Відгуки покупців про Ортопедична подушка для сидіння на стілець офісне крісло в машину для куприка спини тазу розвантаження хребта анатомічна гіпоалергенна піна з ефектом пам'яті memory foam дому офісу тривалих подорожей ергономічна при геморої Hechpro ТБORT1

Оцінка користувачів 5/5
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT

Сиділа на ній під час тривоги, прям на підлозі. Три години, ніяких болей чи постійного бажання крутитись. Супер!

• Продавець  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Дуже шкода, що зараз нам усім доводиться переживати такі складні часи. Раді, що подушка змогла зробити цей час хоча б трохи комфортнішим для Вас. Бережіть себе!

• Олена Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT

Зручно,можна довго сидіти без болю

• Продавець  TURBO SPORT

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук
      Раді, що подушка виявилась зручною та допомагає комфортно сидіти без болю.
      Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Злата П***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT

Зручна подушка. Добре тримає форму, не просідає, сидіти значно комфортніше як в офісі, так і в авто. Якість хороша, доставка швидка. Рекомендую.

Переваги:
    Чудова якість, швидка відправка
  • Надія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT

Дуже задоволена покупкою. Подушка справді зручна, помітно зменшилась втома після довгого сидіння. Також плюс — знімний чохол, можна буде випрати окремо.

Переваги:
    Зручна, все відповідає опису
  • Петро К***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT

Класна подушка — різниця відчувається одразу. Гарна якість, швидко відправили. Часто турбували болі в спині через сидячу роботу, але після цілого дня на цій подушці не було ні дискомфорту, ні болю. Дуже задоволений, однозначно рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість