Відгуки покупців про Зарядна станція Bluetti Elite 30 V2 / 600 Вт / 288 Вт⋅год / LiFePO4

Оцінка користувачів 4.48/5
  • Відгуки про товар продавця Renewable Energy Market
  • Тетяна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Renewable Energy Market

Станція відповідає своїм параметрам, заряджається швидко, газовий котел працює від неї довго. Все прийшло швидко і неушкодженим. Дякую продавцю.

Переваги:
    Швидка зарядка, безшумна, надовго вистачає
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Renewable Energy Market

В цілому чудовий девайс. Дуже легко розібратись новачкам. Все зрозуміло і ясно. Поки відповідає своїм характеристикам. Але при роботі і зарядці видає специфічний запах. Що це за запах взагалі?

Переваги:
    Швидка зарядка, відповідає характеристикам
    Недоліки:
    Неприємний запах під час роботи
  • Едуард У***
    Відгук від покупця. Продавець: TechGizmo

Працює справно ще з 2023 року. Тягнула комп відповідно недовго комп їсть 500 Ват/г , а станція вміщує 268 Ват/г, вистачає щоб трохи допрацювати та нормально вимкнути комп, заряджала планшети, телефони.

Переваги:
    Невелика, зручна, розетка 220 видає 600 Ват.
    Недоліки:
    Невелика емнісь, але це вказано в характеристиках.
  • Володимир М***
  • Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

може вимкнутись при 85% заряду - просто вимикається наче він зовсів розрядився; треба заряджати наново щоб ввімкнути

Недоліки:
    зовсім ненадійний
  • Леонид Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Дякую продавцю за консультацію з приводу придбаного товару. Зарядна станція з своєю задачею справляється

• Асен Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

На даний момент усе гаразд, успішно використовував зарядну станцію - передовсім, для підтримки роботи ноутбука.
    На щастя, така потреба виникала лише кілька разів, оскільки з електрикою стало значно ліпше.
    Але резервні можливості не завадять у будь-якому разі

Переваги:
    Станція швидко заряджається, компактна, має різні варіанти підключення пристроїв
    Недоліки:
    Поки не проявилися
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Чудовий продавець. Перед придбанням були сумніви чи буде станція заряджатисб від мережі при низькій напрузі. Продавець порадив взяти Elite 30 V2, сказав що в налаштуваннях через додаток можна буде виставити зарядку при низькій напрузі. Коли отримав станцію, допоміг з налаштуваннями, оскільки з першого разу не вийшло.

Переваги:
    Не потрібен стабілізатор напруги, є відповідні налаштування зарядки.
    Недоліки:
    На момент придбання не виявив.
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Заряджайко

Поки що все добре

• Марія З***

Станція працює чудово.

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: N&M Auto

Все чудово працює, я задоволений! Спочатку виникли питання щодо інструкції, але на допомогу прийшов Штучний інтелект Google.Інфографіка створена ІІ, може кому знадобиться.

• Посашкова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: N&M Auto

По перше, дуже дякую продавцю за швидку доставку, оформлення документів. Станція саме те, що хотіла. Брала для домашнього комп’ютера, телевізора та мелких пристроїв. На 4-5 часів роботи. Дуже легка, вільно підключається. А літом можно брати з собою на природу .

Переваги:
    Фонарик, ручка
    Недоліки:
    Не бачу поки
  • Антон Г***

Все дуже класно

Переваги:
    Усе працює
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

питання щодо підключення сонячної панелі

Переваги:
    вроді працює
    Недоліки:
    небуло в комплекті сонячної панелі, хоча в описі значиться
  • Юлия Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Большое спасибо! станция просто прекрасная! Брала через доставку, боялась что будет что-то не так в дороге. Но все хорошо упаковано, все целое.
    На мои вопросы получала ответы от продавца, так как не знала всех тонкостей, для меня было важно!
    если надо будет брать помощнее станцию, то теперь знаю у кого брать! спасибо большое. Всем рекомендую Вас !!!

Переваги:
    быстро заряжается. Дома всегда есть свет теперь.
  • Чураков В***

Шукав компактну станцію і зупинився на EB3A. Що сподобалося:

LiFePO4 акумулятор: Це було вирішальним фактором, адже він прослужить роки.
    Джерело безперебійного живлення (UPS): Станція постійно підключена до мережі, і коли світло зникає, техніка навіть не перезавантажується. Потужність: Попри малий розмір, спокійно тягне пікові навантаження до 600 Вт. Дизайн: Зручна ручка, інформативний дисплей та ліхтарик, який реально виручає в темряві.

Переваги:
    Гарний прилад. Швидка доставка
    • Юлія С***

Підкажіть будь ласка, якщо він в розетці залишається і вимикається світло, то він подає енергію пристроям, я правильно зрозуміла? Я розумію що холодильник він не потягне, Але цікаво чи буде світло вмикатися як при звичайному режимі?

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Купували Bluetti E30 v2 — і це той рідкісний випадок, коли після покупки не хочеться лізти в інтернет з фразою «а в кого ще щось не працює?». Працює. Стабільно. Без нервів.

Станція — оновленої версії, не “з полиці 2022 року, але нова в коробці”. Видно, що свіжа ревізія, усе логічно, без дивних моментів у стилі “ну так задумано виробником”.

Тепер про найголовніше — продавець Сергій.
    Оце якраз той випадок, коли людина не просто продає, а нормально працює:

сам запропонував оновлену станцію, а не втюхував що залежалось;

оформив і надав усі документи для компенсації витрат — без танців з бубном;

був на зв’язку, відповідав по суті, без маркетингових байок і “та не переживайте”.

Загалом — купівля без стресу, без сюрпризів і без відчуття, що тебе десь тихенько “оптимізували”.

Bluetti E30 v2 — гідна станція.
    Сергій — продавець, якого не соромно рекомендувати.
    Хотілося б, щоб так працювали всі — але тоді інтернет-форуми просто залишилися б без роботи

Переваги:
    BLUETTI E30 v2 набагато краща за EB3A
    Недоліки:
    Пересил розеткою - має великий часовий лаг
    • Продавець  ForHome777

Велике Вам дякую за такий детальний відгук.
      Надзвичайно приємно працювати для таких прекрасних клієнтів!

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Користуюся Bluetti EB3A 600W 268Wh і можу впевнено сказати, що це надійна та зручна підстанція для щоденних потреб. Вона компактна, тиха в роботі, швидко заряджається та має достатню потужність, щоб без проблем заряджати ноутбук, телефон, а за потреби слугує і як ліхтарик. Як користувач, я найчастіше застосовую її саме для цих задач — усе працює стабільно й без перебоїв. Це вже друга станція Bluetti у мене: першою користуюся з 2023 року, тому, маючи позитивний досвід, вирішила взяти ще одну. І перша, і друга працюють прекрасно, ттт.

Переваги:
    Компактна, тиха, швидко заряджається, незамінна під час 5+ блекаутів.
    • Продавець  ForHome777

Велике Вам дякуємо за такий чудовий відгук, приємно розуміти, що ми не дарма працюємо зараз практично цілодобово)

• Олександр Г***

Морозилки дві, холодильник один, телек , насос у скважині , світло в домі потягне? Дякую!!!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Швидко доставили, все працює без проблем. Для мене це вже другий такий самий девайс, перший працює 2 роки і досі як годинник.

Переваги:
    Досить швидко заряджається
    Недоліки:
    Ціна, але що поробиш, такі часи
    • Продавець  ForHome777

Велике Вам дякуємо за відгук, приємно розуміти, що ми не дарма працюємо зараз практично цілодобово)

• Матвій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ForHome777

Все в ідеальному стані, прийшло швидко, якістю задоволений

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: N&M Auto

Станцію отримав. Прийшла з зарядкою 61%. Поки що все влаштовує. Заряджається швидко від 20-25% до 100% в межах години.

Переваги:
    3-4 год роботи з насосом 75 ват до газового котла
    Недоліки:
    Поки що не виявив.
    • Продавець  N&M Auto

Дякуємо вам за відгук! Приємного вам користування.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

За таку ціну хотілося щоб все було ідеально, але такого не буває. Після того як він ЗАВИСАЄ при переключенні з режиму зарядки я хотів зайти через мобільну програму щоб виключити але він вже був привʼязаний до іншого невідомого аккаунта тому не вийшло. Дивно що при скануванні QR-коду на ньому серійний EB3A2526000912198 а при скануванні по Bluetooth EB3A2235003745841. Різні серійні номери?

Переваги:
    24 години для роутера PON
    Недоліки:
    Шумний, погані рішення в програмному забезпеченні (особливо привʼязка до аккаунта без можливості відвязати фізично кнопкою на девайсі)
    • Продавець  MiglioreShop

Вибачте будь ласка за цю ситуацію, товар замінено на новий. Цей був з браком.

• Євген Ш***

Вони продають б/ж. Скоріше за все після ремонту

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Mix Markt

Чудовий і уважний продавець, відправили вчасно, були моменти з непорозумінням як правильно підключати, все пояснив, хвивлювався, щоб ми все гарно включили. Таких продавців нині мало, дяку. вам!

Переваги:
    Ціна=якість
    • Продавець  Mix Markt

Нехай служить. Дякуємо за замовлення.

• Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: N&M Auto

Дуже допомагає при відключеннях світла на кілька діб. Вже другу таку станцію придбала. Перша така працює три роки.

Переваги:
    Швидко заряджається
    Можна від неї зарядити кілька гаджетів, роутери, павербанки і ноутбуки.
    Недоліки:
    Не помітила.
  • Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mix Markt

Виражаю подяку продавцю Володимиру.
    Уважна, щира і доброзичлива людина, має доброзичливе відношення до покупців, професійне відношення до справи. Приємно було купувати у нього товар. Рекомендую всім. В подальшому надіюсь на співпрацю.

• Продавець  Mix Markt

Дякуємо. Користуйтесь із задоволенням.

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

Купувала для дачі на мілкі потреби.Чудовий пристрій! Хватає на 4 години для ноутбука, більше було непотрібно.Айфон Х, прекрасно заряджає без дротово. Будемо підключати до інкубатора, тепер нам не лячно відключення світла.

Переваги:
    Портативна, зручна станція
    • Ольга А***

Доброго дня! Як раз хочу взяти ради інкубатора. Що скажете? Ви підключали до нього? Поділіться, будь ласка))

• Андрій Ц***

На 4 години для ноутбука? Та це ж взагалі мало. Батарея ноутбука стільки ж тримає

• Юрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Чудово дякую

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

До товару питань нема. Я ним не користуюсь, бо купували на подарунок. Але шановний продавець! З вами неможливо зв’язатися! Ви не надали документи і на повному морозі.

Переваги:
    Невідомі
    Недоліки:
    Складна комунікація з продавцем
    • Продавець  MiglioreShop

Добрий день, підкажіть будь ласка номер вашого звернення. Наразі не бачимо ваших повідомлень.
      Всі чеки в електронному вигляді вже в вашому кабінеті.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: НЕОД

Все сподобалось швидко і оперативно

• Продавець  НЕОД

тішимось, що вам все сподобалось

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Mix Markt

Корисна та практична зарядна станція. Компʼютер працює, роутер працює, настільна лампа працює, одночасно. Зарядка телефонів, планшету та павербанку. Пристрій допомагає в побутових справах, коли не має світла. 600В не достатньо для мікрохвильової печі і тим більше для чайника чи холодильника, проте, за ці кошти себе виправдовує.

• Продавець  Mix Markt

Добрий вечір! Підключиться через додаток Bluetti! Там Ві зможете збільшити потужність до 1200 !

• Сергій

Так ви ставте не максимальну потужність, а менше. Просто довше буде розігрівати.

• Віталій

В налаштуванях додатку можна збільшити потужність до 1200

• Валерия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Mix Markt

за свои деньги достойная вещь

Переваги:
    отправили в тот же день
  • Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Energy Saving Systems

Вмикалась лише 4 рази.
    Із тих чотирьох раз ніколи не розряджав нижче 30%.
    Під час відключення світла підключалась до циркуляційного насоса навантаження якого становило 40 Вт.
    При 25% заряду та 1 години роботи, що було заявлено на таблі, просто вимкнулась після чого виявилось що вона повністю розрядилася.
    Це добре що в той момент я знаходився в котельні і побачив.

Переваги:
    Так штука класна, але і небезпечна
    Недоліки:
    Неінформативне табло
    Заряд від 63 до 100% за 15 секунд, це якись прикол чи їй уже гайки.
    Гроші навітер
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: MDShop

Станція зовсім перестала працювати. Користувались нею лише під час аварійних відключень для роботи на компьютері. Придбана в червні 2024 р. Що робити в цьому випадку?

• Максим Щ***

Гарантия, напишите в тех поддержку розетку, Вам помогут.

• Продавець  MDShop

Нажаль гарантійний термін вже закінчився.

• Богдан П***

Гарантія два роки, ви купили у червні 2024

• Юрій С***

Гарна станція!

• Продавець  НЕОД

щиро рады, що вам все сподобалось

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Artilugio

Вартий своєї ціни, та сподівань.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: НЕОД

Хороша станція. Оперативна доставка.

• Продавець  НЕОД

дуже раді, що вам все сподобалось