- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: WOWtech
Ставлю 2бала по одной причине фиксатор пилки и ножа может запасть и нужно будет усилие чтобы его снять и сложить обратно скажу так этот мультитул в окопы не подойдёт от верки л***о со всего мультитула нормально это ножницы и плоскогупцы
Вітаємо.
Дякуємо за ваш відгук і що поділилися реальним досвідом використання.
Нам шкода, що мультитул NexTool Flagship Pro NE20203 не виправдав ваших очікувань. Фіксатор ножа та пилки в цій моделі дійсно має підвищену жорсткість — це зроблено з міркувань безпеки, щоб інструмент не складався під час роботи. У нових мультитулах механізм може працювати тугіше і з часом, після розробки, хід стає м’якшим.
Водночас ми розуміємо, що для польових або екстремальних умов такий характер фіксації може бути незручним. Дякуємо за зауваження — воно буде корисним для інших покупців при виборі інструмента під конкретні задачі.
Якщо у вас є підозра на виробничий дефект фіксатора, ви завжди можете звернутися до нас для перевірки товару в рамках гарантії або обміну. Ми відкриті до вирішення ситуації та готові допомогти.
- РодіонВідгук від покупця. Продавець: WOWtech
Чудовий тул за свої гроші
- Переваги:
- Якісна збірка, великі ножиці, рівні плоскогубці
- Недоліки:
- Як на мене немає
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: WOWtech
Якісний мультитул. Рекомендую продавця!
- Продавець WOWtech
Вітаю. Дякуємо Вам за позитивний відгук на наш товар та магазин!
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: WOWtech
Мультитул бомбєзний, хто купить по такій ціні - повезло...
- Переваги:
- Замки на ножі та пилці
- Недоліки:
- Трохи б легший був...
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: WOWtech
Мультитул якісний не люфтить чітко все відкривається тактильно приємний ,замок лайнер лок ножниці взагалі клас,просто якісна річ!!!Дякую!!!
- Переваги:
- Якість!
- Продавець WOWtech
Вітаємо, Юрію. Щиро вдячні за розгорнутий відгук, будь ласка, звертайтесь ще! Мультитул дійсно гарний за свої гроші!
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свої гроші норм девайс
Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Козловский А***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Мне зашел. За эти деньги вполне. Удобная клипса. Мне карман не тянет. Таскаю его везде.
- Переваги:
- Удобен. Подпружиненные пассатижи.
- Недоліки:
- По сравнению с лизерманом конечно чуть не дотягивает. Лизерман более замылен и не давит в ладонь. А этот продавливает острыми краями. Если работать в перчатках, то норм.
- Продавець ARMYONE_PRO
Дякуємо за відгук
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Колір: Сірий
Якість супер
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: СімкА. Колір: Сріблястий
У мультитула є дві версії: одна з фіксатором інша без. В описі вказано версію з фіксатором ( кт5020), а по факту приходить (NEO105). Дуже розчарований, більше не буду тут замовляти. Товар купував на подарунок і повернути гроші, щоб придбати щось інше не маю.
- Переваги:
- Мультитул нормальної якості
- Недоліки:
- Невірно вказана модель/прийшов інший товар
- Продавець СімкА
Олександр, вітаємо. Нам дуже прикро що так сталося, від виробника поступала інша інформація. Ми відокремимо ці дві моделі в продажі. Як Ви проговорювали з менеджером в телефонному режимі в якості компенсації для Вас діє безкоштовна доставка на наступне замовлення в нашому магазині. Вибачте за незручності. Мирного неба.
- Олександр
Підтверджую, продавець СімкА продає товар що не відповідає опису. І реакції від Розетка я так розкмію нуль. Теж прийшов мультитул без фіксатора і ще хто зна з якими спрощеннями. Може ще й леза з фольги. Гидотні враження від покупки. :(
- Продавець СімкА
Олександр, вітаємо. Так, ми помилились і відправили Вам інший товар, модель КТ5020 та NE0105 візуально з однаковими упаковками, тому Ваше зауваження цілком оправдане.
Вам відправлена інформація в особистий кабінет відносно повернення товару, оформіть заявку на сайті. Кошти будуть повернені на вказаний рахунок в заявці.
Вибачте за незручності.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Хороший інструмент за хорошу ціну. Рекомендую
- Продавець ARMYONE_PRO
Добрий день, дякуємо вам за відгук
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свої гроші добротний мультитул. Є свої невеликі недоліки, але загалом нормально. Ножнеиці дуже якісні вони прмо 10/10. Пласкогубці на долі міліметра відхиляются в сторони, не критично, але помітно навіть не озброєним оком. Сталь на ножі зовсім м'яка, при простій роботі ріжуча кромка одразу ж погнулася. Загострюєтся досить легко, але з таким металом заточку не довго тримає. Особисто мені дуже сподобався стропоріз. Я його використовую для відкривання упаковок, дуже зручно.
- Переваги:
- Ціна, дуже гарні ножниці, підпружинені плоскогубці
- Недоліки:
- Сталь на лезі ножа дуже м'яка, плоскогубці трішки дивлсяті в різні сторони на кінчику
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хто знає де купити , зміні кусачки . Підскажіть будь ласка
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Де купити кусачки
- Представник бренду
Добрий день! Щодо проблеми зверніться в сервісний центр за номером телефону: 0 800 33-68-25
- Роман С***
Звертався у сервісний , попросили на вайбер відправити фото із проблемою, що я і зробив . Після цього пропали і не відповідають .!!! Що в такому випадку робити ?
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Загалом хороший тул, але відчуття ніби якийсь пил попав в шарнір плоскогубців та ножиць.
- Переваги:
- Не пога сталь на клинку та заточка. Доволі зручний в руці. Хоч фіксація лише на новинку та пилці, проте пружини для інших інструментів досить жорсткі.
- Недоліки:
- Не впевнений що до надійності пружин, та в'незрозумілий хруст в шарнірах нажиць та плоскогубців.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Максим М***
Забрызгайте внутрь вд40 и тщательно поработайте плоскогубцами в холостую до тех пор, пока вся мелкая стружка не вылезет вместе с маслом наружу.
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брав на подарунок, дуже сподобався і по якості.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Представник бренду
Добрий день, Володимире! Дякуємо, що обрали продукцію бренду NexTool та високо оцінили переваги товару. Нам приємно, що Ви задоволені якістю даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошая вещь,соотношение цены и качества
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо Вам за відкук!
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Чудової якості мультитул за свою ціну
- Переваги:
- Висока якість виробу та матеріалів
- Недоліки:
- Можливо комусь недостатньо функціоналу
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Чудова річ, все заточене, виконує свої функції добре, не жалкую що купив
- Продавець Armyone
Дякуємо за відгук.
- Богдан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дефект у фігурній викрутці ,після першого використання відлетів один елемент ,а так непоганий варіант .
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Дешевий матеріал
- Карина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже швидка доставка та якісний товар. Дякую!
- Представник бренду
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Саме ця модель за свою ціну практично не має недоліків. Для повсякденного носіння ;)
- Переваги:
- Ціна / якість найкраща з усіх представлених
- Недоліки:
- Чохол в комлпекті з часом треба помінята на більш практичний
- Представник бренду
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: МЕГА БИЛД
Дякую. Дуже рекомендую. Після використання LEATHERMAN, дуже задоволенний якістю та комплетацією. Нічого не люфтить, не скріпить. Зроблено дуже надійно.
- Переваги:
- Все гаразд.
- Недоліки:
- Трохи не зручно для шурупів під хрест. Но те може і не такий великий недолік.
- Сергій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мій перший мультитул. В цілому добре. Начеб то крайща з тих що бачив підбірка інструментів, що таки спокусила на купівлю мулитула
- Переваги:
- Не люфтить, гострий, працює добре
- Недоліки:
- Абсолютна зайва відкривалка пляшок, особливо у такий глибині. При такий кількості металевих країв інструменту, відкрити пляшку можливо будьякою торцевою стороною. Трішки загострі кути у декільких містах тримання, боляче врізається у руку, буду скругляти
- Представник бренду
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
За свои деньги счтитаю этот мультитул отличным приобретением. Ничего не люфтит, лезвия хорошо заточены, все фиксируется и подогнано отлично.
- Переваги:
- Качество соответствует цене
- Недоліки:
- Их глупо искать за эти деньги
- Иван И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
#мояраспаковка Заказал товар 4 октября, а уже 5 октября получил на новой почте. Упаковали мультитул, как будто он из хрусталя)) - коробка, внутри транспортировочная бумага, далее коробочка с мультитулом, а в ней сам инструмент в тканевом чехольчике, который не указан в комплектации на сайте, поэтому считаю это приятным маленьким бонусом. Так что, за оперативность и заботу о качественной упаковке Розетке, как всегда, спасибо! Что касается физических качеств, то по моему личному субьективному мнению, цена на этот инструмент завышена, потому что он кажется хлипковатым - шатаются слегка две основные половины инструмента, а также на стадии извлечения сильно шатаются две отвертки и открывашка (они расположены рядом), но когда их достал, то вроде держатся крепко. Нож с коробки уже достаточно острый и не требует дополнительной заточки. Возможно, этот мультитул кажется мне хлипковатым, потому что ранее я имел опыт с Leatherman Wave, то по сравнению с ним, конечно, как по мне, это небо и земля. Ну а так, время покажет.
- Переваги:
- Неплохо смотрится, удобен в руке, острый нож из коробки, чехол
- Недоліки:
- После опыта с более дорогими вещами кажется хлипковатым
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Искал хороший мультитул для походов с полноценными ножницами.
- Переваги:
- Качество, полноценные ножницы, компактность.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Представник бренду
Спасибо Вам за отзыв!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
#мояраспаковка
Мультитул в руке сидит удобно. Все детали сделаны качественно.- Переваги:
- Цена\качество
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
В целом мультитул по качеству исполнения оправдал ожидания за исключением некоторых моментов:
- Есть заметная выработка на внутренних частях головки пассатиж, хотя я раскладывал их всего несколько раз. Возможно попался витринный вариант, и если это так, то нужно указывать в описании. Правда царапин на внешних частях мультитула нету и в целом товарный вид не испорчен.
Порадовало, что мультитул удалось приобрести по Мега-распродаже с довольно приятной скидкой.- Переваги:
- Есть блокировка для лезвия ножа и пилы в разложенном состоянии
- Недоліки:
- Немного похрустывает (словно попал песок) в местах соединения во время складывания/раскладывания и при работе пассатижами. Есть заметные потёртости
- Антон С***
Мне кажется Вы сами ответили на свое удивление. Купили при распродаже. Отсюда и потёртости. Просто так распродаж не бывает.
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорош
- Переваги:
- Качество
- Богдан Н***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купил давно. Пользуюсь с удовольствием. Качество достаточно хорошее. Уже не раз выручал во время поездок, особенно при полном отсутствии других инструментов под руками.
- Переваги:
- Качество сборки, заводская заточка, внешний вид/
- Крупа І***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мультитул хороший з вигляду але при постійній експлуатації (в міру розумного ставлення до інструменту) потріскав метал на опорах пласкогубців за досить короткий термін в 3міс.
- Тарас Н***
В KT5022 така ж проблема :-(
- Екатерина Г***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Уже пробовали ранее продукцию фирмы Нэкстул, и впечатления хорошие. Вот и с этим мультитулом не прогадали. Он хорошо собран, он удобен, с ним действительно можно решать многие задачи. Столько инструментов в одном изделии! На отдыхе очень кстати. А маленький какой при этом, умещается в карман. И работает все на ура, каждая составная часть. Оптимальное соотношение функциональности, цены и качества.
- Переваги:
- хорошо справляется с работой, удобно пользоваться, маленькие размеры, качественно выполнен, достаточное количество функций
- Недоліки:
- нет каких-либо серьезных недостатков
- Славик Б***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Если бы в нем был битодержатель фиксированный - был бы идеальный дэвайс, без него набор не полноценный :(
- Тарас Л***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- Переваги:
- ціна і все ніби ок приємний в руці
- Недоліки:
- Хрестова викрутка дуже широка + без фіксації що є погано
- Миша К***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
С моим образом и ритмом жизни, такой инструмент просто обязан быть в моем кармане. NexTool купил на смену моему прежнему тулу, который, чудесным образом потерялся. Мультитул имеет небольшие размеры, поэтому с легкостью поместится в кармане куртки или штанов. Также имеет клипсу, что позволяет повесить его на ремень или карман. Имеет множество полезных не только для работы инструментов, а и для повседневья, такие как открывашка и нож.
Качество металла и сборки на высоте. Где многие мультитулы рассыпаются, этот работает.
Ещё раз скажу, вещь крутая, качественная, заменяет многое при малом размере.- Переваги:
- многофункциональность
- Андрей С***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Это мегаинструмент! Таких кайфовых ощущений от его использования давно не испытывал. Всё сделано на очень высоком уровне. Все кучки гладенькие и без острых углов. Звуки открытия/закрытия очень сочные и чёткие. Выглядит и чувствуется в разы более дорогим чем есть на самом деле. Однозначно рекомендуется к приобретению.
- Переваги:
- ОООЧЕНЬ круто выглядит и ощущается в руках
- Недоліки:
- даже не знаю, вроде всё на уровне.