Відгуки покупців про Ліхтарик СОВ LED компактний Warsun T7 PRO 800Лм металевий корпус, USB-C, магніт, кліпса, стробоскоп, потужний кишеньковий ліхтар
Є в наявності
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
Якісна збірка, довго і яскраво світить. Вже другий такий сами купив.
- Переваги:
- Все чудово
- Рома М***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
Дякую вам
- Продавець Bytech
І вам дякуємо за покупку. Приємного користування
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
Зручний, легкий, подобається, що корпус металевий
- Переваги:
- Міцний, довго тримає батарея
- ІванВідгук від покупця. Продавець: PlayNext
Гарний ліхтарик за свої кошти
- Переваги:
- Ціна,наявність магніту
- Недоліки:
- Кліпсу потрібно приклеїти
- Азіз Б***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Маленький удобный компактный и очень ярко светит.
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Кнопка в неудобном месте и садиться быстро.
- Люк Б***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Very compact. Battery lasts long time. However the built in red light cannot be used on its own, only as flashing red/blue combination.
- Переваги:
- Compact
- Недоліки:
- No red light
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
все добре працює
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Хороший фонарик! Светит хорошо, маленький! Доволен!
- Переваги:
- Маленький, легкий!
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
Довго тримає батарея
- Завертаная И***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Кілька режимів, дуже легкий і компактний, для моєї сумочки малої, або будь-якої кишені
Є кріплення, як у ручки, можна дійсно причепити на одяг
Я розумію, що ліхтарик в телефоні є, та то не так зручно
Ще привабило, що батарейки не треба купувати
Задоволена - Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Виправдав всі очікування. Дуже крутий фонарик, в руці тримати одне задоволення. Однозначно пораджу своїм знайомим.
- Переваги:
- Ціна, розмір
- Продавець PlayNext
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук. Нам дуже приємно, що ліхтарик повністю виправдав ваші очікування, сподобався за розміром і зручно лежить у руці. Окремо дякуємо за готовність рекомендувати його знайомим — для нас це особливо цінно. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
Супер ліхтарик,довго тримає батарея
- Пурчел С***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Поки що я у захваті - плаский металевий корпус + кліпса дозволяє зручно носити ліхтарик у кишені та майже цього не відчувати. При відключенні світла ліхтарик завжди під рукою. Магніт тримає досить впевнено. Яскравий. Якщо акумулятор не підкачає, то буде ідеальний ліхтарик на кожен день за розумні грощі.
- Переваги:
- Легкий, компактний, type-c зарядка, магніт, кліпса
- Недоліки:
- Забагато зайвих режимів, нема блокування, нема пам'яті режиму
- Продавець PlayNext
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук. Нам дуже приємно, що ліхтарик справив настільки хороше перше враження, а його компактність, металевий корпус, кліпса, магніт і зарядка Type-C виявилися справді зручними у щоденному користуванні. Особливо цінно, що ви відзначили практичність під час відключень світла. Також дякуємо за зауваження щодо режимів, блокування та пам’яті режиму — такий зворотний зв’язок для нас дуже важливий. Сподіваємось, ліхтарик і надалі буде радувати вас у використанні. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Ризаненко С***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
В самому економному режимі вистачає на ніч. А можливо і більше не перевіряв. Трішки не вистачає маленького кілечка щоб вішати на ключі. Загалом дуже добре.
- Продавець PlayNext
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже приємно, що ліхтарик загалом вам сподобався і в економному режимі добре справляється зі своєю задачею. Також дякуємо за слушне зауваження щодо кільця для ключів — такий зворотний зв’язок для нас дуже цінний. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Подарував дівчині, їй сподобалось. Легкий, стильний, зручний
- Продавець PlayNext
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже приємно, що ліхтарик сподобався і став вдалим подарунком. Раді, що ви відзначили його легкість, стильний вигляд і зручність у використанні. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Все супер
- Продавець PlayNext
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Bytech. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик чудовий, світить яскраво.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Працює відмінно,задоволений.
- Продавець PlayNext
Дякуємо за відгук. Раді, що якість товару вам сподобалась!
- Федір П***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Жах, поганий ліхтарик, купив і викинув, не купуйте, погано світить і не тримає батарея, прийшов відкритий
- Продавець PlayNext
Нам жаль що так сталося, ми Вам два рази пропонували повернути кошти, на що Ви відмовились, і залишили ліхтарик собі
Він був відкритий тому що перед відправкою ми всі ліхтарики перевіряємо у всіх режимах
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: PlayNext
Маленький,міцний,гарно освітлює для свого розміру!
- Переваги:
- Розмір запальнички тільки,ще тонший.
- Продавець PlayNext
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що товар Вам сподобався. Будемо раді знову бачити серед наших покупців.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Маленький і зручний. Дуже яскравий. Була необхідність підсвічувати, то півтори години на найяскравішому режимі протягнув. Можливо і на більше вистачило би. Однозначно рекомендую
- Переваги:
- Маленький, яскравий
- Вячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: PlayNext
Штука офигенная!!!!
Упаковка на один раз, не на подарок, но то такое.
Маленький, лёгкий, металлический, магнит хороший, клипса, type-c. Оба фонаря светят очень широко и далеко, как на такую малютку, а COB даже ярче основного. Режимы мигания в каждом. Красно-синяя мигалка.
Короче, я очень доволен!!!
Один минус - цена.- Продавець PlayNext
Дякуємо за відгук! Ми стараємося надавати тільки якісні товари та сервіс. Якщо виникнуть питання — завжди на зв’язку.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: PlayNext
Гарний ліхтарик. Світить яскраво. Дуже компактний та зручний.
- Переваги:
- Компактний
- Продавець PlayNext
Дякуємо за відгук! Приємного користування!