Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ліхтар Quantum Nice blue 1WLED + 3WCOB 3xAА (QM-FL3041)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Як і обіцяв повідомляю наскільки вистачає комплекта батарейок: у користуванні сім діб, користувався приблизно півтори години на добу, просто щоб не сидіти у повній темряві поки немає світла. Вистачило на 10 годин. Світить іще, але площа освітлення зменьшилась до 3×3метри, а було 6×6метрів. Торцевим світлом не користувався, бо брав виключно як кемпінговий для освітлення кімнати приблизно 6×6 метрів.

Переваги:
    Проста конструкція, бокове світло вмикається простим роздвиганням.
    Недоліки:
    За таку ціну немає.
  • Олег

Залишу розгорнутий відгук.
    Дві доби у користуванні.
    Бокове світло: яскраве, вистачае для освітлення кімнати приблизно 6×6 метрів, брав просто щоб не сидіти у темряві коли виключають світло.
    Торцеве світло: світить досить далеко, але у центрі світлової плями-темна пляма(вибачте за тавтологію). Наче як тінь від лампочки або світлодіода,не знаю,що там у нього.Світовий потік так і проситься зробити ширше але я розумію що така конструкція (щось одне: або шерше світло, більше розмір, або компактність і дальність).І ще: прозорий пластик трохи подряпаний і при відображенні на світловій плямі трохи збільшується.
    І оце от: темна пляма подряпини виглдають не дуже. Але то таке.Я брав його як "кемпінговий" щоб не сидіти у повній темряві коли виключають світло, а торцевий теж згодиться.
    Наскільки вистачає комплекта батарейок-напишу. Я його і брав не на акумуляторах, а щоб був виключно на батарейках, щоб не думати чи попрацює ще, чи заряджати бо дали світло, а потім виключать і дадуть через шість годин.
    Ставлю тверду четвірку.

Переваги:
    Яскравість бокового світла, вмикається простим висуванням, плотно без люфтів, ну і є торцеве світло,завжди згодиться.
    Недоліки:
    За таку низьку ціну будемо вважати що їх немає.
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Купляли на подарунок. Дуже сподобався, яскраво світить! Навіть собі захотілось такий)

Переваги:
    Зручний
    • Представник бренду

Дякуєм, що обрали продукцію Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.

• Нина Е***

Отличный фонарик!

Переваги:
    Ярко светит
    • Представник бренду

Дякуємо, що обарли Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.

• Ирина И***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Светит не ярко. От солнечного света заряжается очень мало. USB которое в комплекте не подходит никуда.
    Не стоит таких денег

Переваги:
    Лёгкий
    • Представник бренду

Ви напевно переплутали товар для розміщення негативного відгуку.
      Ліхтар Quantum QM-FL3041 Nice 1WLED + 3WCOB використовує джерело живлення - батарейки, вони НЕ ЗАРЯДЖАЮТСЯ.