Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Іграшка для котів Collar GiGwi Speedy Catch Інтерактивна мишка 9 см Бежево-коричневий (15386)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Гарна іграшка, досить шумна, але кіт грався. З мінусів дуже швидко сідає батарейка.

Переваги:
    Коту подобалось
    Недоліки:
    Швидко сідає батарейка

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Ми передамо Ваші зауваження у відділ якості та врахуємо їх у подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Швидко збирае шерсть на колеса, треба чистити. А так кішці подобається, періодично грається, витримує солідні знущання і швиряння.

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Дмитрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Отличная мышь, коту понравилась! Спасибо!

Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Руслана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: AMK sports

Іграшка в першу ж хвилину поломилася. Гроші великі, як для іграшки, а вона - ніяка!

Недоліки:
    Іграшка в першу ж хвилину поломилася.
  • Бугера Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ПобЄвроТех. Колір: Коричневий

Добрий вечір.Мишка дуже гарна,м'яка тканина,не має постороннього запаху,гарна на вигляд, їздить,видає звук,а саме-пищить,моє кошеня мишкою грається,вподобала собі.Дякую вам за товар,мені теж іграшка сподобалася,теж виправдала мої очікування(теж хотіла,щоб мишка їздила).Дякую за швидку відправку посилки і гарне,акуратне упакування.Успіхів Вашому магазину.

Переваги:
    Їздить,пищить,працює на батарейці,веселий дизайн,не агресивний,не сумний,світлі і привабливі кольори.
    Недоліки:
    Недоліки відсутні.
    • Продавець  ПобЄвроТех

дуже Вам дякую за приємний відгук. так, вона класна)))

• Олексій К***

Гарна іграшка

Переваги:
    Киця в захваті
    Недоліки:
    Киця грається в ночі.

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Миша їздить та пищить, пригортає увагу котів. Їздити вона може тільки по ровній підлозі, не по ковроліну. Коти миттєво перегортають її, після чого миша звичайно нікуди вже не їде

Переваги:
    Нормальна задумка
    Недоліки:
    Схоже, виробник не пробував її перевіряти із живими тваринами

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала ваших очікувань. При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Рекомендуємо Вам звернути увагу на іграшки-дражнилки GiGwi або іграшки з дзвіночком.

• Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Мышка понравилась нашим двоим питомцам, кошке и собачке, мышка не лежит у них в доступности, я включая и даю им играть, тогда у них интерес поиграть. Кошка начинает первая, а собачке интересно у неё отобрать. Щенок наш подрос, если оставить мышку ему он её может испортить, а так уже 9 месяцев работает и интерес к ней есть.

Переваги:
    Интересная игрушка для кошечек и собачек
    Недоліки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Іграшка на 20 балів з 10)
    Кішка дуже задоволена, гралась мабуть десь 3-4 години з нею)
    Звісно вона не прям бігала за іграшкою, але була дуже зацікавлена, і настільки залучена у гру, що будь-що, що відбувалося в квартирі і якщо відволікало її, вона одразу ставала дибки від неочікуванності)

Переваги:
    Невелика, рухається в різні сторони, має тихенький писк
    Недоліки:
    Поки що не виявлено

• Олександра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Задумка прикольна, на перший погляд і якість нормальна. Але після першої ж гри перестала їздити, тільки пищить:(

Переваги:
    Концепція
    Недоліки:
    Перестала їздити

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Коту два года, вообще никак не реагирует)

Добрий день, шановний Павле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже шкода, що іграшка GiGwi Спресована котяча м'ята з пером не виправдала Ваших очікувань. Це могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки, вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у кота рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках. Для того, щоб кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні не досяжності для котика. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу.

• Дмитрий Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Прикольная игрушка, кот бегает за ней пол дня

Переваги:
    Кот доволен
    Недоліки:
    Стоимость

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою! Купуючи її, Ви отримуєте безпечну м'яку іграшку для кішок зі звуковим чіпом усередині, зроблену з якісних та міцних матеріалів.

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дуже сподобилась котику, іграшка починає рух від дотику лапки сама розвертається та звучить як мишка. Котик в захваті.

Недоліки:

Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!