- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
"ROG Micro Switches забезпечують постійний опір і ресурс у 70 млн натискань" - ресурс исчерпался за год и появился дабл клик.
- Переваги:
- удобная, провод мягкий и не мешает
- Недоліки:
- дабл клик
Представник брендуЯрослав, вітаємо! Подвійне спрацьовування (дабл-клік) не є типовою проблемою для наших мишок. Це підпадає під гарантійний випадок, тому радимо звернутися до продавця, щоб вирішити питання по гарантії.
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна мишка, свою функцію виконує.
- АбобаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Имба
- Подгорная А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупала сыну. Пользуется уже полгода. Не тормозит, колесо не заедает, удобно ложится в руку. Пока довольны. Посмотрим, на сколько хватит
- Переваги:
- удобная, легкая, качественный щнур
- Недоліки:
- не замечено
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Провід якийсь стрьомний. Оплітка проводу якась надвелика, наче презерватив . Проте провід дуже гнучкий
- Переваги:
- Гнучкий провід
- Недоліки:
- Розробнику треба попрацювати над опліткою провода. Налаштування через armoury create - це просто якийсь жах. Софт такий глючний…
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спустя пару месяцев появился даблклик. Ещё спустя несколько месяцев мышка рандомно начала отключаться от компьютера на секунду-полторы. В последнюю неделю отключения участились. То раз в 10 минут отключается, то по 10 раз в минуту.
Краска с правой стороны начала облазить.
В общем буду новую мышь сейчас заказывать. И это будет точно не asus.- Переваги:
- Самая обычная мышка.
- Недоліки:
- У меня были разные мышки от разных производителей и в разной ценовой категории. Данная мышь - самая плохая из всех, которые у меня были. Мусор, деньги на ветер. Не советую.
- Ваня Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша миша перейшов з SteelSeries Rivan 110. Одразу звик, приємна на дотик.
Користуюсь один місяць далі побачимо, як себе покаже.- Переваги:
- Хороша якісь матеріалів
- Соколов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вже який раз проблема с скролом
- Переваги:
- Матеріали нормальної якості
- Недоліки:
- Через рік почав проскакувати і не працювати скрол
Представник брендуДоброго дня, Станиславе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.
- Никита А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миша за таку ціну
- Переваги:
- Нормально зібрана мишка, якісний матеріал
- Недоліки:
- Іноді може зривати сенсу, в іграх по типу OSU
Представник брендуДоброго дня, Никита! Дякуємо за Ваш відгук!
- Зорян
Підсвітку можна зробити статичною в одному кольорі?
- ДаніїлВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
зручна та легка миша
- Переваги:
- вага
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Даніїл! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
До попередньої мишки звикав досить довго.
Ця після встановлення зразу зручна.
Працює добре плавно.
Не зразу знайшов перемикач чутливості він під мишкою.
Представник брендуДоброго дня, Богдан! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Через две недели начала подвисать на 1-3 секунды. Вот вам и бренд.
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Зависает
Представник брендуДоброго дня, Андрей! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, Ви можете звернутися до сервісу, через магазин-продавця для діагностики пристрою.
- Занудный Д***
это точно не windows? у меня винда такое откалывает иногда
- Євген К***
Как решали проблему? У меня чтото подобное!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінна мишка, дуже легка, із красивим підсвіченим коліщатком! Можна синхронізувати підсвітку через Armoury Crate
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- ViacheslavВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Розетка - быстрая доставка , и много точек выдачи
ASUS качественный товар.
у мыши не люфтов скрипов и тд 5+- Переваги:
- PixArt PAW3311DB-T2MU / Оплетка, паракорд
- Недоліки:
- Программное обеспечение только Windows 10 / Windows 11
Представник брендуДоброго дня, Viacheslav! Дякуємо за Ваш відгук!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Була така, відав брату, тепер знову хочу купити. Мишка сподобалась, все в ній от як треба. Дизайн гарний, в руці зручно лежить, по коврику приємно сковзить. Також сподобалось що вона легенька сама, і провід такожж не важкий, ще і гнучкий, взагалі при грі не заважає. Налаштовувати під себе можна зручно, і клавіші і підсвітку, фактично персоналізувати.
- Переваги:
- Приємний дизайн, добре сковзить, легка, підсвітка.
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взагалом задоволен покупкою :)
- Переваги:
- Форма, сенса, налаштування мишки в Armoury crate, легки дріт.
- Недоліки:
- Нема адаптеру на Type-c в комплекті; іноді мишка зникає з списку девайсів в AuraSync (скоріш пофіксять оновленням); трішки залегка, не вистачає грамм 50 (але останнє це ІМХО))
Представник брендуДоброго дня, Алексей! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова річ
- Переваги:
- Дизайн, зручна заміна лкм пкм, легка, підсвітка
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже крута мишка. Дуже легка (59г без проводу), в руці майже не відчувається, завдяки п'яти ніжкам зі 100% тіфлону по коврику ковзає легко. Провод довгий та гнучкий, при грі не відчувається і не заважає. Сенсор зірвати я не зміг, гнучке налаштування dpi від 100 до 12000. ПКМ та ЛКМ натискаються настільки легко, що після своєї попередньої миші я іноді випадково на них натискаю, але завдяки технології хотсвапу мікріків їх можна легко замінити на інші. В цілому мені мишка сподобалася.
- Переваги:
- Легка, провод не відчувається при грі, сенсор не зриває.
- Недоліки:
- Поки не виявив
Представник брендуДоброго дня, Валентине! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Микита А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Досить гарна ігрова миша, купляв на заміну SteelSeries Kana. Приємний дизайн, зручний хват, довгий провід з гумовим ремінцем, тож його можна регулювати. Підсвітка налаштовується у Asus Armory Crate, як і ряд інших функцій. А так миша бігає, кнопки клацають, а більше і не треба)
- Переваги:
- Дизайн, хват, провід, Asus Armory Crate
Представник брендуДоброго дня, Микита! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миша. Купляв до свого Asus Rog Strix, тому підключив, зачекав поки налаштування з'являться в ArmouryCrate і легко синхронізував. Велика, легка, зручна в руці. Поки без недоліків, сподіваюся, надійно служитиме.
- Переваги:
- 12 000 DPI, зручний хват, приємний дизайн
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуДоброго дня, Сергій! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- МикитаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував не тут, мишка прикольна молодшому брату сподобалась
- Переваги:
- Колесо за 3 місці експлуатації працює без дорікань
- Недоліки:
- Поки не виявив
Представник брендуДоброго дня, Микита! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!