куди пальця діть але за день гри вроді звик
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поки все добре
- Макаренко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з чорним
Купляв тут у 2023 році, норм миша за свої гроші, але все таки 2 роки малувато для появи даблкліку
- Переваги:
- розміри, колір, софт
- Недоліки:
- даблклік через 2 роки
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мені подобається мишка, дуже зручна, чудова
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Користуюсь мишкою більше року. Використовую для некомпетативного геймінгу та роботи/навчання, мишка дуже зручно сидить у руці під час будь-якого виду використання. З функціоналом все супер, окрім трошки незручного софту для налаштування.
Виглядала дуже добре, щонайменше перші пару місяців після покупки. Єдина проблема яка у мене з нею виникла це матеріал верхньої панелі та кнопок (по суті матеріал усіх білих запчастин на цій мишці). Якщо у вас пітніють долоні, то на цих білих частинах мишки буде наліпати усе що можливо, шерсть домашніх улюбленців, пил і т.д і т.п. Постійно витираю та чищу її, але це допомагає максимум на годину-півтори. Через це мишка постійно брудна на дотик, і це відчуття брудності передається на руку, якою її тримаю.
Також, або через час, який я користуюсь мишкою, або через те що я щойно описав, покриття на білих деталях почало частково облуплюватись, але це за проблему не вважаю, бо мишкою користуюсь по декілька годин на день останні 1.5+ роки, тож це в рамках норми.
Саме проблема з налипанням пилу та усього іншого, задумуюсь про зміну мишки на якусь з більш матовим покриттям. В інших відгуках бачив, що пластик хвалять. Так, він приємний на дотик, але якщо у вас гіпергідроз або просто пітніють долоні, краще пошукайте інший варіант. Навіть з постійною чисткою мишки і миттям рук кожну годину, з часом оце відчуття брудності від неї стає все більш неприємним.- Переваги:
- Зручність, налаштування, функціонал, дизайн
- Недоліки:
- Матеріал та його якість
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та бажаємо подальшої успішної експлуатації.
- Тимофій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся мишею з середини 2021року. З моїм активним але спокійним геймінгом, миша ідеально працювала і працює . Звісно є невеличкий люфт клавіш та колесика але за такий час на це і очі можна закрити.
Резинка на мишці дуже приємна , недавно невеличку відклеїлась на краю мишці але клей на допомогу.
Програмою користувався дуже рідко і тільки щоб міняти rgb.
Сенсор не поганий були спроби його зірвати але не виходило , зручно що можно налаштовувати dpi не у самій програм і а за дорогою мишки.- Переваги:
- Якість та відчуття гуми для руки.
Якість сенсора та самої збірки мишки дуже добрі. - Недоліки:
- Недоліки лише у доволі шумному клацання клавіш якщо використовувати вночі і потрібна тиша.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Отличная мышка ,удобная ,пластик ,подсветка все чудесное ,покупал а
В 2021 году ,вот только сегодня сломался левый клик ,точнее то два раза нажмёт то сам отпускает !( очень жаль ,но для игры в танки не имеет значения эта поломка !) В вот в сталкер Уде перетягивать вещи не получается ,!- Переваги:
- Все отлично ,даже с поломкой можно играть в танки и пользоваться виндовсом
- Недоліки:
- Сломалась кнопка через 4 года !) Хотя тогда я не покупал за 800 грн ,так что нормально
- Олег Г***
Поломка кнопки то взагалі не проблема. Ремонтується за пів години, якщо руки прямі. Або дай тому, хто зробе
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь мишкою вже майже місяць, ніяких суттєвих нарікань не маю.Миша повністю підходить під мій хват і велику долоню (20см).Бокові кнопки не люфтять, лкм і пкм зовсім трохи (але цей люфт такий незначний що він взагалі не відчутний, якщо його навмисно не дригать).Якщо когось також цікавило це питання, то 3 кнопка збоку і друге колесо біндиться на будь яку кнопку на клавіатурі, тобто ви отримуєте 4 додаткових бінди
- Переваги:
- 1.ДУЖЕ приємний пластик (на чорній моделі)
2.Максимально зручна для мене
3.Має дуже гнучке внутрішне налаштування через програму - Недоліки:
- 1.Програма для миші не дуже зручна, хоч її і покращили у новій версії
2.Це вже чисто візуально.Логотип як на мене, був би краще без напису бренду
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все чудово
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Мишка ціна та якість . Для геймінгу те що треба
- Переваги:
- Хорошо лежить у руці
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Жовтий
Комфортна, гарна
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь более пяти месяцев полет нормальный
- Переваги:
- Хорошая сборка и материалы мышки
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Миша непогана, під велику руку, зручна, але снайперська кнопка досить далеко, я не дотягуюсь. Нажаль рівно за два роки зламався клікер на лівій клавіші. Не тримає зажим. Важко навіть вікна тягати, не те що грати в щось.
- Недоліки:
- Занадто швидко зламалась
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Мышка есть у меня и у ребёнка. У всех работает как надо и все довольны. Я вообще работаю на ней и это минимум 10 часов в день. Год уже как.
- Переваги:
- Нравится и удобная, ну и пока всё работает.
- Недоліки:
- Нет.
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь уже 2 місяці, Супер
- Переваги:
- Вищий пілотаж, тонко настроюється, плавно ходить
- Недоліки:
- невиявлено
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з чорним
ЛКМ люфтить начал в течение первой недели использования. Сейчас палец просто положишь и уже кнопка катается. Как будто я взял в руки дешевый китайский бред. Есть другая модель мышки от этого производителя - как новая, идеально работает. И судя по отзывам это массовая проблема. Эта модель - ошибка человека...
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Левая кнопка мыши (ЛКМ).
Представник постачальникаШкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Гарна мишка. Матової такої, нажаль, немає. Подобається хват - не люблю "класичні" мишки без підставки під пальці. Кастомізується через додаток добре, хоча, як і багато хто каже, він вже морально застарів.
- Переваги:
- Гарна, 2 колеса, RGB кастомізація кольору
- Недоліки:
- Глянцева
- Вадім Г***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Жовтий
Оперативно все чудово , дякую вам за гарний товар
- Переваги:
- Багато налаштувань
- Недоліки:
- Незнайшов
- Продавець Geekon
Добрий день, Вадиме! Нам дуже приємно, що вам все сподобалось. Нехай вам щастить і бажаємо гарного настрою. Будемо раді бачити вас знову!
- Григорій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Чорний
Мишкою користуюсь достатньо часу, мене повністю задовольняє, подобається що можна змінювати чутливість та є бокові кнопки
- Переваги:
- Дуже зручна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Семенов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Работает
- Переваги:
- Клацает
- Недоліки:
- Не сильно клацает
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Нормальная мышка, красивая удобная
- Никита Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая мышка
- Переваги:
- Цена, функционал, качество сборки.
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальна миша, дуже подобається як ковзає. Звик дуже швидко. В руці лежить як рідна (долонь середнього розміру), але особисто мені не вистачає підставку ще й під мізинець. Налаштовуєш ДПІ до п'яти пресетів, наче, і вперед. Після Х7 дуже приємні відчуття. Дріт трошки жорсткуват, але я його підвісив і норм. Є маленький недолік з пкм, її клац гучніше і десь б'є по пластику. Користуюсь близько двох місяців. До купівлі рекомендую. Всім перемоги і миру!
ПС: нажаль не можу скинути фото з галереї. Можна просто сфоткати. Не розумію це баг чи фіча...- Переваги:
- Зручна, добре налаштовується
- Недоліки:
- Биття пкм по пластику
- Альбина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з чорним
Для настоящего чумбы
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка Супернова! Брала для чоловіка, у відділені її перевірили.
- Діма К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Дуже удобно, задоволений на 100%
- Переваги:
- Гарно лежить в руці, скользит по коврику
- Недоліки:
- Не знайшов
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з чорним
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з чорним
Купив, по-перше, за дизайн. Так, красива, тільки колір виявився не жовтий, а лайм. По-друге - за другий скролл. Але він схоже не скролл, а просто коліщатко по кнопці довбає зубцями, без енкодера. Поставив на гучність. Якщо швидко крутити, то майже стоїть на місці. Якщо повільно – працює. Так само можна пальцем по кнопці стукати, плюс тоді ще можна буде затиснути кнопку для швидкого регулювання. Тож зручність спірна. Кнопку снайпера збирався використовувати в графічних редакторах, коли потрібно в піксель поцілити, але не вийшло. Вона працює в такому режимі тільки в кор2 та кор3, а в цих режимах недоступне призначення інших клавіш. Або одне або інше. Форма зручна, але не вистачає заглиблення під мізинцем, як у Х7. Якщо рука суха, мишу доводиться сильно стискати при відриві, щоб не вислизала. 11 кнопок в описі - це 7 програмованих і дві непотрібні (час відгуку та відрив). Ще дві кнопки Розетка не доклала. Надішліть будь ласка.
- Ігор Ч***
в описі 9
- Діма К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з чорним
Крута мишка
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Удобная, красивая, тихая, не очень дорогая мышка. Что ещё надо?
- Переваги:
- Лучшая мышка в этой ценовой. Тут реально всё есть, чтобы ничего более не хотеть).
- Недоліки:
- Наверное для кого то это глянец на поверхности, я привык что он есть и не парюсь вообще
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Користуюсь десь рік напевно, чудово працює до сих пір.
- Переваги:
- Довговічна, надійна
- Недоліки:
- Незнайшов
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
До цього була bloody j90s, яка мала симетричний дизайн і купу кнопок, була дуже зручною. Але ця панда виявилась ще зручнішою і не меньше цікавою. Рука потіє не сильніше ніж від матового покриття. Для моєї руки і долоневого хвату саме те.
- Переваги:
- Зручна, красива і з можливість перезначати кнопки.
- Недоліки:
- Недоліки?
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Дуже швидко гума відклеїлась. десь протерлася, та почала заліпати.
Користуюсь трішки більше року, а таке враження що десь вже років десять. Дуже швидко вбивається всі гумові частини. Тепер постає питання у новій , але брати теж саме то не дуже гарна ідея. тому хто хоче мишу на рік півтора то файний варіант, а якщо потрібна робоча миша то не дуже гарна ідея брати цю- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- постійно треба її протерати
- Александр С***
А где там резина? Я чёт пользуюсь уже не мало , там в мышке из резины бегло только можно колёсико вспомнить. Что надо сделать, чтобы на колёсике быстро отклеилась резина ..
- Валерій Т***
А де на ній гума?
- Максим Д***
Гума по бокам
- Федор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар приехал полностью рабочий, без дефектов на самой коробке и мыши, все классно
- Переваги:
- Мышь классно сидит в лично моей руке, очень нравится
- Недоліки:
- Почему-то мыши от bloody считают плохими, хотя купив эту мышь у меня совсем другое представление о этих девайсах выше упомянутой компании
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Ну что могу сказать. За почти год пользования: 1. Резинка боковая отклеилась. 2. Люфт на левой клавише дошёл до момента, когда ЛКМ просто не нажимается. Одна из самых не живучих bloody грызунов что у меня были. Но дизайн прикольный, поэтому и поставил 2 звезды. Не рекомендую.
- Переваги:
- Дизайн, RGB
- Недоліки:
- Качество сборки. За несколько месяцев попросту развалилась.
- Евгений
Левая резиновая накладка немного выпирает с завода у меня так, а по поводу ЛКМ, микрики живут по разному, это зависит от места нажатия, и интенсивности