Відгуки покупців про Миша Asus TUF Gaming M3 Gen II RGB Black (90MP0320-BMUA00)

Оцінка користувачів 4.15/5
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручна миша, гарно лежить в руці, підсвітка налаштовується по бажанню. Широкий діапазон dpi, гарно переключається однією кнопкою.
    Хоч на фото виглядає маленькою, але в реальності якраз по руці

Переваги:
    Економічна в руці, швидко реагує, доступна ціна
    Недоліки:
    Не виявив

• Альбіна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доставили дуже швидко, миша виконує все навіть краще, ніж я очікувала.

Переваги:
    Швидкість доставки

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарна мишка, користуюся вже більше 1 року. Якість хороша, наявність підсвітки радує. Єдиним для мене індивідуальним суб'єктивним мінусом є легка вага, але в якості резервної миші для додаткового ПК чи ноутбука мені підходить. Гарний вибір за свою ціну.

Переваги:
    Якість матеріалів, підсвітка

• Олександер Т***

Топ миша за своїй кошти

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Missis Sleep. Колір: Чорний

Працює вже більше ніж півроку. Все що хотів- отримав

• Кирило Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Asus aura - працює(одразу через софт конектьте, там всі налаштування миші)
    Як піднімаєш - відчуття дешевого Китаю, аж до поки не почнеш користуватись - тоді розумієш що то вєщ

Переваги:
    Легенька, asus aura, чітка, налаштування
    Недоліки:
    Шнур міг би бути піддатливішим
  • Валентин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

класна миша, що тут ще додати

Переваги:
    класна миша
  • Ростислав М***

Чудова мишка

• Станислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ощущения двояки...Вроде и нормальная мышь за 1к гривень но есть пара нюансов которые заставляют думать иначе.
    1. Провод который достаточно дубовый чтобы периодически тормозить мышь в которой не хватает веса чтобы не ощущать его.
    2.Через четыре месяца начало скрипеть колесико при скроле на себя.
    3. Софт лично для меня тоже вызывает вопросы при весе в 600 мб пользы от него не видно,кроме настройки чувствительности и подсветки.

P.S.
    По итогу больше я мыш от Asus брать не буду.

Недоліки:
    Провод(но тут больше я сам виноват не доглядел при покупке)
  • Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав її в комплект до ноутбука, але продав разом зі стаціонарними комп'ютером залишивши собі старішу версію gen I.

Переваги:
    Не знайшов в порівнянні з gen I
    Недоліки:
    На мою особисту думку мишка gen II ніяка, в порівнянні з gen I.
  • Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стосовно кнопки (ліва і права) яка може тріснути і за цільного пластику, все залежить від користуванні. Добавив собі гарантію від пошкоджень.

Самий крутий сайт, сервіс і доставка у Розеці, як завжди на вишому рівні.

Переваги:
    Сподобався дизайн, а поєднання з ноутбуком (ASUS TUF GAMING F15 XF507ZC4-HN143) і програмкою (Armoury Crate & Aura Creator Installer) що є можливість змінювати кольори на миші та інтерфейс програми.
  • Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка удобная хорошая совт удобен

Переваги:
    Хорошая мышка для шутанчиков совт хороший
    Недоліки:
    Нету
  • Сергій К***

Сподобалась.

Переваги:
    Вага
  • Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через 14 месяцев эксплуатации треснул пластик на левой кнопке мыши (гарантия 24 мес.) Аналогичная проблема была у Глеба (отзыв ниже от 14.11.2024) - 100% производственный брак.

Переваги:
    В исправном состоянии работает нормально
    Недоліки:
    трескается пластик, мышку в мусорку

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна і легка ммшка

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороша миша, свою функцію виконує для мене. В мене десь середня долоня і для мене вона трохи завелика. Це не говорить про те що користуватись нею не комфортно, це не так, але в настпуний раз виберу мишу поменше)

Недоліки:
    Єдине що можу виділити - це дріт, він доволі дубовий і тому не критично відчутний під час використання
  • Лычман Д***

не доволен я мышкой. вот честно. лучше бы взял A4Tech

Переваги:
    боковые кнопки удобные
    Недоліки:
    1. что бы работала подсветка - нужны огромедного размера драйвера. которые потом стартуют 10к служб в системе 2. почему то драйвера периодически перестают видеть мышь - и да. я их обновляю 3. с июня месяца - уже начало поскрипывать колесо и правая кнопка мда.. Asus уже не тот..
    • Олександр

Armoury crate це реально жесть. Я видалив його, оскільки дійсно купу процесів відкриває. Користуюся Signal RGB

• Лычман Д***

дополню отзыв
      уже все кнопки стали хрустеть. бесит сильно

• Тони К***

Спасибо за отзыв. Да, Асус уже перестал "быть" не тем еще когда выпускали Radeon RX 5700 XT и они выпустили TUF Gaming термопрокладок на памяти, и даже не исправили это продолжая выпускать карты у которых память греется до 100 градусов. Так что думаю у них только дорогая линейка ROG норм, TUF это рулетка 50/50, это касается видеокарт, ноутов, и вот девайсов, платы с БП у них нормальные

• Зеленський В***

Чудово миша

• Павло Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все ок, працює. Дабл кликов і зриву сенсора нема

Переваги:
    Легка,якісна
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова мишка за свої кошти.
    Надзвичайно легка як для ігрової миші і немає можливості збільшення цієї ваги, як на мене це для декого для декого -.

Переваги:
    Дуже легка
    Недоліки:
    Дуже легка
  • Ігор Х***

Мышь прикольная,но вернул.
    После режима сна при включении компа мышка не оживает, приходилось вынимать штекер и вставлять заново.
    Пару раз слетела подсветка. По отзывам увидел что сюрпризов через время может быть куда больше и сделал возврат.
    Пользовался неделю.

Переваги:
    В целом хорошая мышка, лёгкая, тактильно приятная, режимов подсветки много благодаря приложению которое ещё и засинхронизирует другие устройства от Асус если такие имеются.
    Недоліки:
    По отзывам видно что они то ли бракованные то ли ещё чего. На свой страх и риск берите, если чего вернёте. С возвратом вроде проблем нет, если оплачу частями не брать.
  • Нікіта Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ну хороший мышак пользуюсь уже неделю

• Казімірський Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Файна Миша, тільки є нюанс, на низькому dpi сенсор починає тупиьи

Переваги:
    Ергономічна, працює справно
    Недоліки:
    Лагаючий софт, рве сенсор при високої чутливості
  • Гліб
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже розчарований досвідом використання цієї миші. Мені попалася миша з неякісним пластиком, який просто лопнув під час гри. Миша не падала, не була пошкоджена. Співробітник магазину також підтвердив, що на миші немає слідів ударів — вона нова, і це виробничий брак. Мишу прийняли по гарантії, але Asus повернули мені її з тріснутим пластиком, відмовивши у гарантійному ремонті.

Миша вартістю 1600 грн (без знижки) прослужила всього пів року, тоді як модель G102 за 1000 грн працювала у мене 4 роки.

Дуже розчарований сервісною підтримкою — з таким ставленням до клієнтів більше не планую купувати продукцію Asus. Для порівняння: коли виникла схожа проблема з продукцією HyperX, мені одразу запропонували заміну на новий товар або заміну корпусу, навіть попри те, що минуло вже 1,5 року.

Переваги:
    не разу не зірвав сенсор ща 6 місяців
    Недоліки:
    якість пластику, сервісний центр
  • Павло З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користиюсь 3 місяці, нарікань немає)

Переваги:
    Легки приємний на дотик матеріал)))
  • Ян А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Звичайна мишка середнього цінового сегмента

• Нікітін В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышь хуже, чем до 300 грн, Просто оторвал кабель от мыши на сильных эмоциях из-за того что левая кнопка мыши не срабатывает при нажатии сразу. Иногда со 2-го или 3-го раза, срабатывает.

Переваги:
    Недоліки:
    ЛКМ работает с 2-3-го раза

Дякуємо за ваш відгук. Шкодуємо, що вам довелося зіткнутися з подібною ситуацією. Однак через пошкодження кабелю, товар не підлягає ремонту або заміні. У майбутньому, якщо виникнуть технічні проблеми, рекомендуємо звертатися до сервісного центру для діагностики та вирішення питань.

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка така як і очікував. Для мене особисто це ідеальний вигляд. Але після A4Tech F5 X7 довелося перевчати пальці. На фото помітно, що у Tuf ширший острів для колеса, тому середній й вказівний роз'їхались, що не природно. Ще чомусь помітно тугіша права клавіша. Спочатку ці фактори розчарували і я вже подумував повертати((. Після годинки-двох відбувалась втома від такого хвату. Але покористувавшись кілька днів, втома від хвату розвіялась. Тугішу праву клавішу дивовижним чином теж перестав помічати і як наче все як треба працює. Сподобався сенсор. Мені він комфортніший, і як не дивно провід без оплетення. На всяк випадок причіпив зажим/протектор, щоб з часом не протерся. Зате він не випадає з мишкою по вигляду. Наче з такого ж чудового матеріалу. Тактильність до речі просто чудова.

Переваги:
    Чудовий сенсор. Помітно тихіший клік, порівняно з A4Tech. Приємна знижка
    Недоліки:
    Тугіша права клавіша. Особисто мені довелося звикати до нового хвату.
  • Олександр П***

Мишка легка та зручна

• Ярослав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже сподобалася продукція лінійки TUF, тому, коли побачив на вітрині їх мишку, захотів собі. Замовив на розетці.
    Підсвітка не має сенсу, тому відімкнув одразу, особисто мені не вистачає кнопки подвійного кліку
    Armory Crate відмовила в реєстрації мишки, це при тому, що інші продукти лінійки приймає.
    Перше ж враження псує дубовий кабель, та з цим можна було б жити, якби через кілька тижнів не почало глючити колесо. Вчора воно остаточно відмовило. Завтра буде місяць як замовив

Переваги:
    Asus TUF
    Недоліки:
    Менш як за місяць відмовило колесо прокрутки, дешевий кабель, не реєструється в Armory Crate, якість мишки не відповідає лінійці TUF
      Представник бренду

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.

• Кургузов Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В роботі миша не погана але після двох тижнів використаня лопнула ліва кнопка

Переваги:
    Симпатична
    Недоліки:
    Занадто тонкий пластик на кнопках
      Представник бренду

Доброго дня, Юрій! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, рекомендуємо звернутись до магазину-продавця.

• Илья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка хорошо собрана, отличное качество пластика, но она просто до отвратительного легкая и маленькая. Для геймеров с большой ладонью или просто любителей обхватывать мышку всей кистью это будет ужасный выбор. Во время активной игры постоянно возникает ощущение что тебе некуда деть большой палец и мизинец, и это очень заметно и невероятно раздражает. Из-за слишком маленького веса играть с высоким dpi крайне некомфортно, при малейшем движении мышью курсор по инерции то и дело улетает на другой край экрана, ни о каком микроконтроле и точном наведении в играх речи не идет.
    Для повседневного использования/в качестве рабочей мыши вполне себе сойдет, но если брать эту мышь для игр, комфортно себя чувствовать с ней будут только геймеры с ручонками лилипута.

Переваги:
    Приятное качество пластика и сборки. Мышка не люфтит, не скрипит.
    Недоліки:
    Слишком легкая и маленькая. Ненадежное колесико.
    • Дмитро

А для вас мишка має бути півкілограма і 30 сантиметрів, чи як?

• Володимир Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

зручна та надійна, за свої кошти - топ

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    відсутні
      Представник бренду

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Олег К***

Легка, зручна.
    Світчі гучні, але не критично.
    Трошки завелика, на фотках цього не видно.

Переваги:
    Легка, гарний сенсор, є макроси
      Представник бренду

Доброго дня, Олег! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже легка, зручна, за свої гроші гуд

Переваги:
    дуже легка і зручна
      Представник бренду

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за Ваш відгук!

• Алексей А***

Отличная мышь

Недоліки:
    Собирает отпечатки
      Представник бренду

Доброго дня, Алексей! Дякуємо за Ваш відгук!