Відгуки покупців про Підштанники чоловічі DUNA 2650 170-176 см Чорні (4823094635240)
- михаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Пол часа одевал,это не мужские подштаники, а женские колготки, сплошное неудобство,кто это производит
- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Полный хлам
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Заказала татові XL , у нього 52 розмір на штанів, він в ці не вліз!! + тонкі прозорі. Не беріть!
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкі
Відповідність розмірній сітці
Замале
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже тонкі, дуже вузькі і надто довгі. Матеріал холодить. Я худий до речі: 180 см, 63 кг. Якщо вони на мене не налазять, страшно уявити, що там у інших.
- Леся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Товар відповідає вимогам.
За таку ціну -відмінна якістьВідповідність розмірній сітці
Відповідає
- Валерия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Таке.
Чоловіку не сподобались( - Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Очень тонкие. сильно узкие(похожи на женские колготки), думаю больше подошли бы женщинам.
- Переваги:
- Недоліки:
- смотри комментарий
- Золотухина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Беру вже втретє саме duna, подобається якість
- Переваги:
- Не дорогі, якісні
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
От мужских кальсонов только название.
По факту это женские капронки только карманчик есть на переднем месте. - СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Ношу під час прогулянки. Свою функцію виконують. Не для сильного морозу. При зрості 182 см і вазі 77 кг дещо тіснувато, але не критично. Зі спини сповзають. Рік виготовлення - 2016.
- Переваги:
- Свою функцію виконують
- Недоліки:
- Незручні
- Губський С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Материал как у толстых колгот. Посмотрим как будет носится.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Это не кальсоны, это скорее колготки) нога просвечивается
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Замовляю третій рік підряд. Завжди задоволений.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Шуминський П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже вузькі, на худих тільки, але я не товстий, 78кг, зріст 177см. Сидять неприємно, зпереду вище натягується чим ззаду і від цього неприємне відчуття ніби не так надів.
- Переваги:
- Дешеві
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Немає ні якій ні розмір ні тканини
- Переваги:
- Недоліки:
- Усі