Картка Rozetka

Відгуки покупців про Фіксуючий гель для брів Joly:Lab Brow Fix Gel 10 мл (4823109408944)

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Тетяна Р***

Чудово фіксує брови

Переваги:
    Немає відчуття липкості
    Недоліки:
    Не виявила
  • Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Що з ним, що без нього - різниці немає. І це на тонких, не густих волосках. Сподобалось, що він прозорий і без різкого запаху. На цьому все.

Переваги:
    Прозорий
    Недоліки:
    Не фіксує

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що фіксація не виправдала ваших очікувань. Раді, що ви відзначили прозору текстуру та відсутність різкого запаху.

Ефект засобу може відрізнятися залежно від типу та структури волосків, але ваш відгук для нас дуже важливий — обов’язково передамо його команді для врахування.

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Вже декілька разів купувала собі, і на подарунки подругам. Не залишає білої плівки, гарно фіксую брови. Буду замовляти ще, не шукаючи альтернатив. Ціна якість найкращі

Переваги:
    Гарна фіксація, не залишає білою плівки, приємний запах
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Товар відповідає опису, чудово упаковано.

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Фіксування немає ніякого, на жаль .

Дякуємо за ваш відгук, Катеррино! Нам шкода, що гель не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над удосконаленням наших продуктів, і ваша думка для нас дуже важлива. Щодо фіксації, можливі декілька причин, чому результат виявився не таким вираженим, як очікувалося. Якщо брови дуже густі чи жорсткі, фіксація може бути менш помітною, для пом'якшення волосків рекомендуємо зробити процедуру ламінування - це легко і швидко з набором Home Lami Kit Joly:Lab. Якщо у вас залишаться питання щодо процесу або необхідні індивідуальні поради, ми будемо раді надати підтримку, щоб ви отримали бажаний результат.

• Галина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Не фекструет от слово вообще, резкий очень запах.

Переваги:
    Недоліки:
    Написала выше

Дякуємо за ваш відгук, Галино! Нам шкода, що гель не виправдав ваших очікувань. Щодо фіксації, можливі декілька причин, чому результат виявився не таким вираженим, як очікувалося. Якщо брови дуже густі чи жорсткі, фіксація може бути менш помітною, для пом'якшення волосків рекомендуємо зробити процедуру ламінування - це легко і швидко з набором Home Lami Kit Joly:Lab. Сприйняття ароматів є індивідуальною особливістю кожної людини. Якщо у вас залишаться питання щодо процесу або необхідні індивідуальні поради, ми будемо раді надати підтримку, щоб ви отримали бажаний результат.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Купила по відгукам і не пожалкувала. Добре фіксує не залишає білий наліт.

• Наталья Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Гель добре фіксує брови, не залишає слідів, має зручну щіточку. Запах має не дуже приємний, як на мене

• Нагребецька С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Сподобався гель для брів, беру не вперше, гарно фіксує та не залишає білий наліт

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Сподобався цей гель для брів. Гарно фіксує та приємно пахне.
    Для моїх брів після ламінування підійшов ідеально.
    Купила також на подарунки подружкам.

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Це вже друга моя покупка цього гельчика. Він дійсно виконує заявлене і гарно укладає та фіксує брови. Ефект тримається весь день. І ще має гарний аромат

Переваги:
    Гарно фіксує
  • Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Чудовий гель, поки що найкращий із тих, що пробувала. Не залишає слідів і плівок. Тим хто любить природній вигляд рекомендую. Дуже гарно фіксує брови на цілий день, але треба трохи зачекати щоб застиг, для цього особисто я використовувати потім іншу щіточку на якій не має залишків гелю.
    Планую брати на подарунок подрузі.

Переваги:
    Приємний запах, не залишає білих слідів, гарно фіксує
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Стійко фіксує, не залишає білих слідів, а цей вишневий аромат, просто клас. Зручна упаковка, та можна носити з собою у сумочці.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Відмінно фіксує брови на весь день. Зручна щіточка. Рекомендую)

• Нагребецька С***

Дуже гарно пахне

• Юліана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Цей гель для брів - справжнє відкриття для мене! Він дуже добре фіксує брови, утримуючи їх у вигляді протягом усього дня. Гель має легку текстуру і не залишає відчуття забетонованих вій. Він наче ламінування в домашніх умовах. А як бонус, має дуже смачний вишневий арома, нагадує парфюм.

• Даша Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Перший раз користуюсь фіксуючи гелем для брів та дуже задоволена покупкою. Гель укладає та закріплює волоски в потрібному положенні. Не залишає білого нальоту та не склеює волоски. Гарна знахідка для мене !

Недоліки:
    Не помітила
  • Єлизавета Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Відмінна фіксація, чудовий запах, щіточка зручна і добре прочісує волоски.

• Таня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Пахне, як парфуми лост Чері. Фіксує добре, вистачає на весь день. Щіточка гарно прочісує волосинки. Я дуже рада, що відкрила для себе цей гель.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Ніколи не користувалась гелем для брів.
    Joly : Lab фіксуючи гель для брів просто знахідка. Фіксує на цілий день, волоски лягають як вам потрібно. Запах це топ. Дуже сподобався. Рекомендую.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Досить гарний гель для брів, добре фіксує їх та ніби зволожує. Має приємний аромат та не залишає білого сліду (протягом усього дня). Щіточки я люблю трохи інші, але це дрібниці, засіб справді класний.

Переваги:
    Фіксація, немає білих слідів
  • Гук М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Чудовий гель! Добре фіксує і тримається цілий день, щіточка в міру жорстка, за рахунок чого добре прочісує брови, тепер однозначно мій фаворит до фіксації брів!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Гель гарно фіксує брівки. Не склеює волоски та тримає фіксацію протягом дня. Має дуже приємний аромат,який нагадує lost cherry)

• Лера
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Не лишає білого нальоту і дуже класно фіксує) Користуюсь майже місяць і можу сказати, що брівки стали більш доглянутими і охайними. І наче трохи густіші, можливо це все діє масло, яке в складі) товаром задоволена

Переваги:
    Приємний запах, ціна, класно фіксує і не лишає нальоту
    Недоліки:
    Не помітила
  • Карина
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Відтінок: Прозорий

Мій найкращий гель для брів. Тримається весь день, не залишає білого нальоту. На фото вкладала як раз цим гелем. Він ідеальний. І має дуже класний аромат