ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Набір для спецій обертовий органайзер ємностей для солі та перцю кухонний набір для спецій з кришками посуд для приправ 6 баночок Kayfovo OR-6

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудовий набір для кухні, зручний тримач — все в одному місці.

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Рекомендую як чудовий подарунок для будь-якої господині!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Виглядає акуратно, прикрашає кухню, дякую за швидку доставку!

• Федір С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Классний органайзер, зручний до використання. Кухня стала набагато охайнішою.

• Віктор З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

6 баночок, обертовий органайзер, зручні кришки. Рекомендую!

• Денис С***

Обертовий механізм 360° крутиться легко та плавно, всі спеції завжди під рукою

Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

• Діана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Зручна підставка, що обертається, стильний дизайн – тепер мої спеції завжди на виду і в ідеальному порядку.

• Геннадий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Баночки з прозорого скла, видно, що всередині, не треба підписувати

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Рекомендую для невеликих кухонь та як подарунок початківцю кухарю.

• Віктор К***

Хороший якісний набір!

• Станислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Якісний набір для зберігання всіх спецій.