Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.76/5
на основі 22 відгуки
  • Лілія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Я так розумію, що всі коменти тут не дійсні. Люди, ніхто так не активує картки. Вам надсилають а4 аркуш з інструкцією, як ви повині надіслати комусь на вайбер 850 грн, тобто у людей всі дані вашої картки, а ви їм ще 850 грн надсилаєте за активацію, яка безкоштовна від офіційних операторів.

Недоліки:
    Шахрайство
    • Продавець  Зв'язок є!

Доброго дня.

Ваші звинувачення у "шахрайстві" є безпідставними та є результатом виключно вашої неуважності до умов замовлення.

Попередження на фото: На головному зображенні товару, яке ви бачили першим, великим шрифтом зазначено: «Оформлюючи замовлення, ви підтверджуєте згоду з умовами акції (див. опис товару)».

Умови в описі: В тексті опису чітко вказано про обов'язковий одноразовий платіж 850 грн за активацію лінії.

Економічна вигода: Офіційна вартість аналогічних пакетів сьогодні становить 550 грн/міс, тоді як цей спецтариф коштує лише 170 грн/міс. Сплата 850 грн за підключення окупається за 2.5 місяці, після чого ви економите 380 грн кожного місяця.

Ваша реакція: Ми неодноразово намагалися зв'язатися з вами для роз'яснень, проте ви скидали виклики та ігнорували повідомлення.

Наголошуємо, що це перший негативний відгук за всю історію нашого магазину. Усі інші відгуки від реальних покупців є правдивими — люди успішно користуються тарифом і задоволені реальною економією коштів.

Провина за те, що ви не ознайомилися з відкритою інформацією перед покупкою, лежить виключно на вас. Якщо економія у 4500 грн на рік вам не цікава — робіть повернення товару через послугу "Легке повернення" від нової пошти і ми вам повернемо гроші назад

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Велике дякую за стартовый пакет. Все пройшло чудово. Продавець одразу зателефонував для уточнення деталей. Швидка відправка. Все працює як вказано у оголошенні, ціна тарифа дійсна рік. У нашому випадку ще дістався легкий номер для запам'ятовування. Мої рекомендації.

Переваги:
    Доброзичливість, без підводних каменів, все працює
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

все як в описі про товар

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Хороший пакет від приємного продавця. Замовляла активований. Дякую!
    Брала для літньої людини саме цей, бо багато хвилин на інших операторів.

Переваги:
    Ціна, багато хвилин на дзвінки іншим операторам
  • Охоцький Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Замовив 2і сімки з цим тарифом по варіанту #2 (тобто вже активовані продавцем), На моє прохання відправити у максимально стислі строки продавець відгукнувся та оперативно оформив та передав товар в службу доставки, Також бонусом підшукали 2 схожі номери з однією відмінною цифрою. Після отримання все товару надав супровід по встановленню та використанню, оперативно реагує на звернення. Однозначно рекомендую продавця!

Переваги:
    Гарний та доступний тариф як для дітей
    Недоліки:
    Відсутні
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Спочатку поставився скептично. Але вирішив все ж таки зробити замовлення. Продавець звʼязався дуже швидко, компетентно відповів на поставлені питання. Враховуючи сьогодні вартість тарифів, то це топ за свої гроші. Купляв сім в автомобіль. Картку вже активував продавець, до додатку під єдналась без проблем. Все працює без нарікань. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Вигідний тариф на сьогоднішній час.
    Недоліки:
    Хотілось би дешевше вартість активації.
    • Продавець  Зв'язок є!

Дякуємо за відгук! Так, Vodafone бере оплату за підключення акції, але це тільки 1 раз та вона швидко окуповується. Якщо порівняти: найдешевший тариф Vodafone FLEXX GO коштує 420 грн на місяць, тобто за 3 місяці це аж 1260 грн витрат.

Бажаємо вам приємного користування вигідним тарифом і будемо раді новим замовленням!

• Геннадій Я***

Супер!

• Антоніна К***

Товар відповідає опису

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Дуже дякую продавцю за його працю. Тариф відповідає заявленим критеріям. Попросила додатково активувати сім карту, щоб не гаяти часу. Карта приїхала вже робчою, вставила в планшет і користуюсь. Продавець передзвонив, домовились про терміни доставки. Додав знижку на наступну покупку.

Переваги:
    Товар відповідає заявленому. Приємний і відповідальний продавець.
  • Артем Б***

Супер все як в описі, все зробили . Все працює

Переваги:
    Дешевий тариф
    Недоліки:
    Не має
  • Антоніна К***

Все чудово

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Все працює відповідно вказаних умов.За таку ціну гідний продукт.
    Велика подяка Валентину за чуйність і професійні відповіді на всі питання.

Переваги:
    Ціна і оперативність виконання замовлення.
  • Александр П***

Отлично

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Спасибо магазину и менеджеру.
    Только заказала,сразу со мной связались,объяснили подробности по тарифу,активировали карту.Выслали в тот же день.На следующий день уже получила посылку.

Переваги:
    Хороший тариф. Безлимитный интернет.
    Недоліки:
    Пока не увидела.
  • Микола Т***

Гарний тариф

Переваги:
    Прийшов активований, все працює як й обіцяно
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Щиро вдячна за оперативність. Замовила повторно стартовий пакет.

Переваги:
    Вигідний тариф.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Андрей

Отличный пакет!
    Продавец связался сразу, уточнил все детали, активацию пакета сделал до отправки, я оплатил заранее, доставка менее суток НП,
    карта пришла готовая к использованию, вставил в тлф и ОК, тариф и условия как в описании, по всем вопросам связались и проконсультировали без проблем, покупкой доволен, рекомендую, подводных камней не было!
    Продавцу огромное спасибо, все четко и подробно!

Переваги:
    Качество/цена
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Дуже задоволена. Усе працює. Найкращий тариф на сьогодні для мене. Доступна ціна послуги. Краще не придумаєш.

Переваги:
    Безліміт у мережі і безлімітний інтернет. Є 400 хвилин на інші номери.
    Недоліки:
    Не виявила. Усе працює.
  • Зоя Л***

Щиро вдячна.

Переваги:
    Найкращий тариф на сьогодні для мене!
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Я вже в другій раз купляю даний пакет. Сплативши 200грн за стартовий пакет та 550грн за його активацію, я отримав можливість щомісячно мати 50гб інтернету та 400хв дзвінків на інші мережі всього за 90грн/міс. До того ж як тільки я вставив картку у свій смартфон компанія Vodafone запропонувала підключити "Рік без абонплати" за 950грн. Таким чином місячна вартість даного пакету мені обійшлася 142грн, що немає у жодного мобільного оператора! До цього хотілося би відмітити гарне обслуговування і швидку доставку. Дуже дякую. Я задоволений.

• Лілія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Менеджер був дуже компетентний, відповів на всі мої питання, знайшов самий той стартовий пакет, який мені підходив на даний момент, вирішив мій запит на підключення мобільного телефону швидко, дуже дякую.

• Вдадислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Зв'язок є!

Все як у описі: треба поповнити та активувати. Після запуску тариф зручний і вигідний для інтернету.