- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Зручний. Гарна якість.
- Продавець TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Розмір менше ніж Л . Замовила беж, прийшов чорний !
- Переваги:
- Швидко прийняли і відправили
- Недоліки:
- Розмір йде по факту менше
- Продавець TORI
Добрий день.
Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що Ви отримали товар, який не повністю відповідає Вашому замовленню.
Щодо кольору: Ми перепрошуємо за цю ситуацію. Через високе навантаження на складі відбулася помилка під час пакування, і Вам було відправлено бандаж чорного кольору замість бежевого. Ми вже передали цю інформацію до відповідного відділу для контролю.
Щодо розміру: Дана модель бандажа є еластичною і має властивість адаптуватися під форму тіла завдяки матеріалу, що тягнеться. Проте ми розуміємо, що комфорт під час вагітності — це індивідуальне питання.
Ваше звернення вже в роботі. Найближчим часом ми зв’яжемося з Вами для розв’язання цієї ситуації та пропозиції варіантів обміну на потрібний колір або повернення.
Дякуємо за розуміння та терпіння.
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Купувала одне, прислали інше. Узгодили заміну кольору бо не було іншого, але мене запевнили що це той самий бандаж тільки інший колір, тому погодилась. Але прислали зовсім іншу модель, в якій пояс що йде в верху живота це просто резинка. Прийшов просто в пакеті, без жодного пакування. Якщо одіти то дуже коляться застібки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Описала
- Продавець TORI
Добрий день.
Дякуємо за ваш відгук, але хочемо надати об’єктивне пояснення ситуації.
Після перевірки замовлення підтверджуємо, що під час телефонного дзвінка для підтвердження покупки покупцю було повідомлено про відсутність обраного кольору, та по телефону отримано згоду на відправлення бандажа у бежевому кольорі. Покупець підтвердив, що така заміна його влаштовує, після чого замовлення було відправлено.
Відправлений товар повністю відповідає погодженій комплектації та властивостям:
На фактичному фото покупця видно оригінальний допологовий бандаж 4-в-1, з тими ж елементами, які зазначені в описі товару.
Верхній пояс є еластичним ременем підтримки, і це є стандартною конструкцією даної моделі. Це не інша модель і не брак — саме так працює верхній фіксатор у бандажах цього типу.
Товар постачається у фабричній поліетиленовій упаковці без додаткової коробки — це також зазначено на сторінці товару.
Дискомфорт від липучок може виникати лише при некоректному налаштуванні фіксації. Липучки регулюються, що зазначено в інструкції.
Також наголошуємо:
Згідно із ЗУ “Про захист прав споживачів”, допологові та післяпологові бандажі належать до товарів особистої гігієни й при належній якості не підлягають поверненню або обміну. Ця інформація відображена в картці товару.
Ми завжди відкриті до діалогу, однак у цій ситуації продавцем було відправлено саме той товар, на який покупець попередньо погодився під час телефонного підтвердження. - Продавець TORI
З клієнтом було зконтактовано, та пояснено що отриманий товар нічим не відрізняється від замовленої моделі, згідно інформації, Виробник має право без попередження змінювати окремі частини ,,вигляду,, товару, але на функціональність та комплектацію - це ніяким чином не впливає.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
- Алена З***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Хорошее качество, удобныйиспользовала и во время беременности и после родов, за такую цену отличная покупка!
- Переваги:
- Цена, удобство, польза во время беременности и после родов
- Таїсія І***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Відповідає розміру,гарної якості. Також використовувала після вагітності
- Переваги:
- Не змінюється після прання
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Якість відмінна,зручний у використанні
- Переваги:
- Швидка доставка
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
За свою ціну бандаж чудовий
- Аміна С***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Все дуже подобається! Носила з задоволенням
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Вцілому задоволена замовленням.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Дуже зручний в використанні
Матеріал високої якості
Рекомендую- Продавець TORI
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Бандаж отлично подошёл на время беременности, хорошо поддерживает живот. Отличное качество
- Єлизавета Т***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
хороше рішення для вагітних, дуже допомагає з біллю в спині. єдиний мінус що трохи колять застібки
- Переваги:
- підтримка животику
- Продавець TORI
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Цілком пристойний бандаж за свої гроші. У використанні був місяць до пологів та декілька тижнів після пологів. Функцію свою виконує чудового. Головне - правильно вдягайте і будете мати щастя.
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Замовила пояс , але він не збігається с фото тим що заявлене. Я дуже розчарована. Якість ніяка. Таке відчуття що продавец замовив на іншому сайті і тепер продає за вищою ціною. Не рекомендую !
- Недоліки:
- Не відповідає заявленому як на фото
- Продавець TORI
Доброго дня!
Дякуємо за зворотний зв’язок і прикріплені фото — нам щиро шкода, що у вас склалося враження, ніби товар не відповідає очікуванням.
Хочемо зазначити, що модель бандажу 4в1, яку ви отримали, повністю відповідає зображенню в картці товару:
— Колір, тип застібок (липучки з широкою фіксацією),
— Еластичні підтримуючі вставки,
— Комплектація (основний пояс та додаткові елементи підтримки)
— Все це відображено як на ваших фото, так і на фото в описі товару.
Можливо, візуальна відмінність у реальному використанні могла здатися вам іншою через особливості розміщення на тілі чи світлові умови при фотографуванні, однак будь-якої підміни чи невідповідності не було.
Товар є новим, якісним та фабричного пошиття, надійшов напряму зі складу — жодних перепродажів із "інших сайтів" ми не здійснюємо. Ми працюємо офіційно, і з повагою ставимось до кожного замовлення.
Розуміємо, що кожен має свої очікування щодо зовнішнього вигляду та матеріалів — тому завжди відкриті до діалогу. Якщо товар вам не підійшов, ми готові надати варіанти обміну або повернення згідно з умовами платформи.
Нам прикро, що у вас залишилось негативне враження. Ми вдячні за ваш відгук і сподіваємось, що в майбутньому матимемо шанс покращити вашу думку про наш сервіс.
З повагою,
Команда підтримки магазину/ - Вікторія Н***
Ви що зовсім в очі граєтесь. Подивіться на мої фото і на свої, на пояс той що зверху над животом, ви прислали просто резинку, яка тупо даве в живіт. А на фото (той що над животом ми за цей говоримо) ширше і в полоску. Так само як і інша частина поясу, на спині тупо вдавлується в спину, і по факту врізалось зверху живота і на спині. Не треба дурити людей !
- Продавець TORI
Дякуємо, що ви продовжили діалог та детальніше описали свої враження — це для нас дійсно важливо.
Ми уважно переглянули як ваші фото, так і фото в картці товару. Зі своєї сторони хочемо вкотре підтвердити:
модель бандажа, яку ви отримали, відповідає тій, що представлена на фото у нашому магазині.
Зокрема, верхній пояс, який ви згадуєте, — це еластична підтримуюча стрічка, яка фіксується над животом для зняття навантаження з попереку. Візуально вона може виглядати вужче при розтягуванні або залежно від особливостей фігури.
Розуміємо, що комфорт — індивідуальне відчуття, і навіть при правильному носінні виріб може не підійти кожному однаково. Саме тому ми завжди готові надати консультацію з правильного використання або запропонувати обмін/повернення, якщо товар не відповідає особистим очікуванням.
Хочемо вас запевнити: жодним чином не маємо на меті вводити в оману покупців. Ми працюємо відкрито, чесно, і всі фото в магазині зроблені на основі фактичного товару, який є на складі.
Ми щиро шкодуємо, що товар не виправдав ваших сподівань, і готові допомогти вам із подальшими діями — обміном або поверненням, якщо ви ще не скористалися ним.
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок і сподіваємось на ваше розуміння.
- Таня М***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Найгірший бандаж який я тільки купувала, прийшов бракований. Не рекомендую
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Брак
- Продавець TORI
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук, хоча нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Ми завжди ретельно перевіряємо якість товарів перед відправленням, тож інформація про можливий брак стала для нас несподіваною. На жаль, у відгуку не вказано жодних деталей — ні характеру дефекту, ні фото — тому ми не маємо змоги об’єктивно оцінити ситуацію чи з’ясувати, чи дійсно мала місце виробнича помилка.
Як продавець, ми завжди відкриті до діалогу та готові вирішити будь-яку проблему, якщо покупець звертається до нас напряму — особливо у випадках, коли йдеться про можливий брак.
Щиро шкода, що замість звернення до служби підтримки з конкретним запитом, було залишено лише загальний негативний коментар. У разі підтвердження дефекту ми б без вагань запропонували вирішення ситуації — обмін або повернення відповідно до умов платформи.
Сподіваємося, у майбутньому ви все ж дасте нам шанс виправдати вашу довіру.
З повагою, команда підтримки магазину.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Все добре, рекомендую
- Уляна Б***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Дуже задоволена цим бандажем, розмір та якість співпадає опису та ціні , швидка обробка та доставка замовлення. Рекомендую
- Переваги:
- Все дуже добре, розмір співпадає опису .
- Продавець TORI
Доброго дня, Уляна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Прибуло дуже швидко, пояс якісний. Рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка, зручний, якісний
- Продавець TORI
Доброго дня, Володимир. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Макс Б***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Все підійшло. Якість гарна, дружина задоволена
- Продавець TORI
Доброго дня, Максим. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Розмір підійшов, гарний колір та багатофункціональність за свою ціну.
Недолік - довго шукали на складі, тож чекала більше тижня.- Переваги:
- Ціна, універсальність, приємний колір, зручний
- Недоліки:
- Довга доставка
- Продавець TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені вашою покупкою. Нам прикро, що доставка зайняла більше часу, ніж очікувалося. Випадки затримок з доставкою є рідкісними, запевняємо вас. Наш магазин завжди прагне забезпечити швидку доставку та забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Карина Д***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Не рекомендую.
Явні проблеми з маркуванням розміру, в характеристиках вказаний розмір М, на коробці ХL, на целофані в середині L. Якого розміру бандаж незрозуміло. При примірці завеликий .- Переваги:
- Ціна, універсальність.
- Недоліки:
- Немає ясності з розмірами
- Продавець TORI
Доброго дня, Карина, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотний зв'язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами.
- Продавець TORI
Доброго дня, Карина. Наш менеджер вже телефонував Вам для вирішення питання у Вашу користь. Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Гарного Вам дня.
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Beige
Замовила товар , прийшов, все нормально, єдине що ніхто не попередив що тут є різні розміри і нажаль мені прийшов малий розмір
- Продавець TORI
Доброго дня, Олександра, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотний зв'язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами.
- Продавець TORI
вітаю Олександро, вже оформили вам повернення товару, гарного дня
- Леся Ж***Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Класний бандаж
Розмір підійшов- Продавець TORI
Доброго дня, Леся. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ірина Р***Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Розмір підійшов, усе добре, справді трохи полегшує навантаження
- Переваги:
- Якість хороша
- Продавець TORI
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Вікторія Є***Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Гарний, якісний бандаж. Вдячна менеджеру за те, що попередив про наявність різних розмірів
- Переваги:
- Відповідає розміру, гарна якість
- Продавець TORI
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ирина К***Продавець: TORI. Розмір: L. Колір: Black
Чудовий бандаж, гарна якість. Велика перевага в багатофункціональності (тобто підійде на різні терміни вагітності та післяродовий час)
- Переваги:
- підійде на різні терміни вагітності та післяродовий час