Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Шафа пряма з ящиками Еверест Бриз ШП-4 венге + дуб молочний (DTM-2296)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір фасаду: Німфея альба. Колір корпусу: Німфея альба

Інструкції нема

Переваги:
    Все вроді норм. Але хто не вміє складати меблі- буде тяжко в одних погана інструкція, а в інших ЗОВСІМ НІЯКОЇ
    Недоліки:
    Нема інструкції
  • Артур К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Німфея альба

Шкаф достаточно хороший, за свою цену, порезка и поклейка хорошо, направляющие - самые простые, хотелось бы хотя бы телескопы. Интересное решение с черными ножками- норм решение. Ручки черные, пластиковые, смотрятся стильно, по удобству на вкус и цвет, скорее хорошо, чем плохо. Общая оценка продукта - хорошо. Доставка в Чернигов по НП +1500 грн, учитывайте при заказе. Упакован хорошо. Изъянов и косяков не было. Продавцу оценка- отлично, все оперативно, вежливо, слаженно, все понравилось.

Переваги:
    Недорогой, удобный, современный, цена/ качество
    Недоліки:
    Не крашеная тыльная стенка двп, дешёвые направляющие ящиков
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Шкаф поставляется в разобраном виде, упакован в две коробки. Размер /- 2105×55см×15см. Коробки довольно тяжелые (одна из них под 45-50кг, другая 35-40кг). Чтобы закинуть на багажник на крышу легковушки / поднять на этаж - берите помощника). Доставка Новой Почтой из пригорода Запорожья в Харьков (отделение-отделение) обошлась в 1315грн.
    Упаковка хорошая. Помимо базовой картонной коробки , изнутри по углам вложены картонные уголки, а снаружи по всем граням дополнительно проклеено плотным катронным уголком.
    Ни единого скола. За упаковку "Мое уважение".
    Инструкция простенькая, но интуитивно понятная.
    Отверстия все совпали. Под петли дверей и направляюшие ящиков отверстия намечены.
    Петли DC (по 4 петли на дверь), ящики на колёсиках.
    Задняя стенка и днища ящиков - из серо-коричневого двп (не ламинированого).

В целом приятный, бюджетный шкаф.

Переваги:
    Отличная упаковка, проста сборка, хорошая функциональность.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Сергію! Дякуємо Вам за чудовий відгук з фотографіями! Ми дуже раді, що наші меблі виправдали Ваші очікування і принесли задоволення. Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволений якістю та дизайном наших виробів. Сподіваємось, що меблі служитимуть Вам довго і даруватимуть комфорт у Вашому домі. Якщо у Вас виникнуть питання або побажання, завжди раді допомогти! Дякуємо за вибір нашої компанії!

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: chip. Колір корпусу: Венге темний

Нічого надзвичайного, шафа як шафа. Зібрали без проблем, всього вистачило. При обережному користуванні служитиме довго, своїх грошей точно коштує.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Німфея альба

Чудова стильна шафа, все подобається, але замінили на кращі направляючі в шухлядах, бо ті, що в комплекті зовсім жахливі. Колір супер, впишеться в будь який інтер'єр

Переваги:
    Гарна шафа, швидко зібрали
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Німфея альба

Шафа без ушкоджень. всі отвори співпадають. Бажано більш розширена інструкція

Переваги:
    Ціна якістт
    Недоліки:
    Коротка інструкція
  • Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель

Непогана шафа. Замовляв на балкон для риболовного спорядження. Ширина балкона 106 см. тому були незручності при складанні. В загальному мене все влаштувало.

Переваги:
    хороший товар
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  ALBAMIX

Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Німфея альба

В описі шафи не було вказано, що задня внутрішня стінка шафи не білого кольору. А просто коричнева фанера. Вигляд не дуже- білі полички, білі бокові стінки і коричнева фанера ззаду. Прохання продавцю вказувати цю інформацію в описі або внести зміни в виробництво та на майбутнє фарбувати задню стінку, щоб шафа в середині мала більш естетичний вигляд

Переваги:
    Зручна шафа
    Недоліки:
    Не гарно виглядає в середині
    • Продавець  ALBAMIX

Дякуємо за відгук,та дякуємо замовлення, передали побажання на виробрництво! Гарного дня

• Лєна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Венге темний/Дуб молочний

Все було б чудово , але одна з деталей прийшла з тріщиною.Продавець погодився замінити ,інша прийшла ще гірша. Розбиратися хто винен а хто ні , не було вже бажання .Настрій зіпсовано , шкаф теж залишився без дверей.Бажання замовляти меблі через інтернет магазини відпало назавжди.

• Кар
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель

В сборке не сложный шкаф, но нужно уметь пользоваться инструментом и иметь базовые понятие относительно сборки мебели. инструкция не информативная - просто листик с рисунком шкафа и перечислением всех элементов конструкции с указанием размеров и фурнитуры. Все основные отверстия были накернены сразу, единственное не было отверстий под крепление штанги, пришлось повозится.
    Шкаф получился устойчивый. Не хватает в данной модели антресоли. И в фурнитуре если бы на пару саморезов положили бы больше, тоже не помешало бы.

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Перевершили очікування. Гарно і компактно запаковано. Після розпаковання пошкоджень не було. Порадувала розмітка під дрібні саморізи. Інструкція в комплекті. За два тижні до цього брав шафу в іншої компанії, то описаних дрібничок не було. З Київа до Полтави доставили САТом за добу. В іншій компанії чекав 24 дні. Вага шафи 95 кг за накладною перевізника..

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге/Дуб молочний

Шкаф в норме, сложности с петлями небольшие были и ящики позиционировать пришлось, чтоб не цепляли друг друга.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Фурнитура
    • Продавець  ВерестМ

Александр, спасибо за Ваш отзыв. По поводу фурнитуры... на протяжении последних пяти лет мы работаем исключительно с одним из лучших поставщиков фурнитуры в Украине. За это время данная компания зарекомендовала себя как надежный партнер, реализующий продукцию с оптимальным соотношением цены и качества. Гарантия на данную мебель составляет 18 месяцев поэтому, если что-то случится с фурнитурой, Вы всегда сможете к нам обратиться.

• Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Доставка вовремя, мебель рабочая.

Переваги:
    Все ок.
    • Продавець  ВерестМ_old

Спасибо за отзыв! Рады, что Вам понравилось!

• Ксения И***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Спасибо за быструю доставку, шкаф супер,отдельно хочу отметить мастеров которые сделали отметки на шкафу и тем самым упростили работу.

Переваги:
    Рекомендую
    • Продавець  ВерестМ

Ксения, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель

Отличный шкаф. Быстрая доставка. Есть инструкция. Вдвоем собрали за полдня. Смотрится очень круто. Сам шкаф достаточно вместителен.

Переваги:
    Качественные материалы
    • Продавець  48 квадратов

Добрый день. Спасибо за отзыв)

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Венге темний

Хочу узнать я могу вернуть вам назад шкаф?

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: chip

Вообщем вместительный шкаф, но при сборке оказалось что в комплекте нет ни шестигранника которым полки прикручивать, не хватило двадва конфирмата чтобы полки прикрутить, как на такой большой шкаф мало гвоздей дали, и саморезов под завесы, заглушек тоже мало

Переваги:
    Вместительный
    Недоліки:
    Очень мало росходников,в виде саморезов и гвоздей, и пакет приехал розорван, всё перемешано, в результате чего в завесы попали гвозди
    • Марина К***

вот и лицо всей ВИПовости
      всё в духе времени

• Ирина С***
    Продавець: chip

Добрый день! Подскажите, пожалуйста, будет ли ещё в наличии по 3350 грн???