Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Плед покривало ковдра євро двоспальний шарпей мікрофібра теплий зимовий на ліжко диван бархатистий фактурний у смужку м’який пухнастий королівський велюровий 200×220 см для спальні дому у подарунковій сумці кава з молоком

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Рожевий. Розміри: 200 x 220

Гарний пледик, колір чудовий пудровий рожевий, саме такий який шукала. Якісний.

• Продавець  Barzomarket

Ольга, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• тетяна н***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Сірий. Розміри: 200 x 220

Дякую за чудовий плед, мені сподобався. Розмір дійсно євро, великий відповідає зазначеному в описі.

• Продавець  Barzomarket

Тетяна, дякуємо за Ваш позитивний фото відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Білий. Розміри: 200 x 220

Якість гарна, не линяє.

• Продавець  Barzomarket

Анна, дякуємо за Ваш чудовий фото відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• Іван І***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Сірий. Розміри: 200 x 220

Плед хороший, якісний, тканина плотна. Покупкою задоволений.

Переваги:
    Подарункова сумка.
    • Продавець  Barzomarket

Іван дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.