Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Зарядна станція EcoFlow DELTA 3

Є в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Відгуки про товар продавця Lemon Watt
  • Богдан П***

Молодці продукт класний

Переваги:
    Доставка швидка
    Недоліки:
    Їх нема і це добре
  • Едуард Г***

Нормальна станція

Переваги:
    Швидко заряджається
    Недоліки:
    Поки немає
  • Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Вдячний продацю, який дуже швидко та якісно оформив замовлення, тому на другий день я вже мав товар вдома.
    Відгук не писав, бо не використовував. Тепер на пару годи вирубили електрику, тому можу поділитися вразеннями. Брав для компа - за півтори години використав 10%. Норм. Перед цим без мене підтримував роботу холодильника. Тому норм.

Переваги:
    Ємний для переносної скриньки, шквидко заряджається, зручний для перенесення вагою та розміщенням ручок.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Lemon Watt

Дякую Вам дуже за добрі слова!)

• Ярослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Станцією задоволений, магазин топ, рекомендую!

• Олег М***

Товар приїхав вчасно.
    Працює дуже тихо, роботу всіх інтерфейсів та портів перевірили - усе працює. Рекомендую цей магазин!

Переваги:
    Все працює
  • Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Товар приїхав вчасно, упаковка була повністю запечатана. Усі параметри відповідають заявленим на сайті. При першому вмиканні станція мала 30% заряду. До 100% зарядилася всього за 40 хвилин, далі залишили її в мережі ще на 2 години, як і радять робити при першому ввімкненні для правильного налаштування акумулятора. Станція працює дуже тихо, роботу всіх інтерфейсів та портів перевірили — усе функціонує. Користуюся перший день, покупкою задоволені. Рекомендую цей магазин!

• Продавець  Lemon Watt

Дякую Вам дуже за вибір нашого магазину))) гарного користування

• Виктория О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Прилад працює, заряджається швидко. Гарантійний талон і чек надіслали у Вайбер. Менеджери уважні, працюють злагоджено)

Переваги:
    Все ок
    Пора готуватися до зими
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Продавець дуже швидко звʼязався з нами. Товар був відправлений наступного дня. Дуже зручна, невеликого розміру (відносно старих моделей), безшумна зарядна стація. Випробували на холодильнику - працював від стації більше 8 годин. Рекомендую продавця

Недоліки:
    Поки не бачимо
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Замовив у п'ятницю пізно ввечорі, у неділю зранку вже забрав з пошти. Менеджер на зв'язку не зважаючи на святкові вихідні, якість обслуговування на висоті. Сам пристрій чудово працює і відповідає заявленим характеристикам. В комплекті до пристрою іде інструкція, кабель для зарядки від мережі, кабель для зарядки від авто, а також DC кабель.

• Продавець  Lemon Watt

Дякую Вам дуже за теплий відгук!)))

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Замовляю у цього продавця не вперше і точно не востаннє, як і рекомендую іншим. Сам апарат - оригінального виробництва, реєструється на сайті виробника, комплектний і за характеристиками оптимальний для середньостатистичного помешкання.

Дуже вагоме значення у повторному виборі відіграло доброзичливе і професійне ставлення менеджера, яка була постійно на зв'язку.

Переваги:
    Як і раніше - бренд, відповідність опису, тихість роботи, розміщення гнізд на стороні дисплея, детальний програмний супровід на смартфоні
    Недоліки:
    На даний час не виявлено
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Дуже сподобалось тягне холодильник та пральну машину.спокійно дивлюсь телевізор з вайфай

Переваги:
    Дуже класне

Дякуємо Вам дуже

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Оперативна доставка, менеджер була постійно на звʼязку, провела конструктивну консультацію, вибором задоволені.

Недоліки:
    Поки не має
    • Продавець  Lemon Watt

Ми дуже вдячні, що обрали саме наш магазин!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Дуже приємне спілкування з менеджером. Товар новий і оригінальний. Всі терміни і домовленості отримано, рекомендую

Переваги:
    Бренд, оптимальний формат, демократичний підхід продавця в непростий час
    Недоліки:
    На цей час нема
    • Продавець  Lemon Watt

Олег, дякуємо Вам за приємні слова. Ми щасливі, що робимо щасливими наших покупців. Чекаємо Вас знову у нашому магазині!

• Микола І***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Ємність зарядної станції: 1024

Швидко відправили, було зависання на НП але доїхала.

Переваги:
    Невелика, тиха зручна для моїх потреб достатньо функціональна.
  • Микита
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt. Ємність зарядної станції: 1024

Зарядні станції були швидко оформлені та надіслані. Продавець лояльний до внесення нових деталей, наприклад у даному випадку було прохання про врахування суми доставки у сумі оплати. Спілкування приємне. Зарядні станції працюють як належне.

Переваги:
    Швидкий у налаштуванні, тихий, гарний, має підтримку ПЗ.
  • Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt. Ємність зарядної станції: 1024

Станцією задоволена, дуже компактна та все працює.Привезли швидко

Переваги:
    Компактна, на скільки мені вистачить не перевіряла
    Недоліки:
    Поки немає
  • Наталя Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light. Ємність зарядної станції: 1024

Купили приблизно місяць тому. Ще не користувалися станцією під час відключення світла, оскільки поки що його не вимикають. Заряджається досить швидко до 100%. Одночасно без проблем витримала фен, ноутбук і торшер. Поки що недоліків не виявили.

Переваги:
    Швидко заряджається, достатньо потужна, одночасно витримує кілька приладів.
    Недоліки:
    Поки що не виявили.
  • Михайло К***

Працює супер.
    Дуже задоволений покупкою

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
  • Владимир Л***

Все добре. Вчасно. Працює як потрібно

• Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Ємність зарядної станції: 1024

Нормальне пакування, станція нова без видимих ушкодженнь. Швидко заряджається, підключається через блютуз

• Анжела Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BirdsHub. Ємність зарядної станції: 1024

Товар відповідає опису. Доставка була дуже вчасна: замовила в п'ятницю ввечері, у суботу подзвонили уточнити деталі, відправили того ж дня, а в понеділок уже забрала з Нової пошти. Є двосторонній зв'язок із ввічливою менеджеркою Альоною. Раджу продавця та товар! Екофлоу прийшов із зарядом близько 30%, а зарядився до 100% приблизно за 40 хвилин

Переваги:
    Гарний товар
    Недоліки:
    Поки немає
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop. Ємність зарядної станції: 1024

Відгуки поки тільки позитивні. Заряджається швидко (менше ніж за годину). Не гріється, не шумить. Повністю розрядити на щастя ще не доводилося.

• Євген Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2. Ємність зарядної станції: 1024

Норм працює.

Переваги:
    Швидко відправили.
  • Левко Б***

Зауважень поки немає

• Владислав Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Власна справа. Ємність зарядної станції: 1024

Дякую. Все супер.

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Ємність зарядної станції: 1024

Замовили Зарядну станцію EcoFlow Delta 3 (1800W/1024Wh) 31 серпня, продавець зателефонував і відправив товар в той самий день. Отримали замовлення 02 вересня. Перевірили - заряд 27%, всі роз'єми для зарядки працюють, скачали додаток EcoFlow, зареєструвалися по номеру станції та оновили версію прошивки.

Переваги:
    Логічно зрозумілий інтерфейс станції та додатку, простота в користуванні
    Недоліки:
    Не виявлено, оскільки інтенсивно поки що не користувалися
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Власна справа. Ємність зарядної станції: 1024

Спасибо огромное продавцу!
    Всё работает, качественно и быстрая отправка. Очень необходимая вещь в наше время. Мы очень довольны покупкой.

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: thm. Ємність зарядної станції: 1024

Товар надійшов на другий день після замовлення. У наш час це дуже добре, усе як в каталозі. Щиро дякую продавцям. По станції: Для квартири у час Blackout підключав холодильник, тримав 15 годин. Тягне чайник - 1;5 літра 12% заряду, мікрохвильова піч так само. Зарядка від електромережі ввд 0 до100 за 58 мінут.
    Усім задоволений , рекомендую.

Переваги:
    Дуже зручний
  • Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartica. Ємність зарядної станції: 1024

Норм тема станція відповідає вимогам

Переваги:
    Та їх багато...в наш час
    Недоліки:
    Що немає другої
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop. Ємність зарядної станції: 1024

На позитивні враження. Все працює. Відповідає технічним характеристикам. Доставлялась посилка до тижня, проте все пройшло вдало. Переваги: Швидка зарядка.

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    Пока що відсутні
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: BirdsHub. Ємність зарядної станції: 1024

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Наступного дня зі мною зв’язалися та узгодили зручний час доставки.
    Дякую за швидку та якісну доставку! EcoFlow привезли прямо додому. При отриманні відкрили упаковку, показали, що станція працює, та надали гарантію.
    У додатку EcoFlow зареєструвала станцію без жодних проблем. Залишилася дуже задоволена покупкою та обслуговуванням. Дякую!

Переваги:
    Швидка доставка. Тихо працює, швидко заряджається, гарантія.
  • Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light. Ємність зарядної станції: 1024

Дорого але річ хороша. Заряджається дуже швтдко. Можливість підключити додаткові батареї. Можливість зарядки від авто і сонячної панелі. В наш час зайва не буде. Продавець відправив швидко, рекомендую.

• Олег П***

Дуже гарний варіант

• Петро
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет. Ємність зарядної станції: 1024

Ввічливий продавець. Доставка в обумовлені строки. Тестова перевірка і оновлення - все ОК.

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop. Ємність зарядної станції: 1024

На сьогодні тільки позитивні враження. Все працює. Відповідає технічним характеристикам. Заряджається за 1 годину. Доставлялась посилка до тижня, проте все пройшло вдало. Тестували: холодильник тримає 19 годин( від 100 до 0 %)

Переваги:
    Швидка зарядка.
    Недоліки:
    Нажаль, закрити всі потреби не вдасться, але на основне - світло, насос на опалення та холодильник, думаю, вистачить.
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Artilugio. Ємність зарядної станції: 1024

Дуже гарно працює, відправка бистра.