- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: SmartX. Колір: Чорний
Купила чоловіку на подарунок, на свій страх і ризик. Тримає чудово Айфон 13 про макс у важкому чохлі. Із своєю задачею справляється. Крутецький гаджет для водіїв
- Переваги:
- ідеальний тримач у авто
- Продавець SmartX
Вітаємо, Вікторіє! Дуже вдячні за Ваш відгук та оцінку. Раді, що Вам сподобався магнітний тримач. Нехай чоловік користується із задоволенням!
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
тестував на 15 про макс, по місту їздив ні разу телефон не злетів та не впав
- Переваги:
- просте та надійне кріплення, зручно користуватися
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець LOCKIT
Доброго дня , ми дуже раді що тримач виправдав ваші очікування. Дякуємо за ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Мартін Н***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Найліпший тримач зі всіх що в мене були. Я професійний водій. За кермом по 12 годин на добу. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактний, добре тримає телефон
- Продавець LOCKIT
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!))
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Тримач просто супер. В мене в авто завжди була проблема з тим, як закріпити зручно телефон, особливо, коли зʼявився IPhonProMax 15, а він великий і важкий. Цей тримач прекрасно справляється зі своєю роботою. Я кріпила на скло - дуже легко і тримає телефон міцно на магніті. Рекомендую!
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Дуже класний тримач. Надійно фіксує телефон — навіть коли їдеш по поганій дорозі, нічого не гойдається і не падає. Зручно, що можна причепити куди завгодно, і добре тримається на присосках. Тому щиро рекомендую
Окремо хочу відмітити сервіс — після отримання замовлення мені одразу подзвонили, запитали, чи все прийшло в гарному стані, і навіть надіслали відео, як користуватися тримачем. Дуже приємно, коли так дбають про клієнтів- Недоліки:
Доброго дня, Тетяно.
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Нам надзвичайно приємно чути, що тримач виправдав ваші очікування і поводиться на дорозі саме так, як має — надійно та стабільно. Ми дуже цінуємо, що ви відзначили нашу роботу та сервіс.
Ми завжди стараємось, щоб кожен клієнт отримував не лише якісний товар, а й повну підтримку: пояснення, відео, поради та швидкий зв’язок.
Бажаємо вам зручного користування та багато комфортних поїздок!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Швидко прийшло
- Переваги:
- Гарна якість, міцно тримається, доступний
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Бажаємо приємного користування
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods. Колір: Чорний
Прийшло швидко, упакування надійне. Сам тримач тримає надійно і добре, а особливо присоска, за яку я найбільше переживав
- Переваги:
- Сила тримання
- МартаВідгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
не тримається саме вакуумом на торпеді, але в наборі є наліпка, яка чудово тримає
- Переваги:
- добре тримає телефон
- Недоліки:
- без наклейки не чіпляється до торпеди
- Продавець LOCKIT
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
З мого особистого досвіду користування впродовж більше місяця, я лиш підтверджую всі вже наявні тут схвальні відгуки.
Сервіс класний, молодці, приємна небайдужість. Виріб якісний, тримає того смартфона прекрасно, виглядає за свою ціну мінімалістично-хайтеково, не дешманськи. В супер ями я не втрапляв, і не планую, але на міських горбатих дорогах магніт працює бездоганно. В комплекті є додаткове кільце для чохла, також кругла платформа під розмір присоски, на випадок, якщо є потреба кріпити на текстурну поверхню торпедо. Навіть міні-серветки для очистки поверхні))
Я закріпив на лобове, влітку на температурах буде видно, чи триматиме присоска. Перекину на торпедо, раптом ні.
Наразі я максимально втішений, що мені продали таке вдале рішення. Рекомендую магазин!- Переваги:
- Швидке і оптимальне за ціна/якість вирішення питання
- Недоліки:
- Наразі немає
- Продавець LOCKIT
Дякуємо за такий розгорнутий відгук) Користуйтесь з задоволенням!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Брав в цьому магазині штативи, тепер вирішив замовити аксесуар для свого авто. Магнітний тримач тримає добре. В мене немає магсейф тому скористався кільцем який був у комплекті. Якістю задоволений.
- Продавець LOCKIT
Сергій дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням)
- Юрий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свої гроші супер
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного користування
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
магніт треба клеїти на сам телефон або чехол з рівною поверхнею! якщо поверхня рефльонна то магніт відпадає!
поклеїла на рівний чехол і вакумом приклеїла до лобового скла і тримає просто шикарно!! головне правильно його приклеїти і буде тримати годами і не відпадати!
замовила ще й чоловіку )- Переваги:
- за такі гроші просто чудовий тримач
- Недоліки:
- магніт підходить не на всі поверхні чохла
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Користуюсь вже декілька місяців, дуже задоволений якістю та функціями. Рекомендував знайомим, вони теж задоволені. Цей тримач краще що є на ринку!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже хороший тримач, доставили вчасно, рекомендую!
- Переваги:
- Дуже добре тримається і тримає телефон
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую все супер гарно тримає телефон
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді що автотримач виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування
- Назар М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарно кріпиться до скла,магніт сильний,s23 ultra надійно тримається
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісні матеріали, гарно тримається сам тримач і телефон
- Переваги:
- Якість, як тримається
- Недоліки:
- Не побачив
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальний пластик добре кріпиться на чисте скло.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарно тримає телефон...навіть на не рівній дорозі
- Переваги:
- Дизайн.магніт
- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не очікував що так класно триматиметься і на склі і на торпеді
- Переваги:
- Не відпадає
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сам матеріал все супер
Ціпляти тільки на скло або рівна поверхня, структурні панелі не візьме, на склі сидить намертво, 14 про чохол Magsafe, не злітає навіть на ямах, у цілому все супер.
- Ярослав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Давно вже відомий своєю якістю тримач, але хотів би відмітити чудову ціну у порівнянні з такими ж тримачами, які у конкурентів чомусь мінімум у 2 рази дорожчі. Дякую за чудовий товар
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Білий
Замовлення виконано швидко. Дякую. Тримач якісний, тримає телефон дуже добре. Топ.
- Переваги:
- Компактність, зручніть, збірка, якісний пластик
- Продавець LOCKIT
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!))
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Вітаю, товар належної якості, міцно тримає телефон і магнітиться до необхідної поверхні
- Продавець LOCKIT
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволення!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Тримач хороший, до лобового скла гарно тримається, магніт теж добре тримає телефон навіть на ямах. Нарікань немає, рекомендую
- Продавець LOCKIT
Дякуємо за відгук! Користуйтесь у задоволення!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Були деякі труднощі з новою почтою, але то не вина магазину, магазин одразу був готовий допомогти а це головне
- Переваги:
- Зручно, дешево
- Продавець LOCKIT
Дякуємо вам за відгук . Користуйтесь із задоволенням. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди радо допоможемо )
- МАКСИМ О***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods. Колір: Чорний
Тримач тримає відмінно. За пів року користування ще ні разу не відпадав і не ламався. Рекомендую
- Маряна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую,товар супер,ціна прекрасна. Якість чудова!
Рекомендую. Не дорогий якісний тримач!
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: SmartX. Колір: Чорний
Соответствие описанию
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Компактний, міцно тримає телефон як і на лобовому склі так і на люку
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods. Колір: Чорний
Гарний товар, усе відповідає опису
- Ігор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Магнітне кільце не тримається міцно на чохлі. При відєнанні від магнітного держателя кільце залишається на держателі.
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Чорний
Тримач чудовий, магніт тримає телефон міцно!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Павло! Вдячні за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Чудова якість за свої кошти
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Чорний
Класний тримач, магніт супер!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ростислав! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: LOCKIT. Колір: Чорний
Гарний тримач.
Встановився на торпеді без проблем.
На вибоїнах та поворотах телефон тримається.
Недоліків поки не виявив.- Продавець LOCKIT