Відгуки покупців про Шампунь для фарбованого волосся Mood Color Protect Shampoo 1000 мл

Оцінка користувачів 4.64/5
  • Оксана Г***

Миє добре

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Чудовий шампунь, давно користуюся даною серією.
    Завжди купувала в магазинах доглядової косметики, наразі тяжко знайти.

Алло, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
      Нам дуже приємно, що ви знайшли свій улюблений шампунь Mood Color Protect на сайті Rozetka. Ми розуміємо, як важливо підтримувати звичний ритуал догляду, особливо коли йдеться про збереження яскравості кольору фарбованого волосся. Бренд Mood цінують за професійну якість та ефективні формули, і ми раді, що тепер ви можете зручно замовляти цю серію онлайн.
      Ваша лояльність до бренду та оцінка 5 з 5 - найкращий показник якості продукту.
      Дякуємо, що обираєте нас. Будемо раді вашим новим замовленням.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду MOOD.

• Дар'я
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Не сподобалось, як вимиває волосся, на 2 день волосся вже не таке "свіже", фарба втомилась теж швидко.

Доброго дня.
      Дякуємо вам за відгук про шампунь Mood Color Protect Shampoo для фарбованого волосся. Ми бачимо вашу оцінку 3 з 5 і нам шкода, що продукт не повною мірою виправдав ваші очікування.
      Ми розуміємо ваші зауваження щодо відчуття "несвіжості" волосся на другий день та стійкості кольору. Дозвольте надати невелике роз'яснення щодо специфіки роботи професійних шампунів для захисту кольору: шампуні лінійки Color Protect мають спеціальний рівень pH та містять дуже м'які очищувальні компоненти. Це зроблено свідомо, щоб максимально дбайливо ставитися до структури волосся і не розкривати лусочки кутикули, через які вимивається фарба. Через таку щадну формулу, якщо ваша шкіра голови схильна до жирності, може виникати відчуття, що волосся забруднюється швидше, ніж після використання більш агресивних миючих основ. На збереження відтінку також впливає початковий стан волосся (пористість), якість та жорсткість води, використання додаткового догляду (кондиціонера чи маски), які "закривають" пігмент всередині.
      Ми цінуємо ваш зворотний зв'язок, адже він допомагає іншим клієнтам краще зрозуміти особливості продукту залежно від типу волосся.
      Щоб ми могли допомогти вам підібрати шампунь, який краще балансуватиме між очищенням та захистом кольору, ми будемо раді надати індивідуальну консультацію. Напишіть нижче у коментарі який у вас тип шкіри голови та як часто ви зазвичай миєте голову? Чи м'яка або жорстка у вас вода (багато осаду чи ні?). Якими засобами користуєтеся після шампуню?

• Дар'я
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Не дуже добре вимиває волосся, на другий день волосся виглядає неохайно, фарба теж достатньо швидко вимивається

Доброго дня.

Дякуємо за ваш відгук про шампунь Mood Color Protect Shampoo для фарбованого волосся 400 мл. Ми бачимо, що ви оцінили його на 4 з 5, проте зауважили труднощі з вимиванням та стійкістю кольору.

Ми помітили, що ви також залишили відгук до великого об’єму цього шампуню, де ми надали детальніше роз'яснення. Нагадаємо основні моменти, які можуть впливати на результат. Лінійка Color Protect має кислий рівень pH та дуже м'які очищувальні компоненти. Це необхідно, щоб не розкривати лусочки волосся і "утримувати" пігмент всередині. Якщо ваша шкіра голови схильна до жирності, така делікатна основа може здаватися недостатньо інтенсивною, через що волосся швидше втрачає об'єм та свіжість. На стійкість фарби та відчуття чистоти також сильно впливають жорсткість води (мінерали в жорсткій воді можуть робити волосся тьмяним) та рівень пористості самого волосся.

Ми дуже цінуємо ваш зворотний зв'язок. Щоб ми могли підібрати для вас засіб, який забезпечить і бездоганну чистоту, і захист кольору, будемо вдячні за відповіді на кілька уточнюючих питань:

Який у вас тип шкіри голови та як часто ви зазвичай миєте голову?

Яка у вас вода (м'яка чи жорстка, чи є накип у чайнику)?

Які кондиціонери чи маски ви використовуєте після цього шампуню?

Ваші відповіді допоможуть нам надати вам персоналізовану рекомендацію. Будемо раді продовжити спілкування.
      З найкращими побажаннями, провідний технолог бренду Mood, Олександр Шевцов

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BestLinePRO. Об'єм: 1 л

• Анжела К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Користуюсь даним шампунем з листопада минулого року, хочу зауважити що для мого довгого та фарбованого волосся це справжня знахідка, бо після використання цього шампуню волосся стало м'якіше, краще розчісується та має блиск.
    Дякую за швидку доставку та гарне обслуговування!

Переваги:
    Має легкий та приємний аромат
    Недоліки:
    відсутні

Доброго дня, Анжело.
      Дякуємо за такий детальний та надихаючий відгук про шампунь Mood Color Protect Shampoo для фарбованого волосся.

Нам дуже приємно, що за цей тривалий час використання ви переконалися в ефективності продукту. Те, що шампунь став справжньою знахідкою для вашого довгого волосся, зробивши його м'якішим, блискучим та легким у розчісуванні, - це найкращий результат, якого ми прагнемо.
      Ми дуже цінуємо вашу довіру до бренду Mood.

Дякуємо, що обираєте нас. Нехай ваше довге волосся завжди сяє здоров'ям та красою.
      З найкращими побажаннями, провідний технолог бренду Mood, Олександр Ш.

• Алена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: NORMALS

Все добре

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Дуже добре піниться і промиває волосся!

Переваги:
    Зараз приємний
    Недоліки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про шампунь Mood Color Protect Shampoo! Ми раді, що ви відзначили його здатність добре пінитися та ефективно очищати волосся. Для фарбованого волосся особливо важливо дбайливе, але якісне очищення, і ми раді, що наш шампунь вам у цьому допомагає. Дякуємо за ваш вибір!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Обожнюю цей продукт! Швидко приїхало замовлення!
    Замовлю не 1 раз щє

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Шампунь хороша підходе для фарбованого та зрілого пористого волосся

Переваги:
    З кондиціонером краще використовувати,добре вимтває
  • Антоніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Чудовий шампунь! Користуюсь з липня минулого року. Волосся після освітлення було в жахливому стані, як пакля. Завдяки шампуню, кондиціонеру та масці цієї ж лінійки волосся слухняне та шовковисте. Має приємний, ненав'язливий аромат гранату. Рекомендую.