- Леонід М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже задоволений покупкою! Маска допомагає швидше заснути і краще виспатися.
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Придбав анатомічну 3D-маску для сну з ефектом пам'яті і це найкраща інвестиція в якісний сон! Дуже задоволений покупкою.
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Наповнювач м'який, приймає форму обличчя, але не провалюється. Не давить на перенісся, навіть якщо спати на боці.
- Борис В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
М'яка липучка дозволяє точно підігнати обхват голови, ремінчик не тягне волосся. Топ!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Сподобалась маска, зручна, ніяких нарікань
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Маска прекрасна, дуже подобається.