Відгуки покупців про Чоловічі лляні капці Еліт TZLDN з відкритим носком 39/40 26,5 см Темно-сині
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Темно-синій. Розмір: 46
Шукав тапки на 45 розмір ноги. Ці 46-47 добре підійшли. Гарний літній варіант, щоб не потіли ноги, при цьому були легкі та приємно носились. І виглядали нормально ))
- Переваги:
- Не потіють ноги, хороша дихаюча устілка та тканина
Відповідність повноті
Середнє
Замале
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо, Іване, за чудовий відгук! Раді, що ви знайшли саме те, що шукали, і залишилися задоволені якістю . Носіть із задоволенням!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Коричневий. Розмір: 46
Хороші, удобні
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо, Романе, за ваш відгук! Ми раді, що вам все сподобалось. Носіть із задоволенням !
- ТаисВідгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Коричневий. Розмір: 40
Хорошие тапочки, тихие, удобные, приятный стопе лён. Размер соответствует, на 39-40 26см точно есть. Учтите, там идёт углубление по периметру, каёмка не в счёт к см.
- Переваги:
- Лён
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо за чудовий і інформативний відгук! Раді, що ви знайшли саме те, що шукали, і залишилися задоволені якістю!
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Темно-синій. Розмір: 48
Зручні,приємна на дотик тканина.Не слизькі ,якраз для паркету і безшумні .Гарно,надійно прошиті.
- Переваги:
- Виглядає краще ніж на картинці.Великий розмір.
- Недоліки:
- поки не знайшов
Відповідність повноті
Середнє
Відповідає
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Темно-синій. Розмір: 42
Загалом, симпатичні капчики, але дуже слабенькі, довго не протримаються. До цього були Inblu з пробковою устілкою, то вони майже 2 роки трималися.
- Переваги:
- Симпатичний дизайн, приємні на нозі
- Недоліки:
- Правий капчик розлізся за півтора місяця при щоденній експлуатації,
Відповідає
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що капці не виправдали ваших очікувань.Ця модель завжди відрізнялася надійністю і довговічністю-жодних нарікань не було,тільки позитивні відгуки.Дивно,що розлізся тільки один капець.. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти!