- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Кашемір. Колір корпусу: Кашемір
В цілому дуже гарна покупка, задоволена. Все, що потрібно було у комплекті для збору шафи. Зібрати було неважко.
- Переваги:
- Стильний колір кашемір, дизайн, є можливість використати і полицю і штангу. Добре витримує навантаження на кожну полицю.
- Недоліки:
- Було декілька сколів, покриття делікатне і тому потребує акуратного догляду за шафою.
Представник брендуДоброго дня, Людмила.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Кашемір. Колір корпусу: Кашемір
Шкаф супер. Працювали трошки не по інструкції, бо за нею пропонують спочатку стягнути основу зі всіх боків , а потім вже перевіряти по діагональним лініям чи правильно ви це зробили. Ми же вирішили спочатку скрутити основу без затягування, а потім стягували по одній вже перевіряючи чи є прямий кут між двома сторонами . Неприємна новина, що треба сверлити додаткові отвори, не у всіх є потрібний інструмент.
- Переваги:
- Колір бомба, все в комплекті
- Недоліки:
- Інструкція для шафи зі штангою, напевно ліньки друкувати окрему. Неприємна новина, що треба сверлити додаткові отвори, не у всіх є потрібний інструмент.
Представник брендуДоброго дня, Анна.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Нажаль так, в інструкції немає вказаної інфіормації про встановлення полиць. Однак у корпусі шафи є присаджені отвори полицетримачі.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Шафа гарна
Представник брендуДоброго дня, Андрій.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Графіт. Колір корпусу: Графіт
Шафа дуже сподобалася, за свою ціну дуже гарна якість. Пакування містить повну комплектацію всіх необхідних для збірки деталей. Дякую розетці за безкоштовну доставку
- Переваги:
- Швидка збірка, повна комплектація, відсутність браку, хороша якість
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Анастасія.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Графіт. Колір корпусу: Графіт
Задоволена покупкою,шафа приїхала без дефектів,гарна якість за не всі гроші світу.
Комплектацією я задоволена,по фото і опису мало б бути шафа з трьома поличками а приїхала з штангою для вішаків та 4 полики
Був нюанс на пункті видачі замовлення приїхало 2 однакові шафи.
Представник брендуДоброго дня, Катерина.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Кашемір. Колір корпусу: Кашемір
Якість шафи хороша,фурнітура якісна
- Переваги:
- Якісне покриття
- Недоліки:
- Погане пакування, приїхала з незначними пошкодженнями по кутах
Представник брендуДоброго дня, Олександра.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Приносимо вибачення за причинені незручності, пошкоджені кутики це наслідок транспортування. Нажаль, ми як постачальник, не можемо впливати на транспортування виробів службами доставки.
- Воюцкий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Самая неудачна покупка. Инструкция от другого шкафа не все нужные отверстия сделаны на изделии. Почему я как покупать вынужден доделывать работу завода ?
- Переваги:
- Приехал и то с задержкой в 2 недели
- Недоліки:
- Не совсем то что ждали . Не рекомендую
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Щойно дійшли руки до розпаковки та встановлення. Нещодавно придбав шафу і на жаль, залишився вкрай незадоволений якістю. Шафа прийшла в жахливому стані - велика частина поверхні була покрита дрібними ушкодженнями, збитою фарбою і подряпинами. На фото показав саме велике пошкодження, але насправді вся шафа покрита (дрібними) дефектами (на весь огляд не вистачило б галереї у відгуці). Це абсолютно неприйнятно для нових меблів. Дуже розчарований покупкою.
- Недоліки:
- Ушкодження по всій шафі.
- Лидия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Графіт. Колір корпусу: Графіт
Дуже довго чекали на замовлення, ок забрали , розпакували, є скори , ок збираємо , виходить під полки немає отворів , тільки під одну верхню , дякую що у чоловіка руки з правильного місця і він зробив ці поличці , таке враження що нам прислали шафу для верхнього одягу і просто поклали доп. поличкі
Представник брендуДоброго дня, Лідія.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Нам дуже прикро, що Ви лишилися незадоволені від покупки шафи. Присадка під полиці є у наших шафах. Буду дуже вдячна, якщо прикріпите фото стійок шафи з зовнішньої та внутрішньої сторони.
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Шафу замовили 2 травня. Розетка відправила товар 10 числа. 11-го шафу вже доставив кур'єр.
Вага відправлення вказана 61 кг. Посилка складається з двох пакувань: 1 - три полички, 2 - все інше (всі частини шафи, разом з кріпленнями).
По суті ця модель шафи є ідентичною з моделлю шафи Doros Promo без полиць посилання
Так, якщо Ви замовите шафу Doros Promo з полицями, то Вам надішлють звичайну шафу Doros Promo (разом із штангою), та додатково у іншому пакуванні цієї ж посилки відправлять 3 полиці.
Штангу ми не прикріплювали. Бо якщо ставити всі полиці, то штанга у шафі зайва.
До речі, інструкція, що йде в комплекті, має зображення шафи Doros Promo, тієї, що без полиць, зі штангою. Але, так як шафи ідентичні, то питань зі збіркою майже не виникло. Окрім питання щодо того, як прикріплювати полиці.
Глухих отворів для кріплень полиць у шафі немає, тому потрібно самому вимірювати та визначати бажану відстань між полицями, та робити свердлом отвори самостійно.
Всі необхідні деталі шафи, кріплення є в комплекті.
Шафа виконана в стилі мінімалізм, має гарний вигляд. Дуже містка.
Раджу!- Переваги:
- Вартість шафи, комплектація, зовнішній вигляд, шафа дуже містка, штанга у подарунок)
- Недоліки:
- Вартість доставки; відсутність в інструкції інформації щодо того, як прикріплювати полиці; відсутність в шафі глухих отворів для кріплень полиць
Представник брендуДоброго дня, Владислава!
Дякуємо, що обрали Дорос!
Перепрошумо за причинені незручності на етапі встановлення полиць до шафи. Ми обов'язково виправимо даний недолік у подальшому виробництві шафи Промо.
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Купила специально на балкон , чтобы прятать все вещи , подошел идеально )
- Переваги:
- Цена / качество
Представник брендуДоброго дня, Вікторія.
Дякуємо, що обрали Дорос!- Ольга
Виктория, что за антресоль у Вас ? Где брали?
- Уляна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Графіт. Колір корпусу: Графіт
Найкраще, що замовляла на розетці!
Дуже здивувалася, що була доставка на пунк видачі .
Дуже задоволена, все легко зібрала самостійно.- Переваги:
- Ціна, якість!
- Недоліки:
- Немає!
Представник брендуДоброго дня, Уляна.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Графіт. Колір корпусу: Графіт
Якість хороша, зібрав без проблем.
Всі комплектуючі на місті.- Переваги:
- Ціна, зовнішній вигляд, комплектація.
- Недоліки:
- Нічого критичного, інструкція була з іншої моделі.
Представник брендуДоброго дня, Євгеній.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
1. Фасадні дверей пошкоджений у декількох місцях. Багато сколів.
Якби шафа була безкоштовною, то можна б було закрити на це очі.
Але ж на неї заплачені гроші!! Чому люди мають платити за дефекти? При тому, що не вказано, то товар уцінено???
Прошу замінити двері. Як це зробити?
2. Не витрачайте гроші на цей жах (в додаток до сколів, конструкція хитка.. аби не впала..)- Недоліки:
- Фасадні дверей пошкоджений у декількох місцях. Багато сколів.
Якби шафа була безкоштовною, то можна б було закрити на це очі.
Але ж на неї заплачені гроші!! Чому люди мають платити за дефекти?
Представник брендуДоброго дня, Тетяна.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Приносимо вибачення за причинені незручності. Відправили запит на отримання Ваших даних для швидкого урегулювання ситуації яка склалася.
- Наталія Д***Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Графіт. Колір корпусу: Графіт
Замовила шафу для одягу дорос з полицями три тижні чекали і прийшла одна упаковка розмір 90см на 50,з цілої шафи, звісно я зробила відмову,але навіть ніхто не зателефонував
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Наталія.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Нажаль, ми як постачальник, не впливаємо на графіки відвантажень замовлень. Радимо, звернутися із запитом до відділу техпідтримки Розетка.